Konings je najgori igrac Zelje, mozda i lige.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Adzemov poraz
sramotna igra.
Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Cim smo ostali bez Madzida to se znalo da cemo 40% biti slabiji. Nevezano za danasnju utakmicu koju smo odigrali katastrofalno. Adzemu mogu zamjeriti samo izjavu za drugi gol. Mi za 90min nismo nista uradili I to je tacka.
Da sad razlazem koje los bio nema smisla, losi su bili svi. S druge strane, poraz je morao doci kad tad. Bilo sad ili za tri kola isto je.
Kako nadoknaditi nedostatak Madzida to je veliko pitanje.
Cim smo ostali bez Madzida to se znalo da cemo 40% biti slabiji. Nevezano za danasnju utakmicu koju smo odigrali katastrofalno. Adzemu mogu zamjeriti samo izjavu za drugi gol. Mi za 90min nismo nista uradili I to je tacka.
Da sad razlazem koje los bio nema smisla, losi su bili svi. S druge strane, poraz je morao doci kad tad. Bilo sad ili za tri kola isto je.
Na postavljenu odbranu, ne moze ista taktika kao kad igramo na kontre. Zato se izgubi i Vini i Cvrtanovski. Za kontre su ubitacni.
Igramo taktiku identicnu s kojom smo dobili ekipe bolje od nas igracki (Zrinjski, Borac i Sarajevo). A tom taktikom ne mozemo sanse stvoriti.
Na pozicionu odbranu mora igrati Boljevic (nisam njegov fan, ali mora).
Adzeme tvoja tekma 100%, mani se izjava i mahale. Popravljaj igu, atmosferu i ekipu.
Igramo taktiku identicnu s kojom smo dobili ekipe bolje od nas igracki (Zrinjski, Borac i Sarajevo). A tom taktikom ne mozemo sanse stvoriti.
Adzeme tvoja tekma 100%, mani se izjava i mahale. Popravljaj igu, atmosferu i ekipu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kada smo imali pobjede, Sosic je ulazio s klupe (Velez, Zrinjski, Borac). Do taktike je. A svakako da nam fali Sosic.MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Prvak NR BiH: 1946
Brate, ideš li na treninge? Da ideš vidio bi da ovaj mali Gojak treba da dobiva minute.. Mi nemamo kreacije u napadu jer to nisu ni ni Erick ni Lagumdzija. Šosić kao desetka mnogo nedostaje, ali zar Sabic nije trenutno rješenje za tu poziciju a ne Conings?!MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Loši smo i Boze na Hair…
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nek sam ja ludbhsport je napisao/la: ↑01 nov 2025, 14:29Ma ti si lud, onaj nije znao hodati padao na guzicu.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 nov 2025, 12:51Konings i Trupe su nivo Roka ElzneraRedfire16 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 12:19Konings ima jedan problem a to je da nema s kim igrat. Nesto slicno ima i Milosevic. Jednostavno oni su iz drugog fudbalskog svijeta, kod njih to sve brze ide. Konings trazi loptu u prostor, nas vezni je vrati beku. On krene iza stopera na drugu, nasi vracaju golmanu. Generalno klubovi u nasoj ligi da dovedu Dembelea i Mbappea oni bi se uklopili u ovo nase mrtvilo od igre i mi bi ih nazivali flopovima.
Elsner je najveci panj koji je ikad igrao kod nas.
Troupe je Kafu za njega.
Slazem s vama u neku rukuCwirek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:13
Upitni su Conings, Seedorf, Obradov i Pejic.
Na stranu neznanje šefa struke. 3 pasa mi ne možemo, ne znamo sastaviti. Šefove izmjene su za proučavanja na kursevima kako ne treba da se radi.
Zao mi je i ovog momka Gojaka koji na treninzima zaista pokazuje kvalitet. Zao mi je sto je Conings ušao na desetku a je Sabic.
A najgori su mi kreiranja napada dugim loptama Katamarka a posebno Seedorfa. Antifudbal.
