KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

zeljovolimte
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la zeljovolimte » 01 nov 2025, 22:42

Realno Pasalic ug je preporodio. Ali bi puni bolie izgledalo da ne bi one nesrece koja je nevjerovatna protiv Cedevite..

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 nov 2025, 23:17

West igra vise minuta u aba 1 nego sto je u aba 2 igrao

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 nov 2025, 23:24

Dobi Joesaar finih minuta, iskreno nejasno mi je zašto je izbacio Younga nakon onih sedam poena na samom početku utakmice.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 01 nov 2025, 23:29

Glavni utisak je da na utakmice dolaze totalno drugi ljudi od ljudi koji su dolazili godinama u Skenderiju.

Ovo veceras je licilo na zadnju utakmicu protiv Zvezde 2010. godine kada smo dobili i ostali u ABA ligi. Previse gresaka, previse nervoze. Sve ekipe igraju do krajnjih granica, Muha ovo ne moze posloziti, jer jos nema iskustva. Najtuznije je sto je veceras Glas izgledao kao Klay Thompson iz najboljih dana.

Dubravko ne popusta, idalje je sve na nivou sve ovo ja, hitna reakcija se mora desiti. Ako se u Zadru izgubi, bice preteska situacija, a raspored je izuzetno surov.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 01 nov 2025, 23:48

Pasalic je pokazao pravi sibicarski pristup na press konferenciji. Razumijem kad treneri od 65+ godine pogube zivce, pa im smeta sve zivo, ali on je tek usao u te vode, a ponasa se seljackije nego mnogi veterani u tom poslu.

Rekao je da traze jedno ili dva pojacanja i da ce biti promjena u ekipi ako nadju adekvatnog igraca. Rekao bih da je to zamjena za Personsa i moguce za Younga ili Salica.

Naredna utakmica u Zadru ce odrediti put ove sezone u aba ligi. Ako tamo izgube i pogotovo ako izgube od Spartaka za 2 sedmice, onda je borba za opstanak jedino sto se treba staviti za cilj. Ako kojim slucajem dobiju obje te utakmice, onda se i dalje moze pricati o potencijalnoj borbi za top4.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 nov 2025, 23:55

Dirk šapni nam za ova pojačanja

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 02 nov 2025, 01:19

Ghuraba je napisao/la:
01 nov 2025, 23:48
Pasalic je pokazao pravi sibicarski pristup na press konferenciji. Razumijem kad treneri od 65+ godine pogube zivce, pa im smeta sve zivo, ali on je tek usao u te vode, a ponasa se seljackije nego mnogi veterani u tom poslu.

Rekao je da traze jedno ili dva pojacanja i da ce biti promjena u ekipi ako nadju adekvatnog igraca. Rekao bih da je to zamjena za Personsa i moguce za Younga ili Salica.

Naredna utakmica u Zadru ce odrediti put ove sezone u aba ligi. Ako tamo izgube i pogotovo ako izgube od Spartaka za 2 sedmice, onda je borba za opstanak jedino sto se treba staviti za cilj. Ako kojim slucajem dobiju obje te utakmice, onda se i dalje moze pricati o potencijalnoj borbi za top4.

Pa salic je korisni od mikia🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 nov 2025, 02:52

Ghuraba je napisao/la:
01 nov 2025, 23:48

Ma proteza ga muči..

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 02 nov 2025, 02:55

FKSzuti je napisao/la:
01 nov 2025, 20:30
akisarajevo92 je napisao/la:
01 nov 2025, 19:52
jel i Avdic mora ispostovati dan zalosti

bolje da stave bez komentatora nego ovako da prenose reda radi
Mora jer on ide i u Srbiji.
Lik je dizao tri prsta na vlastitoj svadbi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 nov 2025, 07:58

Bravo Muhamede Pašaliću!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 nov 2025, 10:41

Nevjerovatno je kako imamo ove seljačke trenere, to jedva da ima par dana trenerskog staža ali već se umislilo da sve zna i da je neka faca. Čovjek mu fino postavi pitanje i obrazloži šta on misli da je loše i umjesto da dobije odgovor od trenera kako treba ali, jok, Pašalić odgovori bahato, umišljeno i bezobrazno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 02 nov 2025, 11:11

Muhina izjava nazalost samo oslikava cijeli presjek Bosnine politike, bahato, bezobrazno, drsko i u mislima da se sve zna. Ne prave prijatelje oko kluba i ne zele da privlace ljude okolo, ponasaju se kao da su sami sebi svrha, sto je dugorocno itekako neisplativo.

Muha je generalno pozitivac, ali nije za ove trenutne pozicije, trebao je puno da uci i da bude trener razvojnog tima u stalnoj komunikaciji sa trenerom prvog tima.

