Koje oštećen, ljudi nas pročitali ko knjigu ,dobili su zasluženo sudjenje pa hajde dobro je .
Balorda nemoj suditi po navijačima koje te ovde provociraju.
Koje oštećen, ljudi nas pročitali ko knjigu ,dobili su zasluženo sudjenje pa hajde dobro je .
Nemoj ni ti suditi da se obraćam svim navijačima ŽeljezničaraSoulEclipsee je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:39Koje oštećen, ljudi nas pročitali ko knjigu ,dobili su zasluženo sudjenje pa hajde dobro je .
Balorda nemoj suditi po navijačima koje te ovde provociraju.
Naravno drug, ignoriši ga nemoj se nervirati može on tvrditi šta hoće sebe samo laže .Balorda je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:40Nemoj ni ti suditi da se obraćam svim navijačima ŽeljezničaraSoulEclipsee je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:39Koje oštećen, ljudi nas pročitali ko knjigu ,dobili su zasluženo sudjenje pa hajde dobro je .
Balorda nemoj suditi po navijačima koje te ovde provociraju.![]()
![]()
Brate evo od mene izvinjenje što su jedni navijači psovali drugim. Stvarno za svaku osuduSoulEclipsee je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:35Nisam odavno bio na forumu pa d i ja prozborim koju, kopirati ću par rečenica sa drugog foruma što sam napisao , bio sam na Grabavici u ušao sam tačno dok se penal izvodio. Grtotlo Grbavice svaka čast raja, jug još kad bude bit ćemo senzacija.
Ovako
Ljudi nisam se ovako iznervirao od onog finala kupa na Koševu 2001/02 godine protiv kona znaju starije generacije, hajd što smo zijanili nego nisu dali da izađemo i bili smo primorani gledati koje kako dižu pehar na sjeveru i to je trajalo malo duže od ceremonije dodjele medalja do pehara, ali tad su ljudi bili ljudi sve je to normalno, zajedno se kući vraćalo. Mi smo te godine titulu uzeli.
A onda smo godinama harali poslije
Želim čestitati Veležu, zasluženo a Red Army katastrofa živa stid me pričati, sram vas bilo. Ultrasi kad su bili u zdenci nisu nas provocirali,psovale majke . A vi ste stvorili negativnu atmosferu zbog prošle utakmice.
Uvijek brate i a pojedinaca i bit će ih ,da je sve bilo normalno trebali smo se organizovati posle pjesme Grbavica da pjevamo Jedna si Jedina svi u glas u inat onim poČetnicima iz saveza što su bili na zapadu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:45Brate evo od mene izvinjenje što su jedni navijači psovali drugim. Stvarno za svaku osuduSoulEclipsee je napisao/la: ↑03 nov 2025, 10:35Nisam odavno bio na forumu pa d i ja prozborim koju, kopirati ću par rečenica sa drugog foruma što sam napisao , bio sam na Grabavici u ušao sam tačno dok se penal izvodio. Grtotlo Grbavice svaka čast raja, jug još kad bude bit ćemo senzacija.
Ovako
Ljudi nisam se ovako iznervirao od onog finala kupa na Koševu 2001/02 godine protiv kona znaju starije generacije, hajd što smo zijanili nego nisu dali da izađemo i bili smo primorani gledati koje kako dižu pehar na sjeveru i to je trajalo malo duže od ceremonije dodjele medalja do pehara, ali tad su ljudi bili ljudi sve je to normalno, zajedno se kući vraćalo. Mi smo te godine titulu uzeli.
A onda smo godinama harali poslije
Želim čestitati Veležu, zasluženo a Red Army katastrofa živa stid me pričati, sram vas bilo. Ultrasi kad su bili u zdenci nisu nas provocirali,psovale majke . A vi ste stvorili negativnu atmosferu zbog prošle utakmice.
Nekako imas dosta objektivnih upisa ovdje, prvi penal je cist ruka je bila u neprirodnom polozaju i povecala je tijelo da tako kazemo, a ovo ovako kad se slika zaledi gdje bas zelis rekao bi covjek sve cisto, ali pogledaj snimak nije bilo nikakvog intenziteta za penal. Yebem ga ja nije svaki kontakt u 16m penal. Valjda znate da se uvijek gledalo da za penal mora biti malo jaci intenzitet i kontakt. Sudjenje je juce tj sinoc na gradskom bilo onako kako treba biti svaki put svugdje. Borac je bio bas los sinoc al opet ste dosli do 3 boda i to najvise zato sto sloga nema muda napasti sa igracem vise.
Ne. To će vam i Kaljanac potvrditi u petak.
Može opklada da će potvrditi da je penal ?!
