Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma Borac bez sudija ne bi bio tu gdje jest realno
Sarajevo nema kapacitet da uzme Borca zbog katastrofalne odbrane, mislim da ce Borac lako sanse praviti+ sudija je tu
Ocekujem jos jednu krizu udbaske oyebine
Sarajevo nema kapacitet da uzme Borca zbog katastrofalne odbrane, mislim da ce Borac lako sanse praviti+ sudija je tu
Ne morate čestitati Borcu na večerašnjem poklonu od Sloge, a vas preko sudija pokrali prije nekoliko kola.Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:15Šta treba da uradimo da vi budete zadovoljni, da opet ostanemo bez predsjednika u ratu sa savezom?ZaZelju je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:11Sarajevo mora dobiti Borca. To je jedan od 4 kluba koja će ovu sezonu zapeti protiv njih.
Oni mogu pobijediti samo srpske klubove. Ovo je večeras bila jeftina predstava.
Velež su pokrali ali najgore je što je Veležu to svejedno. Njima je samo bilo bitno dobiti Želju i odmah zaborave sve šta se desilo prije toga.
Sarajevski klubovi su i zasluzili da se Borac i Zrinjski sprdaju i cirkuzaju ovako sa njima, to jest sa citavom ligom. Ha ja.
I nek se zayebavaju ovako i narednih 5 godina
Nista bolje nismo ni zasluzili.
I nek se zayebavaju ovako i narednih 5 godina
Forumski željezničari nisu najpametniji.
Umjesto što lupate gluparije po forumu, radite nešto korisno, pomozite Muftiću da se vrati na istočnu hemisferu.
Umjesto što lupate gluparije po forumu, radite nešto korisno, pomozite Muftiću da se vrati na istočnu hemisferu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:17Ma Borac bez sudija ne bi bio tu gdje jest realno
U zadnje 3 tekme 0 primljenih pogodaka i od svih odbrana u ligi trenutno u zadnje 3 tekme je primilo najmanje golova. Sto znaci da to ide ka boljem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Porodismo ovaj gol na kraju, na silu je uguran. Realno nemam sta tarziti u Sarajevu sl kolo, bez Vukovica, Karoline, Herere, Cavica plus ovaj pad forme i igre, sve ispod 3 gola za Sarajevo ce biti uspjeh.
Bilo je ovo mucno za gledati veceras, bas!
Bilo je ovo mucno za gledati veceras, bas!
Tad nije bilo bravo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne igraju ni nama Banic, Elezi, Cimirot, Gojković, Ristovski 50-50, Ljaic ne može čitavu - sve prva ekipa
Mislim da nama malo više nedostaje igrača nego vama.
Tako da mojne mi izgovora te vrste.
Griješiš, nisu zaslužili sarajevski klubovi to.
Bošnjačka nacija u cjelini je zaslužila da ih Srbi i Hrvati yebu do iznemoglosti na svim poljima jer Bošnjo može svašta progutati i trpiti što niko drugi ne može.
I tako će sve biti do nekog novog rata, pa kad se i taj rat završi opet Bošnjo neće doći pameti. Jednostavno glup smo narod i tu završava sva priča.
Najveca gluperda foruma standardno smara ovu temu sa zeljovcima.
- Combattente87
- Kontakt:
Sajam šizofrenije, teorija zavjere, kompleksa i maloumlja...Čast izuzecima koji malo odudaraju i level su iznad, ali očigledno je da su upali u neki glič u matrixu...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Slazem seado-hz je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:29Griješiš, nisu zaslužili sarajevski klubovi to.
Bošnjačka nacija u cjelini je zaslužila da ih Srbi i Hrvati yebu do iznemoglosti na svim poljima jer Bošnjo može svašta progutati i trpiti što niko drugi ne može.
I tako će sve biti do nekog novog rata, pa kad se i taj rat završi opet Bošnjo neće doći pameti. Jednostavno glup smo narod i tu završava sva priča.
A da ne pričamo o njihovim glavnim igračima koji neće nedostajati;jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:29Ne igraju ni nama Banic, Elezi, Cimirot, Gojković, Ristovski 50-50, Ljaic ne može čitavu - sve prva ekipa![]()
Mislim da nama malo više nedostaje igrača nego vama.
Tako da mojne mi izgovora te vrste.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ja ocekujem od plavih prosijaka, politicko-kriminalne prcije sad zestoku krizu, tacnije da se vrate u svoje prirodno stanje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:17Ma Borac bez sudija ne bi bio tu gdje jest realno
Ubo.ado-hz je napisao/la: ↑02 nov 2025, 22:29Griješiš, nisu zaslužili sarajevski klubovi to.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Plavo oko plakalo je...
- Hrammm1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pablo11, VivaLaLiberta, Wagner96 i 38 gostiju.