FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvostruka kazna nije ukinuta, postoje izuzeci. Ono danas je jedna od tih situacija kada je poptuno opravdano igraču dodijeliti i crveni karton uz svirani penal. Iznad je neko naveo dobar primjer, utakmica Milan Napoli. Da Butić nije bio u izglednoj šansi, onda bi adekvatna sankcija bila penal i žuti karton.Pantelija je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:55Nije crveni, postoje pravila jasna. Ako je izvan 16 onda je crveni i faul, ako je unutar 16 penal i žuti.Herson je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:16Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Ovo je crveni karton i u Engleskoj i Italiji i svugdje na svijetu. Prestrogo ili ne, pravila su jasna.
Za ovaj faul ne moze biti dvostruka kazna.
Svidja mi se ovo sto ima dosta mladih igraca. Ocigledno više energije, nije ekstra kvalitet ali je energija diplo bolja
- luckystrike
 - Kontakt:

- 
				VolimoSarajevo
 - Kontakt:

Pa nije ga udario

Cestitke momcima, bitna pobjeda, treca u nizu, vrlo znacajno za samopouzdanje pred Borac, ako ih pobjedimo moze biti svašta na proljece. Dobro je i sto se odbrana stabilizovala, tri utakmice zaredom bez primljenog gola.

- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

Hahhahhhahahhahahahha

Butic nije idao direktno na gol, vec je bio sa strane i prije da bi loptu gurnuo na drugu nego sutirao. Nama da ovo uradi ja bi rekao da je krađa i da je nepravedno. Treba biti covjek i gospodin i kada sudija pogrijesi u tvoju korist jer onda mozes reci da je pogrijesio kada tebe kolje. 
Kazem ti, da se isto desilo obrnuto, isti ti bi pisao da je faul bio "lagan", da je igrac isao od gola i sl... Zivot dajem.

Kazem ti, da se isto desilo obrnuto, isti ti bi pisao da je faul bio "lagan", da je igrac isao od gola i sl... Zivot dajem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
						Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- 
				KosevoZove
 - Kontakt:

Vrlo vazna tri boda pred bojac i nadam se da cemo odigrati kao protiv svinjskog, i konacno pobjediti iako svi znamo, kako to sa sudijama u nasem prvenstvu.
Lesinari puse ga, BL **** jaaaa……

Kazlagica raja ispisa ocm

Lesinari puse ga, BL **** jaaaa……
Kazlagica raja ispisa ocm
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ne razumijem se u marketing previse ali ovo bih uradio na nasem mjestu.Od sutra ujutro vec krenuti praviti hajc na stranici od kluba i pozivom na tekmu sa cetaljima u sto vecem broju + da se u tome ukljuce i Horde zla sa parolama po gradu/objavama i slicno da docekamo cetalje pred 10k i da pobjedimo!

Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Gledaj ti ove poštenjačine gore, zna covjek u koju stranu bi bi Butic išao… 
 ja mislim da bi se sapleo da ga ovaj nije vukao za dres

Zrinjski je trebao dobit crveni radi one ruke

- 
				misstianopenaldo
 - Kontakt:

A jel vas boli crveni ili sta... ne kontam

Najvažnija su tri boda. 
Sto se tiče crvenog kartona, ne postoje nikakvi elementi za to, ali bukvalno. Odluka da sankcionise igrača Posušja s crvenim kartonom je za suspenzije.
Napokon uvezane pobjede.
Protiv Borca nekako pobijediti i ući u ritam i kakav takav priključak za vrhom tabele!

Sto se tiče crvenog kartona, ne postoje nikakvi elementi za to, ali bukvalno. Odluka da sankcionise igrača Posušja s crvenim kartonom je za suspenzije.
Napokon uvezane pobjede.
Protiv Borca nekako pobijediti i ući u ritam i kakav takav priključak za vrhom tabele!
Mujkić opet najbolji.  

Samo nek nema **** Oliveire.E sto to kopile mrzim sve mi je bem

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- 
				bordospartanac
 - Kontakt:

Cestitke momcima i treneru, dominirali smo vecinu utakmice. Sljedeca tekma i nova pobjeda. Sretno.

Po meni, Kazlagic dade prestrogo crveni, kao da je htio da pokaze da nije Sarajevomrzac ali i bilo je elemenata za crveni. Povlacenje za dres, linijski gledano bio je zadnji igrac, prema tome potpuno opravdan crveni, mada se ovakav crveni svira samo u korist Borca, tako da sam iznenadjen  

U novi boj ...
Eto koliko nas smatraju opasnim da moraju Kazlu poslati kao osiguraca da ne pridje Posusje Slogi.

FK SARAJEVO.
- robertkosar
 - Kontakt:

Vukao ga za dres 2 metra eto zasto je penal i crveni karton u ostalom pogledaj pregled kola i ljudi ce sve objasnit
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.