Ali s druge strane mi smo treci bracp i da je postena liga bili bi jos iznad, a i taj borac ne bi kuci pobjedio veleza, a ni mnoge druge da je posteno
Sto se tice igraca nije to toliko lose
Tak Pejic nam je dobio pobjedu protiv Zrinjskog, Seedorf je zabio ciini mi se protiv Radniks
Svako nekaf nesto uradi
Konings je jedini igrac koji nista nije donio, a od njeg se to mozda i najvise ocekivalo
Mi smo burazeri na dobrom putu
Fali para i konstatnosti, jer ne moze nakon 10 godina loseg rada da se ispravi sve u 2 godine
Samo podrska i pritisak praviti za investitora, a ostalo ce sve doci na svoje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Evo donekle se i ja sa tobom mogu složiti.NoDi80 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:24
Slazem s vama u neku rukuCwirek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:13
Upitni su Conings, Seedorf, Obradov i Pejic.
Na stranu neznanje šefa struke. 3 pasa mi ne možemo, ne znamo sastaviti. Šefove izmjene su za proučavanja na kursevima kako ne treba da se radi.
Zao mi je i ovog momka Gojaka koji na treninzima zaista pokazuje kvalitet. Zao mi je sto je Conings ušao na desetku a je Sabic.
A najgori su mi kreiranja napada dugim loptama Katamarka a posebno Seedorfa. Antifudbal.
Ali s druge strane mi smo treci bracp i da je postena liga bili bi jos iznad, a i taj borac ne bi kuci pobjedio veleza, a ni mnoge druge da je posteno
Sto se tice igraca nije to toliko lose
Tak Pejic nam je dobio pobjedu protiv Zrinjskog, Seedorf je zabio ciini mi se protiv Radniks
Svako nekaf nesto uradi
Konings je jedini igrac koji nista nije donio, a od njeg se to mozda i najvise ocekivalo
Mi smo burazeri na dobrom putu
Fali para i konstatnosti, jer ne moze nakon 10 godina loseg rada da se ispravi sve u 2 godine
Samo podrska i pritisak praviti za investitora, a ostalo ce sve doci na svoje
Argentina je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Na postavljenu odbranu, ne moze ista taktika kao kad igramo na kontre. Zato se izgubi i Vini i Cvrtanovski. Za kontre su ubitacni.
Sve sto si napisao apsolutno si u pravu...
Samo me nikada nece biti jasno da jedan trener ne vidi kad neko ne umije ne zna nije za tu ekipu da se gura,a u zemlji ih ima dosta taki...
Vidiš da jeste igricagegenpressing je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:19Čitaj šta piše,3 lakša treninga sa ekipom,ne zna im ni imena.Nije igrica da ga samo ubaciš.f16 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:35Ismail će biti spreman da igra već u nedjelju.gegenpressing je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:28
Ismael možda i bude do petka,ali je pitanje u kakvom je stanju(samo je tri treninga odradio)Garcia vuče problem iz bivšeg kluba,sumnjam da će biti ubrzo.
I Deni je imao "problema" sa kondicijom pa je postao najspremniji igrač u momentu kad je izašao na teren. Ne dolaze iz Viteza da budu nespremni nego iz Arsenala.
Fuck you fighter
Fali kreativnosti sto smo imali od Madzida. Iz nicega napravi sansu, izbori se za loptu, to je veceras falilo.Argentina je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:22Kada smo imali pobjede, Sosic je ulazio s klupe (Velez, Zrinjski, Borac). Do taktike je. A svakako da nam fali Sosic.MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Penal na pocetku nas je poremtio, inace kad primimo ovako rano gol, na bunker nemamo rjesenje. Igraci Veleza trkacki bili na 150% a mi smo na 60%. Ono sto smo ranije trkom rjesavali u nedostatku kvaliteta sad nismo. Poraz je bio neminovan. Alic I Madzid fale, uz los dan I to je poraz.
Idemo dalje. Ovo je trenutni limit bez Šošića.
Nadam se da ce ovaj Ismail biti realna i dostojna zamjena.
Pamet u glavu Zeljovci u periodu ispred.
Nadam se da ce ovaj Ismail biti realna i dostojna zamjena.
