FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
15
8%
Drugi
13
7%
Treći
48
26%
Četvrti
56
30%
Peti
15
8%
Šesti
13
7%
Sedmi
4
2%
Osmi
10
5%
Ispadamo iz lige
12
6%

Ukupno glasova: 186

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 31 okt 2025, 20:20

plisek je napisao/la:
31 okt 2025, 19:28
adoado je napisao/la:
30 okt 2025, 17:44
plisek je napisao/la:
30 okt 2025, 00:41

gledaj mrzitelja kluba, tisina kanceras
Nikad mrzitelj samo realan navijač
prvo tebra slika na profilu ti je smrad pavlovic koji pokazuje srednji prst prema nama na istoku. evo od toga da krenem, kakva objektivnost kod tebe? preletio sam ti zadnje postove, nijedan pozitivan komentar, samo pljujes po klubu. da sve gori, da **** padaju ja ne bi nista lose rekao protiv nas. daleko si ti od navijaca
Plava fekalija.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 31 okt 2025, 20:28

Morpheus je napisao/la:
31 okt 2025, 12:17
President voli Francisa pa ga je produzio do 2027 a lik je realno los igrac i zauzima mjesto stranca.

:rol:

A lik one jedne sezone rasturao sa asistencijama, ponekad bude jedini koji radi nešto na terenu, redovno napati odbrane sa svojom trkom, prodorima, umara konstantno protivnika, ali jok daj tjeraj. Završnica mu zna često biti loša, ali više radi dobrog, nego lošeg.

Ne valja nama niko **** te :rol:

Da Bog da ostao do kraja karijere kod nas!!!
Anel Hebibovic vol2, imas mogucnost tri stranca imat i tebi Francis igra, jedino za sta nam moze valjat je ono jedno kolo ili dva koje prodjemo u kvalifikacijama za KL, u ligi mrka kapa.
Meni Francis nikad nije valjao, dok mi npr Beganovic valja uvijek.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 okt 2025, 20:30

Kyle88 je napisao/la:
31 okt 2025, 20:28
Morpheus je napisao/la:
31 okt 2025, 12:17
President voli Francisa pa ga je produzio do 2027 a lik je realno los igrac i zauzima mjesto stranca.

:rol:

A lik one jedne sezone rasturao sa asistencijama, ponekad bude jedini koji radi nešto na terenu, redovno napati odbrane sa svojom trkom, prodorima, umara konstantno protivnika, ali jok daj tjeraj. Završnica mu zna često biti loša, ali više radi dobrog, nego lošeg.

Ne valja nama niko **** te :rol:

Da Bog da ostao do kraja karijere kod nas!!!
Anel Hebibovic vol2, imas mogucnost tri stranca imat i tebi Francis igra, jedino za sta nam moze valjat je ono jedno kolo ili dva koje prodjemo u kvalifikacijama za KL, u ligi mrka kapa.
Meni Francis nikad nije valjao, dok mi npr Beganovic valja uvijek.
Ma nisi ti dobar s glavom.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 31 okt 2025, 21:32

Igrace poput Beganovica i Kyeremeha (posebno ako mu se mogu zavrsiti papiri) treba zadrzati sto duze.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 31 okt 2025, 21:43

hordasDoboj je napisao/la:
31 okt 2025, 21:32
Igrace poput Beganovica i Kyeremeha (posebno ako mu se mogu zavrsiti papiri) treba zadrzati sto duze.
Frencisa bi ja sad na 10 god potpisao da moze, lik je jedina konstanta po spremnosti, peta minuta ili devedeseta, momak istim tempom igra, ima momenata kad ga ne ide plus njegova tvrdoglavost neka, pa odigra poprilicno losu tekmu.
Dosta vise pozitivnih strana ima nego negativnih, ja mislim da on nikad nije imao neku povredu, uvijek je tu i tu se vidi njegova dobra fizicka sprema.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 01 nov 2025, 06:52

Vraćanjem Mujkica u zadnju liniju i nadam se Elezija uskoro bi trebalo probudit neke igrače jer svi su nekako grohnuli nakon ispadanja iz Evrope.
Mislim da bi tu dobili na sigurnosti u odbrani i napadu jer vidi se iz aviona nedostatak samopouzdanja kod nekih igraca a to se onda prenosi na sve ostale. Samo se sjetiti Ristovskog prvih par utakmica i ovo sad, lopta se odbija od njega, svaka druga nazad golmanu…još dodaš tu one tri klade sto popunjavaju srednjeg stopera i imaš njagoru odbranu.

