RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nick
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nick » 24 apr 2011, 15:20

VELEZDOGROBA je napisao/la:brate potrudite se da ga izgladite
do nas vam nje???
ko je koga prvi napao na bajramskom turniru???brate da je srece da opet bude kao nekad vi hodate slobodno mostarom kao sto se nekad setali a mi grbavicom....
nadam se da ce se to ubrzo desit
opet izmisljas i pricas nebuloze, pitaj nekog ko je prvi poceo kamenovat, nadji na you tubu, ima izvjestaj bht, pa kad su vam vratili poceli ste kukat, jbt vi samo kukate
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2011, 15:21

aj ti idi na temu zelji i filozofiraj malo
da nije bilo dejtona slavija bi igrala na grbavici isto kao sto zrinjski igra na nasem stadionu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2011, 15:22

VELEZDOGROBA je napisao/la:aj ti idi na temu zelji i filozofiraj malo
da nije bilo dejtona slavija bi igrala na grbavici isto kao sto zrinjski igra na nasem stadionu
:D, tek sad vidim da ti nemas vise od 10 godina i da si totalno zatucan... izvini mali
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 apr 2011, 15:24

Lakse malo prijatelju!!! To nije nogomet, to je vec politika!! Da su oni mogli zauzeti Sarajevo oni bi ga zauzeli. Vako su se samo obrukali, jer su izgubili svaki rat koji su poceli!!! Tako nemoj o tome, jer to moze prouzrokovati dosta glupih i nepozeljnih postova!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2011, 15:31

brate i ovo je politika
imamo stadion svoj imamo svoje reflektore i politika nam neda da igramo tamo....
a ovj debil kaze ovi nisu nikad igrali pod reflektorima
igrali smo ako hocees ove sezone u banjaluci pod reflektorima uzeli im bod i s aplauzom nas ispratili trener cestitao velezu na borbenosti a vas serator ovo prica
fuj.....
gadite mi se

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2011, 15:41

odnosi sto nasi klosari iz uprave prodaju utakmicu za 1000km
i imaju bodove od veleza kad hoce i kazu imaju dobre odnose

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 apr 2011, 16:16

dajte ljudi smirite se. laganini
utakmica je odigrana, bodovi ispušteni
ali bože moj, idemo dalje!

ne pogoršavajte več katastrofalne odnose,
nije da bi da ja sada krivu drinu da ispravljam
ali zbog momaka poput ovog capt.billya i slični ispružimo ruku i sportski čestitajmo pobjedniku
pokažimo veličinu!!!

a u amara samo malo duži jezik a pamet krača,
sumnjam da je išta zlobno mislio.
ne ljepimo se na svaku **** ga :!:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 24 apr 2011, 16:54

Izgleda da se Odovic preso s ovim mladjim momcima mislio je malo ce se izgubiti i izgubit laganice.
Ovi pokazase muda do poda, bravo momci moze se i bez oni penzionera.
Za rezultat necu nista da kazem samo sto uvede Skaljica na onu poziciju nije mi jasno.
Idemo dalje!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2011, 22:42

Volim Velez i Red Army , Volim Tebe Mostar e. Tu sam rodjen , Tu cu umrijet , Tu je meni Najbolje

VFC THE RELIGION - 1922 -
RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA 1981
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2011, 23:04

Moze li mi neko odg kakva je povreda MUJE KODRE??
JE LI NESTO OZBILJNO ILI???

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 23:28

FORZA VELEŽ JEDINA LJUBAVI ISKRENA !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 apr 2011, 23:51

da su mogli uci u sarajevo oni bi usli i zauzeli ga... zauzimanje grbavice i pokusaj zauzimanja pofalica je pokazao da su probali..

sad sto se tice amarove izjave... on tom izjavom nije nista rekao protiv veleža nego protiv nasih igraca jer on u izjavi kaze da djeca koja su tek krenula igrat i vidjela nisu reflektora u onakvom ambijentu poderu u prvom poluvremenu želju
AKO JE TO PLJUVANJE VELEŽA ...
a vi napaceni kreteni koji bi samo trazili dlaku u jajetu , a nemate dovoljno pameti da pravilno protumacite covjeka koji daje kritiku za svoje igrace

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 25 apr 2011, 00:21

Amar Osim je jedno djubre od covjeka, pardon on uopste nije ljudska rasa. Debil nad debilima ne bi nikada pobijedio Velez da mu nije sudija i idiotske mafije FSBiH. U Mostaru presmijesni penal kada su nam bodovi ko hljeb trebali i poslije toga se igra raspadne. Na Sugavici idiotski penal, 2. gol iz offside-a. Pitanje za Zeljine debile da li je Zeljo zadnjih 10 godina ikada Velez pobijedio da nismo brutalno pokradeni???!!! Naravno da nije, i kazete prijateljski klubovi. Ma vi ste stoka obicna, nista vise. Spominjanje reflektora je kao da spominjemo da Slavija igra kao domacina na Grbavici i da Zeljo dolazi kao gost na Sugavicu. E pa to bi trebalo da se i desi pa da debilcina Osim vidi sta izjavljuje, stoka klosarska. Fuj, mafijo jedna!!!

