Samo nek se sirimo
Sto vise to bolje
Jest im ime malo beze, ali neka ih
Samo nek se sirimo
Jel njih Vico angazovao da ugase Fantastikose?KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:32Veceras je u Sarajevu osnovana jedna klasicna placenicka grupa navijaca sa vjerovatno najneorginalnijim nazivom u historiji domace scene.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:21Nije tako?2sb1996 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:16Ne seri.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:14
Isti tim igra i protiv Borca i protiv Zrinjskog. Samo sto se protiv jednih bacate na glavu, protiv drugih sta bude - bude
Slazem se sa zadnjom recenicom. O dvoristu ne bih, jer ih ima sa obje strane.Zutti je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:35Ne bih se složio za najneorginalniji naziv. Mislim da su tu Ultrasi odnijeli pobjedu za sva vremena.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:32Veceras je u Sarajevu osnovana jedna klasicna placenicka grupa navijaca sa vjerovatno najneorginalnijim nazivom u historiji domace scene.
Svakako da je u pitanju grupa plaćenika. Iz vašeg dvorišta dolaze. Tužno na šta su balije za lovu spremne...
Nazalost, ima ih i iz naseg, i to vidjenijih...sta je cilj, vidjet cemo.Zutti je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:35Ne bih se složio za najneorginalniji naziv. Mislim da su tu Ultrasi odnijeli pobjedu za sva vremena.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:32Veceras je u Sarajevu osnovana jedna klasicna placenicka grupa navijaca sa vjerovatno najneorginalnijim nazivom u historiji domace scene.
Svakako da je u pitanju grupa plaćenika. Iz vašeg dvorišta dolaze. Tužno na šta su balije za lovu spremne...
Vidjece se sve u skorijem periodu. Etiketirati jednu grupu, a ne drugu je smijesno.
Ma više sam mislio na kolovođu. Znamo svi o kojim pričama je riječ. Svakako da me ne može ništa iznenadit od bilo koga. Balije ko balije...maroonGiant je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:41Nazalost, ima ih i iz naseg, i to vidjenijih...sta je cilj, vidjet cemo.Zutti je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:35Ne bih se složio za najneorginalniji naziv. Mislim da su tu Ultrasi odnijeli pobjedu za sva vremena.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:32Veceras je u Sarajevu osnovana jedna klasicna placenicka grupa navijaca sa vjerovatno najneorginalnijim nazivom u historiji domace scene.
Mora se nadupuniti pad BiH legie, jer su Srbi (delije vecinom) preko vice poceli pratiti nase grupe na utakmicama repke
Pa ja glupane iz mupa rsa undercover rade na objezbedjenju utakmica i slikavaju nase navijace
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.