Pa ja grupa narucila tekst da se opere od tebe, kazu sve si ih procitao.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:23Najjače ima na istraga.ba hahahahah
SDA novinar u službi SDA glasila.![]()
Jeste jaki sa objašnjavanjem.
Stvarno uvijek nađu način da izrelativiziraju sve.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma dobro čim te povezuju sa Balicima, Izetbegovicima, SDA, na pravom si putu. Čim Avdo Avdić to relativizira top je to opcija. Sto reko jedan vas uvaženi forumaš : Dzaba krecite.Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:58Pa ja grupa narucila tekst da se opere od tebe, kazu sve si ih procitao.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:23Najjače ima na istraga.ba hahahahah
Zupanija ne postoji, evo da ti dokazem, uzmi svoju osobnu iskaznicu, okreni je na drugu stranu, i vidjet ces da pise ZHK, sto dozvoljavate da vas vasi politicari loze? Budite pametniji od toga
Vico poklopio klubove, reprezentacije, novinare, sad i navijačke grupe. Ajtolah 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dok im namještamo sudije oni se između sebe šamaraju zbog nekakvih navijača. Izvrsno 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Neko zabranu dobije da ne mogu doci gostujuci navijaci a neko dobije komplet tribinu za gostujuce navijace.
Kakva sramota od takmicenja.
Kakva sramota od takmicenja.
Samo prava raja je znala u čemu je trik.
Nemojte ovdje pisati o stvarima o kojim veze nemate.
Nemojte ovdje pisati o stvarima o kojim veze nemate.
MNON
Isti princip kao Vučić u Srbiji. Kažem ja, rak rana ovih prostora su Srbi. Sve ono bez morala i i sve negativno na ovim prostorima ima korijen u srpskom rodu.
Zato mi je toliko krivo i jer, između ostalog, se bh navijačke grupe nisu ugledale na grupe iz Hrvatske pa išle u smjeru fer tučnjava ako se iste već dešavaju, nego na grupe iz Srbije kojima je normalno upucati člana svoje grupe, a o suparničkoj da ne pričam, nošenje motki od metar i po u belajima i svemu ostalom što nema veze s viteštvom. I upravo zbog toga već danas imamo i mi ono što se u Srbiji nepunu godinu dana naziva Ćaci.
Vidjecemo veceras hocel biti sta kontra saveza i Vicka na Grbavici
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ovi ako planiraju napadat BHF ce samo Vici raku iskopat. Bosanski ćaci, picke prodanebhfanatic14 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 10:48Puno srece cetnickim narkomanima u zenici protiv Robije i BHfides u šumu navece a medo jos nije ručo
kakva glupa stoka, ide kraj narkomanu iz bandze luke. Jos prije nego sto je zamislio.
Zadnja fraza i za tebe isto vazi.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:05Ma dobro čim te povezuju sa Balicima, Izetbegovicima, SDA, na pravom si putu. Čim Avdo Avdić to relativizira top je to opcija. Sto reko jedan vas uvaženi forumaš : Dzaba krecite.Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:58Pa ja grupa narucila tekst da se opere od tebe, kazu sve si ih procitao.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 13:23Najjače ima na istraga.ba hahahahah
Fk Željezničar.
Ja ne vidim da je vodja ovih navijaca Srbin, ovde se lijaba prodao za novceNoProfit je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:36Isti princip kao Vučić u Srbiji. Kažem ja, rak rana ovih prostora su Srbi. Sve ono bez morala i i sve negativno na ovim prostorima ima korijen u srpskom rodu.
Zato mi je toliko krivo i jer, između ostalog, se bh navijačke grupe nisu ugledale na grupe iz Hrvatske pa išle u smjeru fer tučnjava ako se iste već dešavaju, nego na grupe iz Srbije kojima je normalno upucati člana svoje grupe, a o suparničkoj da ne pričam, nošenje motki od metar i po u belajima i svemu ostalom što nema veze s viteštvom. I upravo zbog toga već danas imamo i mi ono što se u Srbiji nepunu godinu dana naziva Ćaci.