Guzonjin_sin
Kontakt:

Post Postao/la Guzonjin_sin » 25 apr 2011, 00:23

vfcmostar je napisao/la:Amar Osim je jedno djubre od covjeka, pardon on uopste nije ljudska rasa. Debil nad debilima ne bi nikada pobijedio Velez da mu nije sudija i idiotske mafije FSBiH. U Mostaru presmijesni penal kada su nam bodovi ko hljeb trebali i poslije toga se igra raspadne. Na Sugavici idiotski penal, 2. gol iz offside-a. Pitanje za Zeljine debile da li je Zeljo zadnjih 10 godina ikada Velez pobijedio da nismo brutalno pokradeni???!!! Naravno da nije, i kazete prijateljski klubovi. Ma vi ste stoka obicna, nista vise. Spominjanje reflektora je kao da spominjemo da Slavija igra kao domacina na Grbavici i da Zeljo dolazi kao gost na Sugavicu. E pa to bi trebalo da se i desi pa da debilcina Osim vidi sta izjavljuje, stoka klosarska. Fuj, mafijo jedna!!!
Jbg svatam te...ali pokusaj disati,i reci ko te je zlostavljao ili ti ucinio nesto lose....naravno osim Amara :lol:
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2011, 00:25

vfcmostar je napisao/la:Amar Osim je jedno djubre od covjeka, pardon on uopste nije ljudska rasa. Debil nad debilima ne bi nikada pobijedio Velez da mu nije sudija i idiotske mafije FSBiH. U Mostaru presmijesni penal kada su nam bodovi ko hljeb trebali i poslije toga se igra raspadne. Na Sugavici idiotski penal, 2. gol iz offside-a. Pitanje za Zeljine debile da li je Zeljo zadnjih 10 godina ikada Velez pobijedio da nismo brutalno pokradeni???!!! Naravno da nije, i kazete prijateljski klubovi. Ma vi ste stoka obicna, nista vise. Spominjanje reflektora je kao da spominjemo da Slavija igra kao domacina na Grbavici i da Zeljo dolazi kao gost na Sugavicu. E pa to bi trebalo da se i desi pa da debilcina Osim vidi sta izjavljuje, stoka klosarska. Fuj, mafijo jedna!!!
nekad su u mostaru zivjeli pametni ljudi, dje nestadose da mi je znat....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 apr 2011, 00:30

@nick
Ostalo je tu jos pametnih ljudi samo su se drugi promijenili. Razocaram se gledajuci ove fudbaske mafijase i onda pogledam Sarajevske crne hronike i bude mi lakse. Skontam, mi vas trpimo 2 dana a vi sami sebe 365 ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2011, 00:32

kimbo je napisao/la:@nick
Ostalo je tu jos pametnih ljudi samo su se drugi promijenili. Razocaram se gledajuci ove fudbaske mafijase i onda pogledam Sarajevske crne hronike i bude mi lakse. Skontam, mi vas trpimo 2 dana a vi sami sebe 365 ..
valjda vjerujes u to sto pricas, kao i uvijek vama su drugi krivi ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 apr 2011, 01:12

Ako vam je toliko stalo do prepucavanja, pa eto prepucavajte se koliko god hoćete ali samo nek to bude u nekim normalnim okvirima. Jesmo rivali i to veliki, pogotovo Manijaci i Red Army ali nije to u tolikoj mjeri da se spominju neke ratne okolnosti, nesreće i slično. U nas se na utakmici, sad na Grbavici, pojavio dečko koji je uradio nešto vrlo nepoželjno ( možda su neki od vas sa sjevera to i primjetili) i odmah je sankcionisan i to odmah na tribini. To nije uredu ma koliki god rivali bili a to ako su kupili ovu utakmicu, njima na čast. Mi smo pokazali da se možemo nositi sa svakim, znači i sa aktuelnim šampionom lige pa i u ovakvom stanju i to treba da nas raduje sve, znači možemo se nečemu nadati. Mladi igrači, iz naše pogona, su odigrali predobro a to što je Odović mjenjao i poremetio koncept igre je druga stvar i sigurno će biti bolje drugi put. Grbavica odrađena, a sada idemo dalje !
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2011, 12:18

Nego kakva je slika ekipe pred duel protiv leotara, da li će se vratiti hadžija i pero?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 apr 2011, 13:46

VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
Stekli smo ružnu naviku da pustimo da se gosti raskomote na Grbavici. U narednoj utakmici možda ćemo im dati i papuče, kauč, upaliti TV, natočiti viski, ponuditi ženu… kako bi se što ugodnije osjećali. Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0. Sreća da je penal promijenio sve. Odblokirao nas je i kasnije je sve bilo lakše, a imali smo i sreće. Velež je došao da se nadigrava, nisu odigrali ništa posebno, a vodili su sa 2:0. Golove su nam postigli iz prekida, gdje smo uslovno rečeno jaki“, rekao je Osim, dodavši:

ETO KAKVO MISLJENJE O NAMA IMA.
MI NISMO IGRALI POD REFLEKTORIMA
SARAJEVSKI KLOSAR
BOLA KAD MO MI IMALI REFLEKTORE TI SE NISI NI RODIO A STO NAM JE RAT ODNIO NISMO MI KRIVI!!!!!
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
kad je zeba penal pucao cjeli stadion zvizdi
toliko o smjesnom zelji
amar to govori,a prolse godine na utakmici sa zrinjskim prvi put reflektori na grbavici bili poslije 20god
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao levata
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.