Herson

Post Postao/la Herson » 01 nov 2025, 09:56

Pendulum je napisao/la:
31 okt 2025, 13:56
Herson je napisao/la:
31 okt 2025, 13:44
James1987 je napisao/la:
31 okt 2025, 13:16
Nakon toga je uslijedio težak ispit protiv Hajduka gdje je Sarajevo još jednom potvrdilo svoj kvalitet.

Izvojevali su pobjedu od 2:1, a na ovom meču su pogađali Dreca i Pita za Sarajlije, te Vetma za Splićane.

Sarajevo je završilo učešće utakmicom za treće mjesto. Protivnik na ovoj utakmici im je bio Dinamo iz Zagreba.

Bordo klub je protiv Dinama odigrao svoju najbolju utakmicu na turniru i slavio uvjerljivim rezultatom od 3:0. :clap: :clap:
Ne izmišljaj! Pa, svi dobro znamo da je akademija uništena.
I svi znamo da je Zekić uništio.
:clap: :clap:
Zapostavio*

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 01 nov 2025, 12:50

U goste bez Renana, Beganovića (žuti kartoni), Banic, Elezi, Cimirot i Krdzalic (povrede).
Nisam vidio odavno da jedan golman ima ovoliko povreda kao Banic covjek odigra 2 utakmice pa ga nema 5 na zimu se treba obavezno potražiti neki golma ako ostanemo na ovome Musiji nece biti dobro. Dobra vijest Adem se vraca :thumbup:
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 nov 2025, 12:59

James1987 je napisao/la:
01 nov 2025, 12:50
U goste bez Renana, Beganovića (žuti kartoni), Banic, Elezi, Cimirot i Krdzalic (povrede).
Nisam vidio odavno da jedan golman ima ovoliko povreda kao Banic covjek odigra 2 utakmice pa ga nema 5 na zimu se treba obavezno potražiti neki golma ako ostanemo na ovome Musiji nece biti dobro. Dobra vijest Adem se vraca :thumbup:
Živo me zanima kako se sad povrijedio Banić? Velahavle. :crazy:

Slažem se, dobra vijest jeste što se Adem vraća.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 nov 2025, 13:09

Vraća se na klupu, daBogda da može i pola sata odigrati, ali je svakako veliki plus.

Kakva su očekivanja po pitanju početne postave? Da li će Ristovski na beka ili Kyeremeh? Paskalev poslije Radnika nema šta tražiti u rosteru a ne na desnom beku.

Valjalo bi nastaviti pobjednički niz, iskreno se nadam barem 0 1.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 01 nov 2025, 13:10

E čuj Banić opet povrijedjen Bože sačuvaj....

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2025, 13:42

Ovo je nemoguce PA STA JE BANIC POVRIJEDIO da svako 5 utakmicu brani.

Dali postoji mogucnost da je povreda samo izgovor da bi MUSIJA branio..

Sa Musijom mi nemozemo bod donijet, jednostavno momak nije za prvog golmana SARAJEVA

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 01 nov 2025, 13:59

Neke povrede su mi bas sumnjive. Evo npr Cimirot, receno da je dobio odustvo zbog smrtnog slucaja u porodici, nije se vratio nikad, sad odjednom povreda. Uopste ne updateuju medicinski bilten sa detaljima oko povreda, tu treba veci pritisak praviti. Isto tako Banic, kako se golman povrijedi tako cesto bez ikakvog objasnjenja, nista ne znamo. Ovoliki broj povreda je 10% maler, a 90% losa fizicka sprema igraca. Napunio si roster veznjacima, 4 povrijedjena, ostali ne mogu 90 minuta setati a ne odigrati...

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 01 nov 2025, 14:38

Zna li iko šta je sa Ljubomirom Pejovićem?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 nov 2025, 14:42

riki46 je napisao/la:
01 nov 2025, 14:38

slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2025, 14:46

Bejker je napisao/la:
01 nov 2025, 13:59
Neke povrede su mi bas sumnjive. Evo npr Cimirot, receno da je dobio odustvo zbog smrtnog slucaja u porodici, nije se vratio nikad, sad odjednom povreda. Uopste ne updateuju medicinski bilten sa detaljima oko povreda, tu treba veci pritisak praviti. Isto tako Banic, kako se golman povrijedi tako cesto bez ikakvog objasnjenja, nista ne znamo. Ovoliki broj povreda je 10% maler, a 90% losa fizicka sprema igraca. Napunio si roster veznjacima, 4 povrijedjena, ostali ne mogu 90 minuta setati a ne odigrati...

Meni ovo zvuci da je do lose financiske situacije, pa igraci na neki nacin protestvuju.

