Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nas su unistile prije svega kriminalne sudijeske odluke na nasu stetu, jer da nije bilo istih mi bisada slavili titulu. nakon toga kriminalni Almunia koji je svojim kiksevima bar 4 boda otkinuo Arsenalu, i nekonstatnost nekih igraca prije svega mislim na Walcotta i Arshavina, Walcott jednu utakmicu izgleda NAJ NAJ i onda narednu propadne, Arshavin je imao krinalnu sezonu iako statistika mozda moze reci drugacije ali bio je stvarno ispod prosjeka. I na kraju ozlijede kojih u zadnjem periodu i nije bilo puno ali tokom sezone su nam puno muka zadale.
Dio Arsenala
Titule se broje i pisu dok vama ostaje kukanje veliki poglavico!AllGunsBlazing je napisao/la:e vidis to sam zaboravio, kada je wiltord zabio za 0:1-Paja je napisao/la:Pamtis sigurno i titulu nad Old Toiletu i Wiltorda.
RED&WHITE POWER!![]()
![]()
desi se
edit: jesu li oni ikad i jednu normalnu titulu osvojili???![]()
![]()
Sve neki trileri
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- -Paja
- Kontakt:
flopsonja je takav flop, covjek je mislio na Arsenal i njegove titule a ne na periferce 

Dio Arsenala
- thenaturalone
- Kontakt:
I ja mislim da su sudije za sve krive, Engleska liga treba poceti uvoziti sudije samo zbog Arsenala, i to po mogucnosti da Mr. "next season" bira te sudije.
Sad je vrijeme da se nesto promijeni po tom pitanju, jer Arsenal mora osvojiti titulu u narednih 10-15 godina.
Sad je vrijeme da se nesto promijeni po tom pitanju, jer Arsenal mora osvojiti titulu u narednih 10-15 godina.
hihihi Nadam se da Wenger nece dovoditi pojacanja. Svake godine je zadovoljan ekipom. Ja da sam vlasnik davno bi on meni letio jer jednostavno u ovoj ekipi nema igraca koji imaju pobjeednicki mentalitet jer vec u glavi imaju spremnu pricu kako su mlada ekipa i kako nisu potrosili novce na pojacanja tako da se od njih i ne ocekuje da budu prvi favoriti. Ali najjaca izjava sezone: "Imamo bolju odbranu od Uniteda". E moj strucnjak idi u Istres pa tamo pravi igrace...thenaturalone je napisao/la:I ja mislim da su sudije za sve krive, Engleska liga treba poceti uvoziti sudije samo zbog Arsenala, i to po mogucnosti da Mr. "next season" bira te sudije.
Mi nikada odustati necemo...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kada je izjavio da je odbrana statisticki bolja imali su maje primljenih golova od uniteda neznam sta vam tu nije jasno
Rođen s tobom da budem
Šta se žališ to se svim ekipama događa-Paja je napisao/la:Nas su unistile prije svega kriminalne sudijeske odluke na nasu stetu, jer da nije bilo istih mi bisada slavili titulu. nakon toga kriminalni Almunia koji je svojim kiksevima bar 4 boda otkinuo Arsenalu, i nekonstatnost nekih igraca prije svega mislim na Walcotta i Arshavina, Walcott jednu utakmicu izgleda NAJ NAJ i onda narednu propadne, Arshavin je imao krinalnu sezonu iako statistika mozda moze reci drugacije ali bio je stvarno ispod prosjeka. I na kraju ozlijede kojih u zadnjem periodu i nije bilo puno ali tokom sezone su nam puno muka zadale.

King Kevin Durant
- -Paja
- Kontakt:
Najjaci su ovi genijalci sto spominju talente iz Afrike a kad ih pitas da ti nabroji igrace koje su dovedeni od tamo ne mogu ni jednog nabrojati.
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Pa kad vec spominjete da dovodi igrace iz Afrike red bi bio da nabrojite iste ili bar jednog da bi to sto kazete imalo smisla.
Dio Arsenala
John Obi Mikel, Salomon Kalou.. itd

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sir Matt
- Kontakt:
Još čitam hoće Ramosa dovest u Arsenal . Čestitam Wenger , dobio si jednosmjernu kartu za svijet bajki .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- the scouser
- Kontakt:
Navijao sam da vi osvojite titulu,zaista svim srcem ali ovo.....krivite sudije,penale,ofsajde,kur.čeve,palčeve,ali vi apsolutno ne zasluzujete titulu...pateticno slabo.Nadam se da necu nikoga naljutiti ali tako stoje stvari.Ne odgovaram na genijalne replike @Paje i njemu slicnih.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Auuu, pa do maloprije nisam ni vidio tabelu kako treba, pa zakuhalo se i za treće mjesto, mrtva trka Arsenala i Cityja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
rusi,kako ide stizanje sandrlenda po broju titula,stvarno sramota da se tako mali klub pojavljuje na ovoj uzvisenoj temiVirtu4l je napisao/la:Auuu, pa do maloprije nisam ni vidio tabelu kako treba, pa zakuhalo se i za treće mjesto, mrtva trka Arsenala i Cityja.
Rođen s tobom da budem
Gledaj malo sadašnjost sineFaraon iz Visokog je napisao/la:rusi,kako ide stizanje sandrlenda po broju titula,stvarno sramota da se tako mali klub pojavljuje na ovoj uzvisenoj temiVirtu4l je napisao/la:Auuu, pa do maloprije nisam ni vidio tabelu kako treba, pa zakuhalo se i za treće mjesto, mrtva trka Arsenala i Cityja.

Čelik Zenica 1945
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i u sadasnjosti imate manje titula od sandrlendaNimla_RZ je napisao/la:Gledaj malo sadašnjost sineFaraon iz Visokog je napisao/la:rusi,kako ide stizanje sandrlenda po broju titula,stvarno sramota da se tako mali klub pojavljuje na ovoj uzvisenoj temiVirtu4l je napisao/la:Auuu, pa do maloprije nisam ni vidio tabelu kako treba, pa zakuhalo se i za treće mjesto, mrtva trka Arsenala i Cityja.

Rođen s tobom da budem
Ako smo mi u 1935. godini onda je tako...
Zadnjih 80 godina tog kluba nema nigdje
Zadnjih 80 godina tog kluba nema nigdje

Čelik Zenica 1945
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa jel tako?
Čeliku niko ne priznaje titule, al se Sunderlandu priznaju

Čeliku niko ne priznaje titule, al se Sunderlandu priznaju

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.