Zadnji igrac je uvijek crveni mada nije svirao ni penal ni crveni nije trebao jer smo svakako navikli na lakrdije pa mogli smo i ovu tekmu, za nas je ovo sok da nam je svirnuo nesto.successminator je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:54Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To je to.successminator je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:54Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Naravno na sudijske lakrdije treba podsjećati svakodnevno da ne bi izrelativizirali da ste ukrali Rudar i Posušje i da pokušavate predstavit drugačijelet3 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:53inzomni je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:52jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
To sto je vama oprostio crveni slican protiv Posusja zadnji igrac je uvijek i zauvijek crveni, ne mora znaciti da ga ne treba svirnuti do kraja zivota
12 stranica niko nije spomenuo Zeljeznicara, al tu je nas duska da nas podsjeti na svoju opsesiju![]()
![]()
I ja kontam sto ga je po nozi udario, cist penal. Vidim ovdje pisu povlacenje, reko hajd mozda sam jos mahmuran. Cist penal. Crveni NIJETarpiTarpi je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:47Penal je sviran zbog udarca po nogama ne zbog povlačenja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mislim ako se neko dvoumio do sad, Posusje je vec ispalo, nema tu price. Samo jos da sacekamo hoce li Rudar ili Sloga .
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Po kojoj osnovi,moras nesto da napises sa cinjenicama a ne da lupas, za pocetak procitaj pravila pa nam javi jel ovo penal ili nije. Vise osnova za penal,povlacenje,udaranjeSilvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:56Ma svako ima pravo na svoje mišljenje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:48Silvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:45Kakav penal i jos crveni![]()
Navijač sam Saraj'va ali Bgm moje mišljenje prestrogo, nema potrebe za ovim.
Sudjenje i sve što prati to (delegiranja, kazne i ostall) je zaista na kriminalnom nivou.
Vecina tvojih sa sjevera se ne slaze, odleti do vase teme i pogledaj..
Jos me onaj buljas noke pravi budalom, vecina ih opravdava i penal i crveni u stau ga yebem smrdo mali
Meni, za moje poimanje fudbala premekano, još evo i crveni, ne znam zaista.
Za mene nije.
Ne treba ovo nikome u našem fudbalu.
Da su svirali ovo kontra Sarajeva poludio bi.
Opaaa ekavica se pocela koristiti
Nadoknada je u skladu sa postenjem Sarajeva 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
-4 u odnosu na nk zeljo.
Jel vas strah
Jel vas strah
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
RaymondRed
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sta je @ miki nije ti jasno , koliko se ispisalo stranica o fks?
Kakav je borac bio godinama i sudjenje kad ste vi u pitanju, dobro jel?
Evo sad nam dolazite pa ces vidjeti klanja
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Malo nejasan komentar al ti si poprilično lud ako misliš da u Hercegovini postoje sportska prijateljstva haha Posušaci su se lizali sa Mostarcima dok nisu i sami osjetili šta je to kad nastupi 12. igračKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:53Ali samo jedna stvar da je sad zrinjski, siroki dobio penal i crveni za posusje , dali bi se bunili domacini za svoje sportske drugove?
Što se tiče ove situacije, zna se da penal i crveni karton idu skupa jedino kod kriminalnih prekršaja, što ovaj nije bio
Kao što je to i inače slučaj, ekipa koja bi vrlo vjerojatno svakako pobjedila dobija poguranac što baca ljagu na cijelu ligu , tko uopće ima volje dalje gledat posle ovakvih situacija kao danas i jučer
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo ovog smetljara,zene iz BL,jos se nije udostojio da se javi posto proziva. Nego kako familja?
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Mozda čak i Velež da gurnu u zonu ispadanja, jer kako stvari stoje Čelik se vraća ne mogu četiri kluba iz B komponente biti u ligi 10 to je suviše opasno za Gicka i pulene.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:58Mislim ako se neko dvoumio do sad, Posusje je vec ispalo, nema tu price. Samo jos da sacekamo hoce li Rudar ili Sloga .
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ali kako su svi klubovi smece i glupe konjine,posusje pustilo cetalja vicu u klub prosle god sa maksimovicem, da ostane u ligi. Ostavili ih, izigrali stupcanicu. Sada isti vucko narkoman bez zuba, salje posusje stoposto u drugu ligu. Ahhaha kakvi glupi i jadni klubovi bijednici bez mozga. Najlosija i najgluplja liga evrope.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo je penal crveni po meni nije mada koga vise boli briga u ligi gdje se mjesta na tabeli znaju prije pocetka lige.Wagner96 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:03Malo nejasan komentar al ti si poprilično lud ako misliš da u Hercegovini postoje sportska prijateljstva haha Posušaci su se lizali sa Mostarcima dok nisu i sami osjetili šta je to kad nastupi 12. igračKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:53Ali samo jedna stvar da je sad zrinjski, siroki dobio penal i crveni za posusje , dali bi se bunili domacini za svoje sportske drugove?
Što se tiče ove situacije, zna se da penal i crveni karton idu skupa jedino kod kriminalnih prekršaja, što ovaj nije bio
Kao što je to i inače slučaj, ekipa koja bi vrlo vjerojatno svakako pobjedila dobija poguranac što baca ljagu na cijelu ligu , tko uopće ima volje dalje gledat posle ovakvih situacija kao danas i jučer
Sta kazes na Kazlagiceve bravure danas, sve ok?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:04Evo ovog smetljara,zene iz BL,jos se nije udostojio da se javi posto proziva. Nego kako familja?
Sto da ti se javim, zbog tvoje mame i sestre mislis? Nema potrebe znaju one same sve
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ok tako mi djeluju kad igraju posusje zrinjski ili neki drugi klub, puno mi se ne bune kad su neki sumljivi momenti slozit ces se samnom?Wagner96 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 16:03Malo nejasan komentar al ti si poprilično lud ako misliš da u Hercegovini postoje sportska prijateljstva haha Posušaci su se lizali sa Mostarcima dok nisu i sami osjetili šta je to kad nastupi 12. igračKosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:53Ali samo jedna stvar da je sad zrinjski, siroki dobio penal i crveni za posusje , dali bi se bunili domacini za svoje sportske drugove?
Kako god ne valja sudjenje nikako godinama je kriminal prisutan u samom savezu, i ovo malo fudbala nam ogadise i kazu zasto nema raje vise , e pa zato.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Zidnisatzidni i 26 gostiju.