Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Treba uzeti u obzir i to da je momak odrastao u Bn koja je leglo čettnikluka, odgajan da mrzi Bosnu i sve što je bosansko i da, proporcionalno toliko, voli Srbiju i srpsko. Također, i da povrh svega dođe da igra za nas, svjestan je da se u Bn ne bi imao gdje vratiti jer bi u svojoj mahali, gradu i entitetu bio proglašen izdajnikom i Drina ga ne bi mogla oprati.
Jbg, takva nam je društveno-politička zbilja i šta da se radi?! Ne bi me čudilo ni da postoji nekakva tajna agenda po kojoj Srbi neće više da igraju za BiH, jer nikad ih nije bilo manje u reprezentaciji- na spisku trenutno nula. Nije ni da ima nekih aman opcija (eto taj Marković, Krunić, Vuković prošle godine...).
Koriste resurse mlađih selekcija, a kada dođu na seniorski nivo, nestanu.
Tako da, daleko od toga da opravdavam, ali razumijem momka i njegovu poziciju. Kad ga Savo nije mogao privoliti ne znam kako bi Spaha.
Jbg, takva nam je društveno-politička zbilja i šta da se radi?! Ne bi me čudilo ni da postoji nekakva tajna agenda po kojoj Srbi neće više da igraju za BiH, jer nikad ih nije bilo manje u reprezentaciji- na spisku trenutno nula. Nije ni da ima nekih aman opcija (eto taj Marković, Krunić, Vuković prošle godine...).
Koriste resurse mlađih selekcija, a kada dođu na seniorski nivo, nestanu.
Tako da, daleko od toga da opravdavam, ali razumijem momka i njegovu poziciju. Kad ga Savo nije mogao privoliti ne znam kako bi Spaha.
Ja se baš ne slažem u potpunosti sa tim. Nije baš situacija do te mjere kritična da bi se nekoga napadalo na taj način. Okej, mozda bi mu spočitavali da je kalibar za srbiju, a odabrao prije Bosnu...ali to je neki nivo isti kao što mi recimo "žalimo" za nekim ko je odabrao drugu reprezentaciju.
Medjutim, u situaciji kada te godinama neće Srbija i onda odaberes Bosnu, mislim da tu niko ne zamjeri jer su svjesni nekvaliteta.
Da budemo realni, javili smo se Markoviću u najgorem mogućem trenutku. Prvo što je igrao u Srbiji za Partizan, drugo što se nadao nekom transferu vani i nije smio sebi dopustiti da to prokocka. Plus na sve to nadao se da bi igrama u novom klubu mogao da se nametne reprezentaciji Srbije.
Ukoliko on ne bude pozvan ni kod ovog novog selektora Srbije (a vjerovatno neće jer ima i mladjih igrača iz boljih klubova), to će mu značiti da se definitivno dzaba nada i da sa 26 godina ima zadnji voz da se nešto predomislja.
Sa Vukovicem je isto ja mislim slična situacija u kojoj se on nada da bi mogao jednom zaigrati za Srbiju ako ode u neki solidan klub jer je navikan da je mega talent. Da on zna da neće nikad dobiti poziv za Srbiju, davno bi se on odazvao Bosni.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
19vendetta87
- Kontakt:
U kakav ce jaci klub on otici? Pa nije njemu 18 godina, vec 22.
Turska liga mu je maksimalni domet.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam gdje će ići, ali ja pričam o njegovim nadama. Najbolji je igrač vjerovatno naše lige, pa se nada. To je legitimno. Možda ode u Partizan ili Zvezdu, pa se nada da ako bude imao fenomenalnu sezonu da će se moći prodati dalje i samim tim prikazati srpskoj javnosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:30U kakav ce jaci klub on otici? Pa nije njemu 18 godina, vec 22.
Ne znam, ali svakako da ako on ne može nigdje otići onda ne može niko iz naše lige jer on barem nije toliko star. Svi ostali su i stariji i još manje perspektivni.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zatvoriti vrata i markovicu i vukovicu, pricamo o igracima koji su nas odbili i koji ne odskacu kvalitetom. Kome trebaju takvi igrači? Nemaju kvalitet i ne žele igrati za Bosnu i Hercegovinu. Kad bi barem ispunili jednu od te dvije stvari, ali ovako...
Ne kazem da nema kvaliteta, ali nije ni tesko biti medju najboljima kad igras za BoracDeeWa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:37Ne znam gdje će ići, ali ja pričam o njegovim nadama. Najbolji je igrač vjerovatno naše lige, pa se nada. To je legitimno. Možda ode u Partizan ili Zvezdu, pa se nada da ako bude imao fenomenalnu sezonu da će se moći prodati dalje i samim tim prikazati srpskoj javnosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 12:30U kakav ce jaci klub on otici? Pa nije njemu 18 godina, vec 22.
