Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zikerrz21
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la zikerrz21 » 01 nov 2025, 10:01

što nema Seje u rosteru za utakmicu danas?

Mislim nekako mi nije jasno,bio je u rosteru protiv Milana,a danas ga nema protiv Udinesea

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 02 nov 2025, 09:45

zikerrz21 je napisao/la:
01 nov 2025, 10:01
što nema Seje u rosteru za utakmicu danas?

Mislim nekako mi nije jasno,bio je u rosteru protiv Milana,a danas ga nema protiv Udinesea
Ostaju još 2 utakmice do okupljanja pa ćemo vidjeti. Možda su u klubu odlučili da je bolje da sacekaju da prodje reprezentativna pauza, pa da mu tek onda daju da igra inače će ovako otići igrati za reprezentaciju dvije pune utakmice i obnoviti povredu.

Po svemu sudeći prvu utakmicu protiv Rumunije će igrati Karić, a drugu protiv Austrije će igrati Mujakic.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 03 nov 2025, 09:04

Nazalost, vrijeme je da se pomirimo da ne mozemo ozbiljno racunati ni na Seada za ove zadnje dvije utakmice kvalifikacija.

Mislim, nek dodje, nek bude dio tima, ali mislim da ne treba ocekivat da bude starter.
Mozda max. 15/20 minuta po utakmici, da pomogne, ako Barbarez primjeti da su Karic/Dedic/Burnic/Mujakic u problemima... to je nazalost max. izgleda...
A i to pod uslovom da ipak dobije koji minut u Atalanti u ove zadnje dvije utakmice pred okupljanje.

Ako ne dobije ni minut, onda je mozda OK i ostavit ga u Atalanti da se oporavlja a zvat nekog drugog da popuni mjesto...

Mnogo smo oslabljeni za Rumuniju i Austriju...

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 nov 2025, 10:42

emir012 je napisao/la:
03 nov 2025, 09:04
Nazalost, vrijeme je da se pomirimo da ne mozemo ozbiljno racunati ni na Seada za ove zadnje dvije utakmice kvalifikacija.

Mislim, nek dodje, nek bude dio tima, ali mislim da ne treba ocekivat da bude starter.
Mozda max. 15/20 minuta po utakmici, da pomogne, ako Barbarez primjeti da su Karic/Dedic/Burnic/Mujakic u problemima... to je nazalost max. izgleda...
A i to pod uslovom da ipak dobije koji minut u Atalanti u ove zadnje dvije utakmice pred okupljanje.

Ako ne dobije ni minut, onda je mozda OK i ostavit ga u Atalanti da se oporavlja a zvat nekog drugog da popuni mjesto...

Mnogo smo oslabljeni za Rumuniju i Austriju...
Ja mislim da ce Seo sigurno igrati najmanje jedno poluvrijeme, sad hocel to biti protiv rumuna ili austrije to cemo vidjeti, ali slazem se, mislim da ne treba ocekivati previse od njega u ovim utakmica ali opet ce nam sigurno dosta dati kao podrska pa makar s klupe, mislim da je greska ako uopste ne dodje na okupljanje :bih:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 03 nov 2025, 11:43

On nama treba protiv Rumuna prije svega. Jer ako mi tu, ne daj Bože, zijanimo, u Beču će to biti revijalna utakmica. Zato mi sve karte treba da bacimo na Rumune, lahko ćemo mi za Beč.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2025, 11:44

Pitanje je uopste kakav ce on biti ako ne odigra nijednu minutu do okupljanja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 03 nov 2025, 12:15

DamirT je napisao/la:
03 nov 2025, 11:44
Pitanje je uopste kakav ce on biti ako ne odigra nijednu minutu do okupljanja.
Ma ja, ali zato kazem, ako ima kuvveta u njemu, treba iskoristiti u Zenici. Ali slazrm se sa prethodnicima, tesko da tu ima sanse za vise id poluvremena.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2025, 12:41

Sigurno i da Atalanti nije u interesu da ga puste na okupljanje reprezentacije, tako da ako do tad ne odigra neke znacajne minute ne vjerujem ni da ce odigrati za reprezentaciju, nema smisla.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 nov 2025, 15:27

Najbolji rumunski igrač Radu Dragusin ima istu povredu kao Kolašinac, s tim da se povrijedio krajem januara/početkom februara. Više od dva mjeseca prije Kolašinca.

Još ni minutu nije igrao nakon povrede, a deset godina je mlađi od Kolašinca. Apsolutna ludost bi bila čovjeku karijeru u pitanje dovoditi.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 nov 2025, 15:56

izdzezveubrazil je napisao/la:
03 nov 2025, 15:27
Najbolji rumunski igrač Radu Dragusin ima istu povredu kao Kolašinac, s tim da se povrijedio krajem januara/početkom februara. Više od dva mjeseca prije Kolašinca.

Još ni minutu nije igrao nakon povrede, a deset godina je mlađi od Kolašinca. Apsolutna ludost bi bila čovjeku karijeru u pitanje dovoditi.
Ali SEO IMA SRCE :bih:

Vjerovatno nije ga Barbarez stavio na spisak ako nije se cuo s njim da vidi jel moze igrati, Seo ce sigurno igrati samo minutaza je drugo pitanje. Kako god, nek dodje pa makar bio na klupi ako ne moze igrati :opaopa:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 03 nov 2025, 22:38

Barbarez voli kolasinca i zeli ga uvijek u reprezentaciji i kad je zdrav i bolestan. To je vise puta govorio da je dolazio i povrijedjen osim kad mu klub zabrani.

Sergej je tvrdio i za Demirovica da je znao onda za povredu kada ga je pozvao.

Tako da nije isključeno ni da su ga pozvali samo kako bi bio sa ekipom ili da ga opet i bosanski doktori provjere. Od Sergeja se sve može ocekivati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 04 nov 2025, 13:54

slika
:bih: Možda sutra upiše koje minute protiv Marseja.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 04 nov 2025, 14:01

Seo isto uz Dzeku na instagram story :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAGarfia i 81 gost.