Posto sam sisao ispod kosa na utakmici, highlight veceri mi je bio kada u zadnjoj akciji Halilovic bukvalno tjera u blok Delu za Westa. Tu nema nikakvog sistema, niti ce ga biti.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 nov 2025, 13:17

Igru briši, bodove piši. Nekako smo pobijedili jer je protivnik imao čak 22 izgubljene lopte. Atić protiv Murcije i Cedevite odličan, a sinoć kao da ga je neko natjerao da mora odigrati utakmicu. Halilović pravi amaterske greške, kao da je jučer počeo igrati košarku. Audige u posljednje tri utakmice igra dosta slabije u odnosu na početak sezone. Young enigma, izgleda da mu je više bilo stalo do košarke u pripremnim nego u zvaničnim utakmicama. Persons je imao vrhunsku prošlu sezonu, a ovo sada, nemam pojma šta je.

Bio sam na svakoj utakmici u Zetri, ali ovo lagano postaje dosadno s polupraznom dvoranom i nerealnim cijenama.
35 KM je previše, neka bude 15–20 KM. Klub će zaraditi, a dvorana će biti puna.
Protiv Murcije, Budućnosti i Cedevite nema nas ni 2.000, a prije pet mjeseci protiv Ilirije krcata Skenderija, ljudi su sa stepenica pratili utakmicu.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 nov 2025, 13:35

15KM tribine, 20KM teleskop istok i zapad, 10 KM teleskop sjever i jug, 5 KM one tribine sa ćoška.

Realne cijene, sigurno bi došlo bar 500-600 ljudi više. I realno nije kasno za spustiti cijene, ako je do ovih što su uzeli sezonske, pokloni ljudima šal ili neku majicu i završeno.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 nov 2025, 13:39

Isto tako neki potezi upoznavanja sa igračima bi bili lijepa stvar, čisto da napraviš neku veću konekciju sa navijačima.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 02 nov 2025, 13:42

DirkNowitzki je napisao/la:
02 nov 2025, 11:11
Muhina izjava nazalost samo oslikava cijeli presjek Bosnine politike, bahato, bezobrazno, drsko i u mislima da se sve zna. Ne prave prijatelje oko kluba i ne zele da privlace ljude okolo, ponasaju se kao da su sami sebi svrha, sto je dugorocno itekako neisplativo.

Muha je generalno pozitivac, ali nije za ove trenutne pozicije, trebao je puno da uci i da bude trener razvojnog tima u stalnoj komunikaciji sa trenerom prvog tima.

Posto sam sisao ispod kosa na utakmici, highlight veceri mi je bio kada u zadnjoj akciji Halilovic bukvalno tjera u blok Delu za Westa. Tu nema nikakvog sistema, niti ce ga biti.
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eur ... uroleague/

Znači po tebi nema sistema u Crvenoj Zvezdi , niti će ga biti ?

Koji su to prijatelji kluba , ako mogu imena ?

Nekako mi previše navaljuješ da se otjera Dubravko , naravno da imaš puno pravo , pa me samo interesuje ko bi po tebi trebao da tu bude ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 02 nov 2025, 13:45

Unofficialpage je napisao/la:
02 nov 2025, 10:41
Nevjerovatno je kako imamo ove seljačke trenere, to jedva da ima par dana trenerskog staža ali već se umislilo da sve zna i da je neka faca. Čovjek mu fino postavi pitanje i obrazloži šta on misli da je loše i umjesto da dobije odgovor od trenera kako treba ali, jok, Pašalić odgovori bahato, umišljeno i bezobrazno.
Kako mu je trebao odgovoriti po tebi ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 nov 2025, 13:45

Daj Vensan ako si gledao utakmicu jučer vidio si da čovjek govori da općenito nema sistema, ne zna se ko je lider, ne zna se ko šta radi u ekipi, sve onako na hir.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 02 nov 2025, 13:58

VensanKasel je napisao/la:
02 nov 2025, 13:42
DirkNowitzki je napisao/la:
02 nov 2025, 11:11

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eur ... uroleague/

Znači po tebi nema sistema u Crvenoj Zvezdi , niti će ga biti ?

Koji su to prijatelji kluba , ako mogu imena ?

Nekako mi previše navaljuješ da se otjera Dubravko , naravno da imaš puno pravo , pa me samo interesuje ko bi po tebi trebao da tu bude ?
Dubravko netreba otići(puno je dobrog napravio) ali za svoje dobro i dobro svih nas treba da spusti gard.
Vratite snimku i pogledajte mu izra lica u jednom trenutku, na sinoćnjoj utakmici i vidjeti ćete da mu je stalo.
:kafa:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, ovisnik i 19 gostiju.