Koliko ja znam sa ovim se pocelo jos prosle godine znog statike tribina na kosevu kad su satro ogranicili broj gostujucih navijaca dok na drugim tribinama koje imaju isto problem nema ogranicenja. I onda teatralno bez ikakvih radova ove godine nema problema sa statikom i nema nikakvih ogranicenja za bilo koju tribinu.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:53https://sportsport.ba/fudbal/radovi-mok ... evo/510116
Cirkus
Ja razumijem da se u Posusju, Sirokom i Banja Luci radi na tome da gosti ne dolaze i ovo su jasni pokazatelji ali treba se sjetiti ko je nasao ti rupu u zakonu koja se sad izmedju ostalog koristi i protiv njih.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Fudbal u BiH predvodjen ovim ljudima u NS,bilo da su cetalji,ust@se ili b@lije, je dotakao dno. Ne znam da li moze nize,ali ko nam vodi fudbal nista me ne moze iznenaditi,negativno naravno. Udaraju se zabrane gostujucim navijacima zbog radova na tribinama (danas Posusje,iskopali jednu rupu pred tribinom), gostujuci navijaci se uvode pola sata kasnije i izvode pola sata ranije,srpsko-hrvatski klubovi šuruju kao kurve,bosanski se mlate do iznemoglosti. Osnuju se navijacke grupe repke predvodjene presudjenim narko dilerima uz pomoc predsjednika saveza,samo da se ne j3be mater najkorumpiranijem savezu ikad,najvecim lopovima koji vode savez ikad. BHF treba uskratiti podrsku ili praviti prekide na svim iducim utakmicama repke,Spahic i Dzeko sute kao p1cke. Dopustaju ovom cetnickom,ustaskom i balijskom savezu da uniste fudbal u BiH. 
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma svi smo mi **** obicnaGrk1234 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:55Ja ne vidim da je vodja ovih navijaca Srbin, ovde se lijaba prodao za novceNoProfit je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:36Isti princip kao Vučić u Srbiji. Kažem ja, rak rana ovih prostora su Srbi. Sve ono bez morala i i sve negativno na ovim prostorima ima korijen u srpskom rodu.
Glupsone zbog tog problema se igralo i pred praznim tribinama.Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:57Koliko ja znam sa ovim se pocelo jos prosle godine znog statike tribina na kosevu kad su satro ogranicili broj gostujucih navijaca dok na drugim tribinama koje imaju isto problem nema ogranicenja. I onda teatralno bez ikakvih radova ove godine nema problema sa statikom i nema nikakvih ogranicenja za bilo koju tribinu.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:53https://sportsport.ba/fudbal/radovi-mok ... evo/510116
Cirkus
Ja razumijem da se u Posusju, Sirokom i Banja Luci radi na tome da gosti ne dolaze i ovo su jasni pokazatelji ali treba se sjetiti ko je nasao ti rupu u zakonu koja se sad izmedju ostalog koristi i protiv njih.
Glupsone kad ste "sanirali" to nepostojecim radovima dosao je derbi gdje ste ogranicili broj gostujucih navijaca zbog statike. Ne skaci pred rudu.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 15:04Glupsone zbog tog problema se igralo i pred praznim tribinama.Orvel je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:57Koliko ja znam sa ovim se pocelo jos prosle godine znog statike tribina na kosevu kad su satro ogranicili broj gostujucih navijaca dok na drugim tribinama koje imaju isto problem nema ogranicenja. I onda teatralno bez ikakvih radova ove godine nema problema sa statikom i nema nikakvih ogranicenja za bilo koju tribinu.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2025, 14:53https://sportsport.ba/fudbal/radovi-mok ... evo/510116
Cirkus
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gost.