Ja nisam rekao ni da je penal, ni da nije. Suđenje sinoć izuzetno dobro, kad bi bilo sreće da ovako ostane. Na Koševu očekujem Peljtu.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:00Nekako imas dosta objektivnih upisa ovdje, prvi penal je cist ruka je bila u neprirodnom polozaju i povecala je tijelo da tako kazemo, a ovo ovako kad se slika zaledi gdje bas zelis rekao bi covjek sve cisto, ali pogledaj snimak nije bilo nikakvog intenziteta za penal. Yebem ga ja nije svaki kontakt u 16m penal. Valjda znate da se uvijek gledalo da za penal mora biti malo jaci intenzitet i kontakt. Sudjenje je juce tj sinoc na gradskom bilo onako kako treba biti svaki put svugdje. Borac je bio bas los sinoc al opet ste dosli do 3 boda i to najvise zato sto sloga nema muda napasti sa igracem vise.
Vidi druže , uskoro slavite 100 godina i od samog početka se priča da Borac "mora" uzeti duplu ili titulu da se proslavi sve zajedno i da će goriti grad Banja Luka.AvantiBL je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:12Ja nisam rekao ni da je penal, ni da nije. Suđenje sinoć izuzetno dobro, kad bi bilo sreće da ovako ostane. Na Koševu očekujem Peljtu.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:00Nekako imas dosta objektivnih upisa ovdje, prvi penal je cist ruka je bila u neprirodnom polozaju i povecala je tijelo da tako kazemo, a ovo ovako kad se slika zaledi gdje bas zelis rekao bi covjek sve cisto, ali pogledaj snimak nije bilo nikakvog intenziteta za penal. Yebem ga ja nije svaki kontakt u 16m penal. Valjda znate da se uvijek gledalo da za penal mora biti malo jaci intenzitet i kontakt. Sudjenje je juce tj sinoc na gradskom bilo onako kako treba biti svaki put svugdje. Borac je bio bas los sinoc al opet ste dosli do 3 boda i to najvise zato sto sloga nema muda napasti sa igracem vise.
Kad je bio penal protiv Rudara, po tim standardima je i ovo penal.
Dupla kruna se "mora" uzeti za 100 godina kluba, pa nas ohladiše portiri i građevinci iz Kruševa.SoulEclipsee je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:19Vidi druže , uskoro slavite 100 godina i od samog početka se priča da Borac "mora" uzeti duplu ili titulu da se proslavi sve zajedno i da će goriti grad Banja Luka.AvantiBL je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:12Ja nisam rekao ni da je penal, ni da nije. Suđenje sinoć izuzetno dobro, kad bi bilo sreće da ovako ostane. Na Koševu očekujem Peljtu.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:00
Nekako imas dosta objektivnih upisa ovdje, prvi penal je cist ruka je bila u neprirodnom polozaju i povecala je tijelo da tako kazemo, a ovo ovako kad se slika zaledi gdje bas zelis rekao bi covjek sve cisto, ali pogledaj snimak nije bilo nikakvog intenziteta za penal. Yebem ga ja nije svaki kontakt u 16m penal. Valjda znate da se uvijek gledalo da za penal mora biti malo jaci intenzitet i kontakt. Sudjenje je juce tj sinoc na gradskom bilo onako kako treba biti svaki put svugdje. Borac je bio bas los sinoc al opet ste dosli do 3 boda i to najvise zato sto sloga nema muda napasti sa igracem vise.
Evidento je da vas naš predsjednik saveza gura nema potrebe da se lažemo nemoj da nabrajamo utakmice od Sarajeva,Veleža prošli put do penala gdje igrač sam pada.
Ja tvrdim da vama ne treba pomoć sudija jer imate top ekipu .Ali ebeš titulu koja je dovijena naguzove uz pomoć sudija. Mada mislim da će Zrinjski osvojiti![]()
Prije da ce Bilbija na Kosevu. Peljto bi mogao dobiti suspenziju za propuste od sinoc, ako ga ne pripaze. ( penal odbijanac od naseg igraca i ruka kod drugog gola, metar ispred peljte)AvantiBL je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:12Ja nisam rekao ni da je penal, ni da nije. Suđenje sinoć izuzetno dobro, kad bi bilo sreće da ovako ostane. Na Koševu očekujem Peljtu.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 11:00Nekako imas dosta objektivnih upisa ovdje, prvi penal je cist ruka je bila u neprirodnom polozaju i povecala je tijelo da tako kazemo, a ovo ovako kad se slika zaledi gdje bas zelis rekao bi covjek sve cisto, ali pogledaj snimak nije bilo nikakvog intenziteta za penal. Yebem ga ja nije svaki kontakt u 16m penal. Valjda znate da se uvijek gledalo da za penal mora biti malo jaci intenzitet i kontakt. Sudjenje je juce tj sinoc na gradskom bilo onako kako treba biti svaki put svugdje. Borac je bio bas los sinoc al opet ste dosli do 3 boda i to najvise zato sto sloga nema muda napasti sa igracem vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.