FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li moguce da se Foco vratio?
Ne sjecam se ni kakva je povreda
2:0 vode juniori protiv Celika i pise Foco zabio
Zato i pitam je li greska?
U19 Željeznicar - Celik 2:0 poluvrijeme
U17 Velez - Željezničar 0:2 kraj
Ne sjecam se ni kakva je povreda
2:0 vode juniori protiv Celika i pise Foco zabio
Zato i pitam je li greska?
U19 Željeznicar - Celik 2:0 poluvrijeme
U17 Velez - Željezničar 0:2 kraj
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2025, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne vjeruj forumskom puku, grupa nastavlja pratiti repku zajedno sa BHF.
Fk Željezničar.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
A sto lazes? Bio sam na utakmici, samo reci sto lazes?Lokomotifa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 06:45Moj životni princip je da ako na papanluk odgovaraš papanlukom, da se spuštaš na taj nivo, a to je upravo ono što papci žele.
Dešavanja sa zadnje utakmice u Mostaru su meni lično bila šokantna. Simpatizirao sam Velež kao klub velike tradicije i klub koji je svašta pretrpio u ratu i poslije rata. Ali poslije zadnje utakmice u Vrapčićima uopšte ih više ne respektujem. To nije samo slučaj "Edo Vehabović", to je i ponašanje njihovih navijača i oni uzvici koji su nešto najprimitivnije što sam čuo u zadnje vrijeme, to je i loša organizacija utakmice gdje smo jedva živu glavu izvukli i što je najgore od svega, uprava Veleža umjesto da sankcioniše njihovog kondicionog trenera koji udara našeg Karamarka, oni mu sutradan čestitaju rođendan. To znači da uprava Veleža stoji iza svega što se dešavalo, tako da nije to bio samo Edo Vehabović, to je puno šira slika. Oni kao klub izgleda imaju ozbiljan problem sa papanlukom, i u upravi, i na terenu, i u stručnom štabu i na tribinama. Poslije zadnje utakmice sam očekivao da će bar saopštenje neko napisati i bar pokušati bar malo spasiti stvar, ali jok, oni ono sve i podržavaju.
Ali sve ovo sam napisao da zamolim našu armiju navijača da ne budemo isti kao oni, mi smo klub gospodin, imamo najbolje navijače u državi. Nemojte da danas bacamo predmete u teren, bez obzira ko igrao za njih, nemojte da mi njima govorimo "ustaše" kao što su oni nama, nemojte da nasjedamo na njihove provokacije, ni na terenu, ni na tribinama, ni u tunelu. Ako mi budemo uzvratili istom mjerom kao oni, onda nemamo moralno pravo da kažemo da su papci, kao što jesu. Hajmo se izdignuti iznad svega i pokazati zašto smo najbolji klub u državi, VTŽ!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Javi se privatno poslat ću ti ja video gdje se čuje kako nam psuju majku ustašku uz povike "ubij ih".Bordo10 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:01A sto lazes? Bio sam na utakmici, samo reci sto lazes?Lokomotifa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 06:45Moj životni princip je da ako na papanluk odgovaraš papanlukom, da se spuštaš na taj nivo, a to je upravo ono što papci žele.
Dešavanja sa zadnje utakmice u Mostaru su meni lično bila šokantna. Simpatizirao sam Velež kao klub velike tradicije i klub koji je svašta pretrpio u ratu i poslije rata. Ali poslije zadnje utakmice u Vrapčićima uopšte ih više ne respektujem. To nije samo slučaj "Edo Vehabović", to je i ponašanje njihovih navijača i oni uzvici koji su nešto najprimitivnije što sam čuo u zadnje vrijeme, to je i loša organizacija utakmice gdje smo jedva živu glavu izvukli i što je najgore od svega, uprava Veleža umjesto da sankcioniše njihovog kondicionog trenera koji udara našeg Karamarka, oni mu sutradan čestitaju rođendan. To znači da uprava Veleža stoji iza svega što se dešavalo, tako da nije to bio samo Edo Vehabović, to je puno šira slika. Oni kao klub izgleda imaju ozbiljan problem sa papanlukom, i u upravi, i na terenu, i u stručnom štabu i na tribinama. Poslije zadnje utakmice sam očekivao da će bar saopštenje neko napisati i bar pokušati bar malo spasiti stvar, ali jok, oni ono sve i podržavaju.
Ali sve ovo sam napisao da zamolim našu armiju navijača da ne budemo isti kao oni, mi smo klub gospodin, imamo najbolje navijače u državi. Nemojte da danas bacamo predmete u teren, bez obzira ko igrao za njih, nemojte da mi njima govorimo "ustaše" kao što su oni nama, nemojte da nasjedamo na njihove provokacije, ni na terenu, ni na tribinama, ni u tunelu. Ako mi budemo uzvratili istom mjerom kao oni, onda nemamo moralno pravo da kažemo da su papci, kao što jesu. Hajmo se izdignuti iznad svega i pokazati zašto smo najbolji klub u državi, VTŽ!
Grupa iznad svakog pojedinca.
Treba li kome karta za Istok. Nek mi se javi na pp.
Poklanjam. Karta je kod kupljena preko kupikarta. Samo se pokaže mobitel na ulazu
Poklanjam. Karta je kod kupljena preko kupikarta. Samo se pokaže mobitel na ulazu
Hvala
Evo 5:0 pobjedili juniori
Pise Dragovic opet dva gola i asistencija
Kadeti pobjedili Veleza 0:2
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Veceras 2:1
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Odvratno yebeno kolo za nas
Jos samo da ga mi useremo
Jos samo da ga mi useremo
Mrš sa teme gubavac jedan. Čuj bordo a za Velez navija.Bordo10 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:01A sto lazes? Bio sam na utakmici, samo reci sto lazes?Lokomotifa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 06:45Moj životni princip je da ako na papanluk odgovaraš papanlukom, da se spuštaš na taj nivo, a to je upravo ono što papci žele.
Foto jedna razguli.
Uprava Veleza je sutnjom podrzala incidente u tunelu i onog boksera iz Splita. Fute!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Habibi na klupi, aBd prve minute za njega i Gojaka veceras.
Moj Adzeme ubise nas kosti nam lome sta si ovo dozvolio moj Adzeme.Znas li ti da protiv ovih nema mlako.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Seljadija nafuranija, vise grize, vise udara
Mora Adzem ovo smiriti na poluvremenu i da igramo fudbal
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mi smo **** obicna
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nama treba napadac po hitno, Jaganjac nije to.
Od prve minute mi idemo seljacki nesto, na silu.
Od prve minute mi idemo seljacki nesto, na silu.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
**** te Tito i Lagumdzija vise. Nosi se u 3 pm sa njim.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ni Hamza nista bolji danas nazalost..BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 nov 2025, 18:21**** te Tito i Lagumdzija vise. Nosi se u 3 pm sa njim.
Ovo je crno kolo za nas.
Tesko da i bod iscupamo..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 18 gostiju.