Ne znam, ali svakako da ako on ne može nigdje otići onda ne može niko iz naše lige jer on barem nije toliko star. Svi ostali su i stariji i još manje perspektivni.
Igraci vjecito zasticeni, bez grubih startova i povreda, a gol mozes zabiti i iz ofsajda ili nepostojdceg penala
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2025, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nije Marković među tri stopera trenutno, jači su Muharemović, Katić i Barišić.
Bilbija novi gol
13 utakmica, 9 golova i asistencija
Drugi strijelac cvajte
Zorya- Rukh Lviv 1:0 55 minuta
Popara (22) zabio
13 utakmica, 9 golova i asistencija
Drugi strijelac cvajte
Zorya- Rukh Lviv 1:0 55 minuta
Popara (22) zabio
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Fakat zanimljiv igracdedo26 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 23:38Moram postat glasnogovornik Damira Redzica iz Dunajsje Strede jer lik je brutalan ove sezone, dovoljno je otvorit njegov profil na rezultatima i uvjerit se koliko je dobar. Cemu toliki hajp oko Hasica kad ovaj djeluje dosta bolja opcija.
Niko ne prica o njemu a lik ocito voli Bosnu po insta profilu i ne znam sta se ceka. On sigurno pravi transfer da li na zimu ili na ljeto u neki vjerovatno sasvim dobar Evropski klub.
Ako pratite forum Belmine i ostali, ne cekajte dugo.
Da dodam da je najbolje oxjenjen igrac Slovacke lige po sofascore. Samo 22
Godine
naprijed rejal
Jel nam on iz Dubrava?dedo26 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 23:38Moram postat glasnogovornik Damira Redzica iz Dunajsje Strede jer lik je brutalan ove sezone, dovoljno je otvorit njegov profil na rezultatima i uvjerit se koliko je dobar. Cemu toliki hajp oko Hasica kad ovaj djeluje dosta bolja opcija.
Niko ne prica o njemu a lik ocito voli Bosnu po insta profilu i ne znam sta se ceka. On sigurno pravi transfer da li na zimu ili na ljeto u neki vjerovatno sasvim dobar Evropski klub.
Ako pratite forum Belmine i ostali, ne cekajte dugo.
Da dodam da je najbolje oxjenjen igrac Slovacke lige po sofascore. Samo 22
Godine
Gais - Oster 1:1 90 minuta
Cardaklija (20) u prvih 11
Ako ostane 1:1 Gais je prvi put u historiji u Europi kako god igrali posljednje kolo sa Malmom
Bravo Cardaklijaaa
Cardaklija (20) u prvih 11
Ako ostane 1:1 Gais je prvi put u historiji u Europi kako god igrali posljednje kolo sa Malmom
Bravo Cardaklijaaa
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta je sa ovim Filipom Bilbijom? Ne može odmah zaigrati za nas?
Glory Glory Man United
Samo ga ti pratis i znas za njega. Oni koji bi trebali jos mamurni od Burniceve povrede
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Bilbija nije uopste upgrade na Ono sto sad imamo. Mahmic I markovic bi nam puno vise pomogli od njega.
Ne mogu da vjerujem, kakvi likovi ovdje postoje...zar da i dalje spominjete Vukovica? Pa jel vi vidite gdje i kako završe njihovi "najbolji" igrači, najbolji dokaz Kulašin, koji ne može klupi u turskoj prismrdit.
Još kad uzmemo u obzir da na wingeru imamo Alajbegovica, Bajrektarevica, Memića,...pa Omerović je za Vukovića Jamal lično!
Sergej ima svojih mana, kao i svi selektori do sad, al je uradio sa Spahom ono što niko do sad nije! Bori se za svako naše dijete, obezbjedio nam idučih 15ak godina, mislim na Kospu, Malica, Alajbegovica, Bajraktarevica, Memica, Bazdara,...još da ima Spaha ovlaštenja za u21 repku gdje bi nam kraj bio...
Još kad uzmemo u obzir da na wingeru imamo Alajbegovica, Bajrektarevica, Memića,...pa Omerović je za Vukovića Jamal lično!
Sergej ima svojih mana, kao i svi selektori do sad, al je uradio sa Spahom ono što niko do sad nije! Bori se za svako naše dijete, obezbjedio nam idučih 15ak godina, mislim na Kospu, Malica, Alajbegovica, Bajraktarevica, Memica, Bazdara,...još da ima Spaha ovlaštenja za u21 repku gdje bi nam kraj bio...
Haris
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], RaymondRed, zikerrz21 i 55 gostiju.