Koja je onda poenta
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad mi ništa nije jasno. Jedni tvrde da Vico šteli Borcu,drugi da šteli Zrinjskom,treći Sarajevu...
Koja je onda poenta

Koja je onda poenta
- 
				KosevoZove
 - Kontakt:

ahhaha sta kaze ovaj strucnjak mi bi se borili za opstanak da nema sudija???!!
Hahahahahah
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
						- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

Pa to je to da mogu sutra reci eto i Sarajevu pomazu sudije .ZaZelju je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:47Ono nigdje u Evropi ne bi bio sviran penal.fudbalfudbal je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:41Neutral je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:29Ako je svirao penal, onda je i crveni jer je zadnji igrac, takva pravila.
Upitan penal, povlacio ga bez razloga, ne znam sto je to uradio, naivan je ispao.
Smijurija da ovaj sudija ima pristupa terenima Premijer lige.
Takodjer sramota za Posusje ovo za gostujuce navijace.
Nije crveni, dovoljna kazna je kazneni udarac i žk. Jbt kad vec tumacite pravila, tumacite ih ispravno.
Samo da se dopuni, za mene nije penal, sta ja znam mozda i jest, ali ja ga nikad ne bi svirao.
Sudija ovdje ubija dve zeca s jednim metkom.
Posušje pokazuje sve bolju igru, postaje prijetnja srpskim klubovima.
Sarajevo će morati pustiti Borcu ili će probati pogurati Borac. Nadam se da neće.
Nije ovdje Sarajevo bitno. Možda da im se malo vrati zbog onoga šgo je bilo protiv Širokog i Radnika.
Kazla idiot.
DALI cemo.. 50 forumasa kaze da nije crveni, ali ti si taj.b00t je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:42**** te dan dali cete vi ikada biti realni ? i ti i noDi samo ga gnjecite i serete..
ZADNJI IGRAC- kraj price
Fk Željezničar.
Hahah za Široki ste najglasniji a sad je pak LOGIČNO da je ovo Vico naredio jer se Posušje primaklo Slogi
Malo projekcije nebi škodilo...
Tužni, jadni, politički BiH nogomet

Malo projekcije nebi škodilo...
Tužni, jadni, politički BiH nogomet
- Hrammm1921
 - Kontakt:

Unisti utakmicu u pm, jucer isto uniste .
Hoce li i Zeljo- Velez biti unistena? Morat ce se pijacari pogurati zbog desavanja u Banja Luci

Hoce li i Zeljo- Velez biti unistena? Morat ce se pijacari pogurati zbog desavanja u Banja Luci
					Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 02 nov 2025, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

- Jet2Holiday
 - Kontakt:

🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Nemoj zajebavat. Doslovno prosle sezone vi i Borac se gonjali ko ce vecu lakrdiju napravit suđenjem. A sto nekad neće u gol, treba nekad i sreće pa se omakne ne dobijete i jedni i drugi (Borac na Grbavici npr ili vi na Pecari). Nemojte opravdavat ovo sranje od lige i suđenje jer je ovo dno na i bruka. Ovo nema smisla nikako višeepidemijaZ je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:43Isto kao sto vi mislite da nama Beus sve nateze za prvaka, a da ne bi Zeljeznicara ne bi prvaci bili prosle sezone, to je sve splet takve okolnosti a realno se islo na to da Borac bude prvi. Isto tako slazem se da se ovdje vise nateze poraz Posusja da bi srpski klubovi ostali u ligi a posusje ispalo, nego da se nesto pomaze Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:39Kakvi su ovdje ograniceni likovi,jel neko stvarno misli nakon svih onih nakarada i lakrdija protiv Sarajeva da nam neko nesto steli? Ovo su neciji drugi interesi,udaljili nas od vrha lakrdijama godinama kakvr nisu vidjene i sad je ova tekma kao neko mjerilo, ovo vam Gico sve diriguje samo sto necete da vidite dok vas negdje ne osakati,mada i dalje ce svi cutati,hebo ovu ligu smijurija kakve nema,poligon da ato vise pokradu i namjeste, sad moraju nakon sto su sve zivo pokrali ove sezone da smire malo situaciju i zamazu oci. Penal jeste al crveni nije mada kao da je bitni.
jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
To sto je vama oprostio crveni slican protiv Posusja zadnji igrac je uvijek i zauvijek crveni, ne mora znaciti da ga ne treba svirnuti do kraja zivota
12 stranica niko nije spomenuo Zeljeznicara, al tu je nas duska da nas podsjeti na svoju opsesiju
- 
				mosarajvosa83
 - Kontakt:

