Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Saljite u UEFA email, dok je svjeze 
Sramota.
HAHHAHAHAHAHHAHAHAA CUJ CRVENI I PENAL
ALIIII PA STA JE OVO PITARI
ALIIII PA STA JE OVO PITARI
Hajde penal, crveni?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Koliko sam fino vidio nije bilo kontakta, a crveni je vec komedija realno hahaha
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Kontakt jeste postojao ali zašto crveni?KosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:26Koliko sam fino vidio nije bilo kontakta, a crveni je vec komedija realno hahaha
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Niti je penal niti crveni sramota Bgm nek sve ide u ****
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Bitno se prepirat izmedju znas. Trovat jedne druge... nije ni cudo sto se sve to desava kad smo ovakvi. Hajca nas ko stignemosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:18Ma ograniceni ljudi ko balkon, grupe su sluzile da bodre klub,pomazu i da je klub prioritet sad je sve kontra,niko glas da digne dok vam Vico klubovima odredjuje koji mogu da budu tj maksimalno 4 mjesto,niko ni glas da digne da su to neka prosla vremena sve bi gorilo. Rekao je Husic da je sve dogovoreno narednih 8 godina i niko nista,promijeni statut hladno da ostane 8 godina na celu cak i vise,namjesta prvaka,radi sta hoce i svi gledaju. Rekao je i Ibricic u ovom podcastu da dovedes 3 Mesija nema veze jer nema sanse da budes prvak, nema drzave i to je to u.jesto da SIPA sve ovo zatvori al jok.RaymondRed je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:12A ne znam kako imate snage prepirati se medjusobno kada nas savez ponizava iz dana u dan. Pogledaj imena i ljudi oko navijacke grupe novosnovane. Sta pricamo i sta trazimo mi vise? I cemu da se nadamo?
Čist penal ko suza, i posljednji igrač 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Hrammm1921
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha vicina kuyica platila danas
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Hahahahahahahahhahahahahahahahahahh, ja crvenog i k***a!
Ovo je nevidjena sramota, izadjite pitari sad s terena.
Navijac sam Sarajeva , penal i nije bio neki minimalan kontakt a crveni je smijesan za ovu sitiaciju .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- dubioza144
- Kontakt:
Neko ce odrobijat ove sudije kad tad
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nabij loptu preko gola sada, pokazite muda. Penal mozda crveni ne.
Penal jeste a crveni ni u snu. Sramota. Sad kad se Borac i Zrinjski odmakli
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
E ako je ono penal onda svi trebaju skakati u 16 ko u bazen jos crveni brat dade hahahhahahahahhahaha dje ce ko
Ispadmao lopovi jer gicko izbacuje Posusje. Sramota sta ljudi rade
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.