Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Penal cist, crveni nije. Steta, pokvario je utakmicu na startu.
Sta velis za ovaj sramotan crveni za Posusjejurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:57Naravno na sudijske lakrdije treba podsjećati svakodnevno da ne bi izrelativizirali da ste ukrali Rudar i Posušje i da pokušavate predstavit drugačije
Malo bi penal, pa jos i crveni za svaki slucaj. Neka neka, fino suđenje
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 nov 2025, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Al’ djeca koja pjevaju pjesmu zrinjskog ebu Bosnu cijelu. Ekskurzije nedocekali.
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Salu na stranu malo vas hajcam.
Crveni mu ni u kakvim okolnostima nije trebao dati.
Penal je uredu, žuti karton je prikladan.
Malo se sprdam. Ne znam sta se odmah upalite.
Let3 znas da smo mi korektni , nećemo ko vi pricati da je nešto bilo i gledat intenzitete i tako. Kad svi budemo takvi mozemo naprijed.
Crveni mu ni u kakvim okolnostima nije trebao dati.
Penal je uredu, žuti karton je prikladan.
Malo se sprdam. Ne znam sta se odmah upalite.
Let3 znas da smo mi korektni , nećemo ko vi pricati da je nešto bilo i gledat intenzitete i tako. Kad svi budemo takvi mozemo naprijed.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta velis za crveni na Grbavici protiv Posusija koji nije sviran,sve ok?let3 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:07Sta velis za ovaj sramotan crveni za Posusjejurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:57Naravno na sudijske lakrdije treba podsjećati svakodnevno da ne bi izrelativizirali da ste ukrali Rudar i Posušje i da pokušavate predstavit drugačijene bi o tome pricao, radije ces o Zelji ha
![]()
Malo bi penal, pa jos i crveni za svaki slucaj. Neka neka, fino suđenje![]()
Ko je na Grbavici ograničio broj ulaznica ?Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:09Glupsone kad ste "sanirali" to nepostojecim radovima dosao je derbi gdje ste ogranicili broj gostujucih navijaca zbog statike. Ne skaci pred rudu.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:04Glupsone zbog tog problema se igralo i pred praznim tribinama.Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:57
Koliko ja znam sa ovim se pocelo jos prosle godine znog statike tribina na kosevu kad su satro ogranicili broj gostujucih navijaca dok na drugim tribinama koje imaju isto problem nema ogranicenja. I onda teatralno bez ikakvih radova ove godine nema problema sa statikom i nema nikakvih ogranicenja za bilo koju tribinu.
Ja razumijem da se u Posusju, Sirokom i Banja Luci radi na tome da gosti ne dolaze i ovo su jasni pokazatelji ali treba se sjetiti ko je nasao ti rupu u zakonu koja se sad izmedju ostalog koristi i protiv njih.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nema niti jednog kola u BiH Premijer ligi bez skandaloznih i kriminalnih odluka. I dalje ostajem pri stavu da u Savez treba ući SIPA i sve pohapsiti, i pri tome nije bitno kome se pomaže, kome odmaže, dabogda u zatvoru bio neko ko mom Želji pomogne na kriminalan način. Ovdje je stvar trulog i duboko korumpiranog sistema.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- feniksptica
- Kontakt:
Al koji je cilj majku yebalo.
Zakine te 4 pa ti da nesto u jednoj.
Zakine te 4 pa ti da nesto u jednoj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Law 12 – Fouls and Misconduct
Red card offences:
A player is sent off if they commit any of the following offences:
1. Denies an obvious goal-scoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or penalty kick.
sve neki fudbalaki znalci
Red card offences:
A player is sent off if they commit any of the following offences:
1. Denies an obvious goal-scoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or penalty kick.
sve neki fudbalaki znalci
Za bordobijele boje
Penal čist ko suza, crveni jer je zadnji igrač s ledja, takva su pravila, protiv zrinski na Koševu svirao penal nije dao žuti karton igraču zrinskog
Penal je bio ali mu nije morao dati crveni karton.
Al se upalise pojedinci, pritisak skocio, krv na nos udarila.
pitaj svoju upravu kako ste opstali u ligi, eto ti prvih za zatvoraLokomotifa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:10Nema niti jednog kola u BiH Premijer ligi bez skandaloznih i kriminalnih odluka. I dalje ostajem pri stavu da u Savez treba ući SIPA i sve pohapsiti, i pri tome nije bitno kome se pomaže, kome odmaže, dabogda u zatvoru bio neko ko mom Želji pomogne na kriminalan način. Ovdje je stvar trulog i duboko korumpiranog sistema.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ko vas **** treba vam skroz zabranit kao sto vi nama vec redovno to radite. Derbi bez gostijuOrvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:09Glupsone kad ste "sanirali" to nepostojecim radovima dosao je derbi gdje ste ogranicili broj gostujucih navijaca zbog statike. Ne skaci pred rudu.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:04Glupsone zbog tog problema se igralo i pred praznim tribinama.Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:57
Koliko ja znam sa ovim se pocelo jos prosle godine znog statike tribina na kosevu kad su satro ogranicili broj gostujucih navijaca dok na drugim tribinama koje imaju isto problem nema ogranicenja. I onda teatralno bez ikakvih radova ove godine nema problema sa statikom i nema nikakvih ogranicenja za bilo koju tribinu.
Ja razumijem da se u Posusju, Sirokom i Banja Luci radi na tome da gosti ne dolaze i ovo su jasni pokazatelji ali treba se sjetiti ko je nasao ti rupu u zakonu koja se sad izmedju ostalog koristi i protiv njih.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Crveni velika glupost.
Mi smo gospoda i priznat cemo to.Citava liga je igranka
Mi smo gospoda i priznat cemo to.Citava liga je igranka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Igrač Posušja nije ni pokušao igrati loptom nego je s leđa povukao za dres protivničkog igrača koji je u izglednoj šansi i ide sam na golmana. Mora biti crveni karton, jednostavno mora. Kako ne shvatate, jbt?
Ovo je crveni karton i u Engleskoj i Italiji i svugdje na svijetu.
- Lokomotifa
- Kontakt:
I uprava, i igrač, i sudija koji učestvuje u namještanju utakmica pravac hapsana. Nema tu priče. Mi smo jedina liga gdje neki Vico ili Bog zna ko odlučuje hoće li ispasti Željo, Posušje ili bilo ko, a ne zeleni teren. Zeleni teren treba biti jedino mjerilo. Dosta je ba više ovog cirkusa.plisek je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:11pitaj svoju upravu kako ste opstali u ligi, eto ti prvih za zatvoraLokomotifa je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:10Nema niti jednog kola u BiH Premijer ligi bez skandaloznih i kriminalnih odluka. I dalje ostajem pri stavu da u Savez treba ući SIPA i sve pohapsiti, i pri tome nije bitno kome se pomaže, kome odmaže, dabogda u zatvoru bio neko ko mom Želji pomogne na kriminalan način. Ovdje je stvar trulog i duboko korumpiranog sistema.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jet2Holiday i 73 gosta.