Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lijepo se Borčeva filijala naložila na mostarskog šampiona.Toliko su ratoborni da i lakat u glavu im je normalna pojava.
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 01 nov 2025, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Panta79rei
- Kontakt:
Kontradiktoran si. Ako je svirao prekršaj na našem igeaču, kako onda može gledati lakat koji se dogodio nakon tog prekršaja. To je onda kršenje nogometnoh pravila.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
A sta je sa Jelavićem, koji je izasao radi razbijene arkade. Nije se ni gledalo. Nemojte se pravit ludi. Znamo svi zasto je Sivac ubačen u petak.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Obožavam ove profesionalne nogice u naših nogometaša.
Primjete se dodatni treninzi i rad na fizikalijama.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Jelavica je Vranjkovic zgazio kopackom dok je lezo na podu, nije nikakav udarac...brig je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:31A sta je sa Jelavićem, koji je izasao radi razbijene arkade. Nije se ni gledalo. Nemojte se pravit ludi. Znamo svi zasto je Sivac ubačen u petak.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Drug moj ono da se gledalo samo zato jer je razbio arkadu a glava mu bila okrenuta prema guzici protivničkog igrača niz koju lagano obrazima klizi ka podu i slučajno dobije udarac u glavu bi vjerovatno bio presedan i za FK Borac.brig je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:31A sta je sa Jelavićem, koji je izasao radi razbijene arkade. Nije se ni gledalo. Nemojte se pravit ludi. Znamo svi zasto je Sivac ubačen u petak.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- siroki1991
- Kontakt:
Hahahaha odakle te sa ratom sad?Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pošalji snimak Uefi.
Prijavi utakmicu![]()
Inače ovaj Široki nikada ovako ne gine protiv Borca.Drag im srpski kapital.U ratu su se pokazali kao najveći trgovci a sad i u nogometu.
Seoska zadruga koja je samo ljubomorna na uspjeh komšija iz Mostara jer im je Zrinjski uzeo ono što je Mate Seljak Boban namjenio za njih i Grude sa jednom septičkom kao glavnim gradom Herceg Bosne.![]()
De mi objasni molim te fenomen da je prosjecna posjeta pod BB (bez natezanja) - 1.500. Na sva gostovanja vas ide 100-300 , a NA Siroki svaki put ide “desant” od 2.000 + ljudi, da nije neki kompleks?
Dobro vas neke opisa veliki Marin Topic u osnivackom govoru iz 1993, pardon 1905.godine usporedjujuci mostarce i sirokobrijezane…
Sportski pozdrav braco Hrvati, valjda ste se naucili!
- Panta79rei
- Kontakt:
Kontradiktoran si. Ako je svirao prekršaj na našem igeaču, kako onda može gledati lakat koji se dogodio nakon tog prekršaja. To je onda kršenje nogometnoh pravila.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Mi smo bosanski katolici.siroki1991 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:35Hahahaha odakle te sa ratom sad?Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pošalji snimak Uefi.
Prijavi utakmicu![]()
Inače ovaj Široki nikada ovako ne gine protiv Borca.Drag im srpski kapital.U ratu su se pokazali kao najveći trgovci a sad i u nogometu.
Seoska zadruga koja je samo ljubomorna na uspjeh komšija iz Mostara jer im je Zrinjski uzeo ono što je Mate Seljak Boban namjenio za njih i Grude sa jednom septičkom kao glavnim gradom Herceg Bosne.![]()
De mi objasni molim te fenomen da je prosjecna posjeta pod BB (bez natezanja) - 1.500. Na sva gostovanja vas ide 100-300 , a NA Siroki svaki put ide “desant” od 2.000 + ljudi, da nije neki kompleks?
Dobro vas neke opisa veliki Marin Topic u osnivackom govoru iz 1993, pardon 1905.godine usporedjujuci mostarce i sirokobrijezane…
Sportski pozdrav braco Hrvati, valjda ste se naucili!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ne mogu, tj pokusao sam ali me server od uefa odbio, kaze prvo sarajavska raja sa zavrsi sa slanjem pa onda vi ostali, oni su multi kulti pa imaju prednostZaboljesutra je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pošalji snimak Uefi.
Prijavi utakmicu![]()
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Kakva je povreda u pitanju kod Karačića da je morao izaći?
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Zato pitam jer nisma najbolje vidioZaboljesutra je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:34Drug moj ono da se gledalo samo zato jer je razbio arkadu a glava mu bila okrenuta prema guzici protivničkog igrača niz koju lagano obrazima klizi ka podu i slučajno dobije udarac u glavu bi vjerovatno bio presedan i za FK Borac.brig je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:31A sta je sa Jelavićem, koji je izasao radi razbijene arkade. Nije se ni gledalo. Nemojte se pravit ludi. Znamo svi zasto je Sivac ubačen u petak.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26
Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .
Znamo svi da je ovo kontra da ne bi crveni ni bio. Al nebitno. Sve očekivano, nije Sivac ubačen slučajno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ljudi nemojte biti smijesni ovo crveni moze bit jedini Zrinjskom i Borcu , kakav ba crveni, nit ga je namjerno udario nit je situacija prije te adekvatno protumacena.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Tek sam se ukljucio,vidim nema radova na tribini!?
Sestre i majke..
Sestre i majke..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Najveći broj prijava preko RA za jedno gostovanje u zadnjih 5 godina. Neka pobjedi sport.
Kao i u tunelu u Mostaru, velika pobjeda sporta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Što bi Klaf rekao, sudije su odradile svoj posao.Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ma smijesnojurisicduska je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:45Ma ljudi nemojte biti smijesni ovo crveni moze bit jedini Zrinjskom i Borcu , kakav ba crveni, nit ga je namjerno udario nit je situacija prije te adekvatno protumacena.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Moćne su one daske bile na gostujućoj tribini na jednoj utakmici.Zamješali kantu cemente i pokrpili rupe na par stepenica.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:46Tek sam se ukljucio,vidim nema radova na tribini!?
Sestre i majke..
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.