Pamet u glavu Zeljovci u periodu ispred.
Upravo se na treningu vidi da od Sabica nema nista. Mali Gojak ima potencijala al ne moze tako na ho ruk ga ubaciti. Ovo je kostur ekipe koji se ne moze tek tako mijenjati. Opet kazem Madzid je nas najbolji igrac bio, tesko je to nadmojestiti u pola sezone. Treba malo spustiti loptu. Ne borimo se mi za titulu da je sad neki aman problem.Cwirek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:23Brate, ideš li na treninge? Da ideš vidio bi da ovaj mali Gojak treba da dobiva minute.. Mi nemamo kreacije u napadu jer to nisu ni ni Erick ni Lagumdzija. Šosić kao desetka mnogo nedostaje, ali zar Sabic nije trenutno rješenje za tu poziciju a ne Conings?!MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Loši smo i Boze na Hair…
Ismail hodat ne zna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma Adzem pojma nema, dokazao je to milion puta. Danas Lagumdzija kao neka 10ka, lazna 9ka..uopce nije bio na zadnjem veznom. Vini kad igra od prve minute katastrofa, dobar samo na izmorenu obranu na brzinu, Sabic totalno zapostavljen a Konings mora uci i tako itd. Neka ga do zime, ali mi cemo samo tonuti i tonuti jer igra nam je losa svakako ali pratili su je solidni rezultati, sad bi moglo sve nizbrdo.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Od prve do zadnje minute Adzem apsolutno nista u igri promjenio nije, konstantne lopte sa strane gdje na nase krilo idu 3 velezova igraca... ok jesi razmislio covjece onda ako krilo odvuce 3 igraca da loptu daje u sredinu? U toj sredini u kojeg mi nikog nemamo konstantno, bez Madzida smo cista ****.
A seljacic na kartama sto nece da vrati 5km kusura kad mu das 20km za istok je vrhunac, dabogda ih za ljekove potrosio mater ti ****
A seljacic na kartama sto nece da vrati 5km kusura kad mu das 20km za istok je vrhunac, dabogda ih za ljekove potrosio mater ti ****
Curva Sud
Ma realni da budemo mi do sada nista nismo pokazali od igre bilo je tu neki dobri situacija,a isključivo iz kontri...Mi na racun navijača smo isključivo tu gdje jesmo jer da nije nas...Rang nam je jedan Radnik i ko Radnik ekipe...nikakve ciljevi i ambicije se ne postavljaju...jednim prelaznom rokom sve se vidi...tako da cu rec dok je got Adzem trener i dok se Got podržava anti fudbal...Nece ni biti pravog Zelje!
Sretno...
Sretno...
Jest da fali Sosic, jest da je falio i Alic - ali ovo veceras je Adzemov poraz 100%. Iskljucivo njegov poraz u promasenoj formaciji, taktici, a kasnije i izmjenama.
Lagumdzija na 10
Kad je došao Adzem govorilo se kako je dobra stvar jer će dobiti šansu naša djeca, ali on skloni i ovih nekoliko naših koji su imali prilike kod prethodnih trenera, prije svega Šabić.MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:37Upravo se na treningu vidi da od Sabica nema nista. Mali Gojak ima potencijala al ne moze tako na ho ruk ga ubaciti. Ovo je kostur ekipe koji se ne moze tek tako mijenjati. Opet kazem Madzid je nas najbolji igrac bio, tesko je to nadmojestiti u pola sezone. Treba malo spustiti loptu. Ne borimo se mi za titulu da je sad neki aman problem.Cwirek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:23Brate, ideš li na treninge? Da ideš vidio bi da ovaj mali Gojak treba da dobiva minute.. Mi nemamo kreacije u napadu jer to nisu ni ni Erick ni Lagumdzija. Šosić kao desetka mnogo nedostaje, ali zar Sabic nije trenutno rješenje za tu poziciju a ne Conings?!MukiBek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 20:19Kad pocnete da serete bar radi sebe razmislite neke stvari koje nisu nesto teske samo malo ukljuciti mozak.
Loši smo i Boze na Hair…
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 35 gostiju.