Premijer liga BiH - aktuelno
-
gegenpress
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ćeman je bio upravu za ova ****, oni su dokazali sa ovim "radovima" kakvi su, drago mi je što će ispasti.
-
12345678922
- Kontakt:
Opet bošnjo podjebava pitare
Nisu ovdje pitari ništa završili, nego je Posusje razbilo Radnika i primakelo se malo srpskim klubovima tipa radnik sloga pa da ih odma sasjece
Nisu ovdje pitari ništa završili, nego je Posusje razbilo Radnika i primakelo se malo srpskim klubovima tipa radnik sloga pa da ih odma sasjece
Kao sto rekoh samo se vrti u krug sve 
Hahahahhahahaha ovakvo sudjenje ni Borac nema, mora se priznati
Kazlagic je, uistinu, retardirana osoba.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kako je ovaj Kazlagic ziv uopste jos uvijek??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Treba se prisjetiti kako smo mi zavrsili protiv Posusja kad je Sedorf navodno trebao dobiti crveni..12345678922 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:35Opet bošnjo podjebava pitare
Fk Željezničar.
Rekao bih da kinder jaje nece ziv otici iz Posusja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma bitno je da se raspravlja ko je koga prebio, ko je napravio sacekusu a nikako da skontaju da pojedince zanimaju njihovi dzepovi a ne kao nas da nas vodi ljubav prema klubu,ovo drustvo je dotaklo dno.RaymondRed je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:26Bitno se prepirat izmedju znas. Trovat jedne druge... nije ni cudo sto se sve to desava kad smo ovakvi. Hajca nas ko stignemosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:18Ma ograniceni ljudi ko balkon, grupe su sluzile da bodre klub,pomazu i da je klub prioritet sad je sve kontra,niko glas da digne dok vam Vico klubovima odredjuje koji mogu da budu tj maksimalno 4 mjesto,niko ni glas da digne da su to neka prosla vremena sve bi gorilo. Rekao je Husic da je sve dogovoreno narednih 8 godina i niko nista,promijeni statut hladno da ostane 8 godina na celu cak i vise,namjesta prvaka,radi sta hoce i svi gledaju. Rekao je i Ibricic u ovom podcastu da dovedes 3 Mesija nema veze jer nema sanse da budes prvak, nema drzave i to je to u.jesto da SIPA sve ovo zatvori al jok.RaymondRed je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:12A ne znam kako imate snage prepirati se medjusobno kada nas savez ponizava iz dana u dan. Pogledaj imena i ljudi oko navijacke grupe novosnovane. Sta pricamo i sta trazimo mi vise? I cemu da se nadamo?
Ovog Kazlagica treba streljat bgmi odma na poluvremenu
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Utakmica koju sudi Mirza Kazlagic uvijek "smrdi"
- Hrammm1921
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:33Penal jeste a crveni nema sanse i zuti je puno. Kazla idiot .
Realno ni zuti karton nije, meni ono malo povlacenje nije penal.
Yebo te ovaj fudbal ako ce svaki kontakt svirati,.
Ako gledas tekmu, gledaj kontre sto im prekinu.. yebo vise ovo sve
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Indijanac zula ti je prvi šmrkov čovjek u ovom poduhvatu, poklopi se i šuti glupane.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:34Kazla i Sabrija čuli da princ reže prste ko ga pokrade. Pa brže bolje penal i crveni za Sarajevo.Da nebi bilo, nećemo više nikad hadžija.
Sad to oni na zajebanciju okrecu..
Mozes krasti ali samo ako je u njihovu korist. To onda nije kradja nego greska..
Bravo Smrk!!
MNON
Ovaj sudija nije normalan.
Prvo onaj penal i crveni.
Sad zaustavlja Posušju kontru.
Prvo onaj penal i crveni.
Sad zaustavlja Posušju kontru.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sljedeca nasa protiv vicinog borca necemo mi smjeti pisnuti i ovako ih ne mozemo dobiti tako da….Hrammm1921 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:36bordobijeli je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:33Penal jeste a crveni nema sanse i zuti je puno. Kazla idiot .
Realno ni zuti karton nije, meni ono malo povlacenje nije penal.
Yebo te ovaj fudbal ako ce svaki kontakt svirati,.
Ako gledas tekmu, gledaj kontre sto im prekinu.. yebo vise ovo sve
Odavno je kod nas fudbal izgubio svaki smisao.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Ajlah, bordocrveni, bvsic, MostarNeretva, Nebeski, Pablo11, PapakIzSa i 72 gosta.