FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gdje onaj sto rece s papcima treba gospodski, znaci trebas pustit i da te udaraju na tvom terenu da su vise nabrijani posle svega onog u mostaru na tvom terenu, ovo kako oni igraju tako i ti treba da igras da ih udaras da im utjeras strah u kosti nesto slicno sto su oni utjerali pojedinim nasim igracima, Lagumdziju vadi na poluvremenu ubaci nekog ko zna pas odigrat makar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ljudi igraju onako kako smo mi trebali.Pickast trener a tako i igraci.Hem nas ubise tamo a bogami i u našoj avliji.Sramota.Ubaci Marokanca sredine nema a ni napadaca.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Od prve minute drugog poluvremena treba ovog iz Arsenala, ne moze losiji biti od Lagumdzije…napadni nemas sta izgubiti.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Slazem se,nego su nama kriteriji jako pali brate. Covjek odigra jednu tekmu dobro i sad haj malo da sutimo. Da Bog da da nismo upravu,ali i meni se cini bod ko kuca sa ovakom igrom.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:23Ni Hamza nista bolji danas nazalost..BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:21**** te Tito i Lagumdzija vise. Nosi se u 3 pm sa njim.
Ovo je crno kolo za nas.
Tesko da i bod iscupamo..
Ako nas ovaj iz Arsenala netrgne i napravi kako cudo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma sta je odigro jednu dobro..zabio gol i fulio jos jedan gol u prvom. Lagumdzija je odron.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:28Slazem se,nego su nama kriteriji jako pali brate. Covjek odigra jednu tekmu dobro i sad haj malo da sutimo. Da Bog da da nismo upravu,ali i meni se cini bod ko kuca sa ovakom igrom.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:23Ni Hamza nista bolji danas nazalost..BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:21**** te Tito i Lagumdzija vise. Nosi se u 3 pm sa njim.
Ovo je crno kolo za nas.
Ma ne moze mali Arsenalovac nista ovde.. kad ga ovi mesari sastave jednom, tu ce mu i kraj biti..
DaBogda moj prijatelju ista da iscupamo..
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Fali napadac, neko ko ti garantuje golove…neko ko zna iz nicega zabiti gol.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:30Ma sta je odigro jednu dobro..zabio gol i fulio jos jedan gol u prvom. Lagumdzija je odron.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:28Slazem se,nego su nama kriteriji jako pali brate. Covjek odigra jednu tekmu dobro i sad haj malo da sutimo. Da Bog da da nismo upravu,ali i meni se cini bod ko kuca sa ovakom igrom.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:23
Ni Hamza nista bolji danas nazalost..
Ovo je crno kolo za nas.
Ma ne moze mali Arsenalovac nista ovde.. kad ga ovi mesari sastave jednom, tu ce mu i kraj biti..
Hajde Adzeme odmah izmjene. Daj Koningsa i ovo iz Arsenala.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Fali definitivno... Pogotovo kad je Hamza van utakmice.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:32Fali napadac, neko ko ti garantuje golove…neko ko zna iz nicega zabiti gol.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:30Ma sta je odigro jednu dobro..zabio gol i fulio jos jedan gol u prvom. Lagumdzija je odron.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:28
Slazem se,nego su nama kriteriji jako pali brate. Covjek odigra jednu tekmu dobro i sad haj malo da sutimo. Da Bog da da nismo upravu,ali i meni se cini bod ko kuca sa ovakom igrom.
Hajde Adzeme odmah izmjene.
Ali nama najvise fali Sosic.. fino sam rekao da ni svjesni nismo u kakvom smo problemu do kraja polusezone bez Sosica..
Nazalost vidimo to iz utakmice u utakmicu.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Govorim da je Hamza odigrao jednu dobru tekmu,ono protiv Borca. I sad trpimo da nekazemo nista.A sto se Lagumdzije tice,taj lik unistava nasu igru vec duze vrijeme. Kad ga vidim da se ubaci na 10 i vrati je nazad,muka mi bude.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:30Ma sta je odigro jednu dobro..zabio gol i fulio jos jedan gol u prvom. Lagumdzija je odron.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:28Slazem se,nego su nama kriteriji jako pali brate. Covjek odigra jednu tekmu dobro i sad haj malo da sutimo. Da Bog da da nismo upravu,ali i meni se cini bod ko kuca sa ovakom igrom.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:23
Ni Hamza nista bolji danas nazalost..
Ovo je crno kolo za nas.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bez izmjena…znaci sve top.
Treba i trener tik toker se gubi odavno ništa ne igramo.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Odron tj sto kazu Latini.Nistica.
Loše, baš loše
Bez Madžida, nikakve igre nemamo.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bravo Odinaka glupane, lik kad primi loptu kako treba ja prestajem pratiti fudbal.
Gledaj sada dvije izmjene, uranio Adzeme.
Gledaj sada dvije izmjene, uranio Adzeme.
Kako glupo primljen gol
Ma ovo je realno Adzemov poraz. Realno i najrealnije. Postavka. Organizaciju napadu vode Seedorf i Karamarko. Nekakve duge lopte. Veznog reda nema. Smijurija teška. Mi akcije nismo napravili, ali bukvalno. Seedorf i Conings su cirkusanti teški.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
A sada slijedi spektakl. Filmski raspad ekipe. Veletreneru dajem jos 3 kola. Ova ekipa ako zavrsi medju 4 popisaj ligu.
E ovo je vec za plakat kad ti Pidro go uvali.Moj Adzeme sta si ti uvjezbavo nabi izbi napucaj pa gdje lopta zavrsi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U igru ti udje insan bez odradjenog treninga, a mali Gojak jos ni minute..
I sad cekaj da stoka prva izadje sa stadiona.
I sad cekaj da stoka prva izadje sa stadiona.
Halo jesmo li opucali po golu.Halo ovdje niko ni skim neigra.Halo samo se lopta nabija napamet.Adzem voli Želja.