Jedina zvjezda u klubu koja konstantno igra je RISTOVSKI.

Banic odkad je dosao 3 utakmice branio, Cimirot igra protiv velez i zelje od prve minute, potvrdjeno je da mu je majka umrla sad kazu povrjedjen, elez povrijedio ruku(rame) protiv radnika protiv veleza u 40 minuti trazi izmjenu BUT MU SVAV UMOTAN.

Adem isto u po utakmice nemoze da nastavi pa nesto pokusavaju da trci kao pokusava da se vrati udje u teren trazi izmjenu.

Nikog od ovih nevidjam na slikama snimcima sa treninga, jedino Renato je tu, i na treninzima eno i na snimcima protiv sloge grli Mujkics.

Cimirot adem nigdje nikog

Elezi adem cimirot banic

Pa odlazak ZEKICA nakon 4:4

I SAD KAD VIDIMO SITUACIJU SA PRINCOM, da nije bilo nista zvanicno neko medisko obracanje, da ne igramo utakmice u butmiru, sve to meni dolazi pod sumnju …

NEMAM NIKAKVE INFO NIT STA ZNAM AL PREVISE KOINSIDACIJA

Da se razumijemo

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 01 nov 2025, 14:55

Vozdra braco, posto klub ne pise nista o povredama i sta se desava evo vam iz prve ruke. Izvor mi je medicinska sluzba jedne klinike koja radi za nas.
Cimirot- izgubio majku, psihicki nije spreman da igra
Renato- zadnja dva pregleda pozitivna, ligamenti u redu, u ful trenaznom procesu od januara
Ljajic- poceo oporavak, u fulu ce biti za 2 sedmice
Elezi- nije jos poznat datum povratka, momak ne u bolovima ogromnim, nisam uspio saznat sta je tacno
Banic- muku muci sa povredom od prije godinu koja mu je i stopirala transfer u ligu petice, mozda ga ceka i duzi oporavak
Krdzalic- najgore stanje od sviju, moze biti i do 4 mjeseca da ga nema nakon operacije, u najboljem slucaju na proljece tu

Dobio sam isto tako dodatnu info da ce Reno biti prvi spic do zime, po ugovoru ima minute koje mora dobiti, ako ne zadovolji, citaj zabije 10 komada, ide u velez.

eto od mene nesto malo, ako sta jos cujem pisem
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 01 nov 2025, 15:01

bvsic je napisao/la:
01 nov 2025, 14:42
riki46 je napisao/la:
01 nov 2025, 14:38

slika
Hvala, skroz sam zaboravio da je na posudbi
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 nov 2025, 15:01

Sutra ovako očekujem: Mušija, Rostovski, Mujkić, Moorudža, Kuprešak, Mamas,Đorđević, Mlinarić ( Ljajić), Guly, Keyremeh i Kuprešak.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 01 nov 2025, 15:02

Pitar6785 je napisao/la:
01 nov 2025, 14:46
Bejker je napisao/la:
01 nov 2025, 13:59

Meni ovo zvuci da je do lose financiske situacije, pa igraci na neki nacin protestvuju.

Jedina zvjezda u klubu koja konstantno igra je RISTOVSKI.

Banic odkad je dosao 3 utakmice branio, Cimirot igra protiv velez i zelje od prve minute, potvrdjeno je da mu je majka umrla sad kazu povrjedjen, elez povrijedio ruku(rame) protiv radnika protiv veleza u 40 minuti trazi izmjenu BUT MU SVAV UMOTAN.

Adem isto u po utakmice nemoze da nastavi pa nesto pokusavaju da trci kao pokusava da se vrati udje u teren trazi izmjenu.

Nikog od ovih nevidjam na slikama snimcima sa treninga, jedino Renato je tu, i na treninzima eno i na snimcima protiv sloge grli Mujkics.

Cimirot adem nigdje nikog

Elezi adem cimirot banic

Pa odlazak ZEKICA nakon 4:4

I SAD KAD VIDIMO SITUACIJU SA PRINCOM, da nije bilo nista zvanicno neko medisko obracanje, da ne igramo utakmice u butmiru, sve to meni dolazi pod sumnju …

NEMAM NIKAKVE INFO NIT STA ZNAM AL PREVISE KOINSIDACIJA

Da se razumijemo
nije brate sigurno nista sto se tice finansija, klub u nikad boljem stanju, nemamo dugova vec 3 godine, plate su vrhunske i svakog prvog. Sta god da je razlog, nisu pare to ti govorim provjereno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, izdzezveubrazil i 65 gostiju.