Mene samo zanima kako to da svi sve znaju za tu novu grupu na osnovu pisanja istrage.. sacekajmo da vidimo cija majka crnu vunu predeMocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
RaymondRed
- Kontakt:
A ne znam kako imate snage prepirati se medjusobno kada nas savez ponizava iz dana u dan. Pogledaj imena i ljudi oko navijacke grupe novosnovane. Sta pricamo i sta trazimo mi vise? I cemu da se nadamo?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Da li moze udbaska oyebina do bodova u Posusju ? Nadam se jos jednoj losoj partiji
Naprijed poskoci
Naprijed poskoci
Pa nije Vico 20 godina u savezu. Sutili su oni uvijek, sutit ce i do kraja. Yebe se Dzeku za savezom, on hoce da je jaran sa svakim. Pa nadji slike na kojima se grli sa Vicom. Bas ce eto on nesto pokrenuti...Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
KosevoZove
- Kontakt:
Hahhaah sta mai naprijed poskoci ja pacenika majko mila….
Kazlagicu pamet u glavu medo!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
RaymondRed
- Kontakt:
Krivi su ljudi ko unuzovic i slicne b a l i j e. Godinama prodaju sve za svoj dzep i evo gdje smo sad.DamirT je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:15Pa nije Vico 20 godina u savezu. Sutili su oni uvijek, sutit ce i do kraja. Yebe se Dzeku za savezom, on hoce da je jaran sa svakim. Pa nadji slike na kojima se grli sa Vicom. Bas ce eto on nesto pokrenuti...Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ograniceni ljudi ko balkon, grupe su sluzile da bodre klub,pomazu i da je klub prioritet sad je sve kontra,niko glas da digne dok vam Vico klubovima odredjuje koji mogu da budu tj maksimalno 4 mjesto,niko ni glas da digne da su to neka prosla vremena sve bi gorilo. Rekao je Husic da je sve dogovoreno narednih 8 godina i niko nista,promijeni statut hladno da ostane 8 godina na celu cak i vise,namjesta prvaka,radi sta hoce i svi gledaju. Rekao je i Ibricic u ovom podcastu da dovedes 3 Mesija nema veze jer nema sanse da budes prvak, nema drzave i to je to u.jesto da SIPA sve ovo zatvori al jok.RaymondRed je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:12A ne znam kako imate snage prepirati se medjusobno kada nas savez ponizava iz dana u dan. Pogledaj imena i ljudi oko navijacke grupe novosnovane. Sta pricamo i sta trazimo mi vise? I cemu da se nadamo?
Pa nije Dzeko fudbaler i sportista tipa Novak Djokovic da tezi ka nekoj pravdi. On pored fudbala ima i drugr poslove i svjestan je jako da kad zavrsi fudbalsku karijeru ima biznise na ovim prostorima koje ce.morati odrzavati sa manje vise istim ljudima koji imaju svoje veze i talove.DamirT je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:15Pa nije Vico 20 godina u savezu. Sutili su oni uvijek, sutit ce i do kraja. Yebe se Dzeku za savezom, on hoce da je jaran sa svakim. Pa nadji slike na kojima se grli sa Vicom. Bas ce eto on nesto pokrenuti...Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
Mi idealiziramo ljude previse i mislimo da ce jedna persona nesto popraviti. Sve dok nemas kriticnu masu koja ce stati za dobrobit fudbala, pravnog sistema ili bilo cega u drzavi imat ces ovakvu situaciju gdje su se svi ususkali u licnom komformizmu bez talasanja
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 02 nov 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
A sigurno, davno je to receno. Sad se samo to ponavlja nazalost.RaymondRed je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:16Krivi su ljudi ko unuzovic i slicne b a l i j e. Godinama prodaju sve za svoj dzep i evo gdje smo sad.DamirT je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:15Pa nije Vico 20 godina u savezu. Sutili su oni uvijek, sutit ce i do kraja. Yebe se Dzeku za savezom, on hoce da je jaran sa svakim. Pa nadji slike na kojima se grli sa Vicom. Bas ce eto on nesto pokrenuti...Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:15Hahhaah sta mai naprijed poskoci ja pacenika majko mila….
Jok napisat su naprijed borod bijeli , ovo vam je zadnji voz za prikljucak gore
Naprijed Poskoci !
Ne mora Dzeko, bilo ko od njih. Eto npr Begovic se pravio budala dok je bio prvi golman reprezentacije. Kad je prestao biti, krene prozivati savez. Slicno je i sa Lulicem, Ahmedhodzicem itd. Dok igraju, savez im je odlican. Kad prestanu, krene prljavi ves.Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:18Pa nije Dzeko fudbaler i sportista tipa Novak Djokovic da tezi ka nekoj pravdi. On pored fudbala ima i drugr poslove i svjestan je jako da kad zavrsi fudbalsku karijeru ima biznise na ovim prostorima koje ce.morati odrzavati sa manje vise istim ljudima koji imaju svoje veze i talove.DamirT je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:15Pa nije Vico 20 godina u savezu. Sutili su oni uvijek, sutit ce i do kraja. Yebe se Dzeku za savezom, on hoce da je jaran sa svakim. Pa nadji slike na kojima se grli sa Vicom. Bas ce eto on nesto pokrenuti...Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:02Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH.![]()
Mi idealiziramo ljude previse i mislimo da ce jedna persona nesto popraviti. Sve dok nemas kriticnu masu koja ce stati za dobrobit fudbala, pravnog sistema ili bilo cega u drzavi imat ces ovakvu situaciju gdje su se svi ususmali u licnom komformizmu bez talasanja
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravo zbog toga i govorim kako mi je krivo jer su se navijači u Bosni i Hercegovini uglavnom "ugledali" na navijače iz Srbije. Krenulo je od "Ništa ruke, samo motke", a završava se na Ćaci batinašima Bosnian edition.Grk1234 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:55Ja ne vidim da je vodja ovih navijaca Srbin, ovde se lijaba prodao za novceNoProfit je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:36Isti princip kao Vučić u Srbiji. Kažem ja, rak rana ovih prostora su Srbi. Sve ono bez morala i i sve negativno na ovim prostorima ima korijen u srpskom rodu.
Zato mi je toliko krivo i jer, između ostalog, se bh navijačke grupe nisu ugledale na grupe iz Hrvatske pa išle u smjeru fer tučnjava ako se iste već dešavaju, nego na grupe iz Srbije kojima je normalno upucati člana svoje grupe, a o suparničkoj da ne pričam, nošenje motki od metar i po u belajima i svemu ostalom što nema veze s viteštvom. I upravo zbog toga već danas imamo i mi ono što se u Srbiji nepunu godinu dana naziva Ćaci.
Evo postenog penala za preposteno Sarajevo 
Šta gledaju? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Logicno 
- Shategabri
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Hahahahhaha pao tolko ofirno da bih mu zuti dao za simuliranje
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 02 nov 2025, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Huligans
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.