Ma to nece ni spomenuti, jos na tv im kazu svi da je crveni bio kao suza al jok,plavi mozak je to. Kao sto sam i rekao dice se kuka i motika kad se bilo sta Sarajevu svirne al ko oh **** nek pogledaju svoje i sta im se sve svira i sta je sve svirano protiv Sarajeva 4 godine, cist penal za ove glupe botove,neka stave neki dokaz da ovo nije penal osim sto lupaju ovdjejurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
To sto je vama oprostio crveni slican protiv Posusja zadnji igrac je uvijek i zauvijek crveni, ne mora znaciti da ga ne treba svirnuti do kraja zivota
- 
				KosevoZove
 - Kontakt:

Ali samo jedna stvar da je sad zrinjski, siroki dobio penal i crveni za posusje , dali bi se bunili domacini za svoje sportske drugove?

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Penal čist kao suza, udarac po nogama. Usporeni snimak na tvu  jasno se udarac vidi. 
Crveni se daje kada je zadnji igrac odbrane ali van 16m, a kad je penal crveni se daje samo za izuzetno oštar start, ovo nije bio ni c od crvenog.
Penal za sarajeva protiv rudara na koševu je gori, s 2 noge start nad begom pa sudija ni žuti nije pokazao.
Svaki pravi navijač Sarajeva je protiv ovakvog crvenog, iako nama ovo rade vec 5 godina. Stop krimanalnom suđenju!

Crveni se daje kada je zadnji igrac odbrane ali van 16m, a kad je penal crveni se daje samo za izuzetno oštar start, ovo nije bio ni c od crvenog.
Penal za sarajeva protiv rudara na koševu je gori, s 2 noge start nad begom pa sudija ni žuti nije pokazao.
Svaki pravi navijač Sarajeva je protiv ovakvog crvenog, iako nama ovo rade vec 5 godina. Stop krimanalnom suđenju!
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
inzomni je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:52jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:49Crveni ko zapis.
12 stranica niko nije spomenuo Zeljeznicara, al tu je nas duska da nas podsjeti na svoju opsesiju
- 
				successminator
 - Kontakt:

Sramotan crveni karton, još jedan cirkus u režiji Cazinskog Ljepotana i najvjernijeg poslušnika Durića i Vice.
Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.

Svako ko misli da je ovo urađeno radi Sarajeva je neozbiljan ili nema pojma o ovoj ligi. Poguramo vas jednom, zakinemo tri puta i sve ukrug.
- 
				KosevoZove
 - Kontakt:

- Jet2Holiday
 - Kontakt:

Realno, Posusje je bolje od Sloge 
Naravno, Vici je plan da bude 5 klubova iz rs-a, medjutim pitanje je da li ce ih biti i tri. Zato, na sve su spremni.

Naravno, Vici je plan da bude 5 klubova iz rs-a, medjutim pitanje je da li ce ih biti i tri. Zato, na sve su spremni.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Hoce li uskoro clanak na klix, zna li se sta?

Kad su pitari pisali o "kvaliteti koja mora isplivati" kontao sam misle na Ljajica kad ono Kazlagic...

- Silvester071
 - Kontakt:

Ma svako ima pravo na svoje mišljenje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:48Silvester071 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:45Kakav penal i jos crveni![]()
Navijač sam Saraj'va ali Bgm moje mišljenje prestrogo, nema potrebe za ovim.
Sudjenje i sve što prati to (delegiranja, kazne i ostall) je zaista na kriminalnom nivou.
Vecina tvojih sa sjevera se ne slaze, odleti do vase teme i pogledaj..
Jos me onaj buljas noke pravi budalom, vecina ih opravdava i penal i crveni u stau ga yebem smrdo mali
Meni, za moje poimanje fudbala premekano, još evo i crveni, ne znam zaista.
Za mene nije.
Ne treba ovo nikome u našem fudbalu.
Da su svirali ovo kontra Sarajeva poludio bi.
To smo mi 
 - http://klocevi.****/
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Nemanja99, riki46 i 55 gostiju.