English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ovaj Xavi izgleda kao dijete naspram ostalih igrača.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
@wade hoce li ovi nisko inteligentni igraci Chelsea opet dobiti neki crveni, za sada se cine mirni, al sa tim ludim glavama nikad ne znas 
ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Arsenal djeluje premocno, ovo mi definitivno mogla biti njihova sezona. Odlican prvi tim, igraci sa klupe top, ne znam sta ih moze zaustaviti osim po pehu sami sebe. Mrtva trka ucitelja i ucenika do kraja sezone, ovo ostalo je truba.
Joao Pedro bio ludjak i prije Chelsea. Po sezoni ima barem 5 reakcija i startova koji zasluzuju crveni karton, al nekako se uvijek provuce.wadethegreat je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:14Duh Jacksona zaposjeo Joao Pedra.
Niz se mora nastaviti makar I Maresca opet morao![]()
ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo mogao crveni hladno biti.
- superFrankie
- Kontakt:
Jel mi moze neko objasniti kako ovo nije crveni? Chelsea ostecen po ko zna koji put ove sezone
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovo nije normalno, fuj.superFrankie je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:21Jel mi moze neko objasniti kako ovo nije crveni? Chelsea ostecen po ko zna koji put ove sezone
- LenyYoro15
- Kontakt:
Pa nađi primjer da je u EPL neko nekada dobio crveni za gaženje stopala. Maksimalno žuti.
Crveni daju kad je članak u pitanju ili visočije.
- superFrankie
- Kontakt:
LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:23Pa nađi primjer da je u EPL neko nekada dobio crveni za gaženje stopala. Maksimalno žuti.

Nisam znao da u stopalo spada i ovaj dio iznad kopacke
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikada crveni ne može biti, nagazio mu vrh stopala. Na ivici jeste, ali crvendać ide kao što kolega Alan reče iznad članka.
Sudija sudi vrhunski do sada, ne pada na ovo valjanje projektanata i urlikanje.
Sudija sudi vrhunski do sada, ne pada na ovo valjanje projektanata i urlikanje.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 01 nov 2025, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ove sudije u Engleskoj mi nikako nisu jasne apsolutno nebitno koji tim,bez navijanja za bilo koga..trči tip sa pola terena da se obračuna sa protivnikom,gurne ga udari i sudija u 99% pokaže karton obojici...pa svaki put kada hoćeš da izvučeš žuti protivniku samo zakavgaj sa njim ...i vjerujem da to treneri često i koriste..žrtvuju nekog svog za žuti karton protivniku na nekoj osjetljivoj poziciji..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 01 nov 2025, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
Kakvo stopalo Yoro Ćoro, đonom na zglob.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:23Pa nađi primjer da je u EPL neko nekada dobio crveni za gaženje stopala. Maksimalno žuti.
Još jedna krađa na štetu svjetskog prvaka ali nije da nismo navikli.Pensioner26 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:22Ovo nije normalno, fuj.superFrankie je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:21Jel mi moze neko objasniti kako ovo nije crveni? Chelsea ostecen po ko zna koji put ove sezone
-
Majstorinho
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Vjerovatno
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mislili da su se usrećili sa Frankom. Kao da nisu gledai Brentford i njihovih 30% posjeda lopte godinama sa mnogo golova iz prekida i tranzicije.
I kada su dobro startali ove sezone, pisao sam da od Spursa nema ništa dugoročno sa Frankom.
I kada su dobro startali ove sezone, pisao sam da od Spursa nema ništa dugoročno sa Frankom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.