Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CAGarfia
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la CAGarfia » 31 okt 2025, 22:30

Šteta što ne zabi ovo Esmir, fino se izborio za šut i ošutao na kraju..

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 31 okt 2025, 22:35

Standardno ono piskaranje kao i poslije svake utakmice PSV....
Trwba ici, nece se ovdje naigrati, posudba najbolje rjesenje, neka ide sto prije i sl besmislice.

Zapravo sve ide svojim tokom, prolazi period kao sto je prosla vecina igraca PSV koji su danas standardni...od klupe, povremenih ulazaka, manje minutaaže do potpune afirmacije.

Momak je i veceras pokazao da je tehnicki veci level, da napreduje dosta i da ima sasvim solidan tretman i minutažu s obzirom na godine i obzirom da tek ulazi u ozb seniorske vode.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 okt 2025, 22:43

I dalje sam protiv posudbe u Heraclese, Fortune, Brede i sl. timove, kao sto sam i do sada bio.
Mora biti strpljiv dok ne dobije pravu priliku. Doći će i to vrijeme.
Napredovao je za ovo par mjeseci s ovakvim statusom u PSV-u vise nego sto bi napredovao da je igrao redovno u nabrojanim timovima, a pitanje je da li bi i tamo imao siguran status prvotimca.
Rekao bih da otprilike stvari idu svojim tokom, iako bismo mi željeli vise. Ali dobro je i ovo zasad.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 31 okt 2025, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 31 okt 2025, 22:45

Pa gdje će dobiti priliku kad je Man miljama ispred njega ? Plus je došao za veće pare od Esmira.

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 31 okt 2025, 22:58

Coolpanda24 je napisao/la:
31 okt 2025, 22:01
Opet fina predstava u ovih 20ak minuta. Stativa, par lijepih driblinga, aktivan u oba pravca… I suigrači su mu sebični, slabo ga fermaju.
To je praksa čitavo vrijeme
Fuck you fighter

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 31 okt 2025, 23:33

Raduje i ovo Brigadirovo vracanje u normalne vode, cestitam brigada, lijepo rezonujes stvari, nadam se da ces zadrzati nivo 😉

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 31 okt 2025, 23:57

Posudba bi bila bjezanje od realnosti. Opet kazem ima realnu sansu i dobija redovne minute. Ovo je dobro. Svi su ovdje svjesni da je ovo vrijeme kad se celici i testira dal ima nerve i za klupe. Oni da ne vjeruju u njega ne bi minute dobio. Al mora gristi. Nek se ponasa sa onim fokusom kao Demirovic i sva vrata ce mu se otvorit . Ovdje je pod mikroskopom trenutno, od nacina kako se zagrijava, koliko trci kad udje, kako cuva igracha, kako stoji u zivom , koliko je spreman da bude strpljiv na klupi uz jak fokus na treninzima. Ako sve to pokaze igracha njegovog potencijala ce izmisliti poziciju ako treba. Nema tu nikakve urote. Ova kombonacija igre i za mladi tim i za prvi tim je optimala trenutno, trener ga stedi samog sebe.

Ogroman talenat u svakom slucaju.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 nov 2025, 06:35

Ma mora on na posudbu, on je bukvalno peto krilo u ekipi I ovaj Driouech je ispred njega. Dobija jako malo minuta dva puta po 45 minuta najvise sto je imao a sad ce godana otkako je u klubu. U njegovom stadiju je jako bitno da igra mora isforsirati posudbu na zimu.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 nov 2025, 07:03

jasmin10 je napisao/la:
31 okt 2025, 22:45
Pa gdje će dobiti priliku kad je Man miljama ispred njega ? Plus je došao za veće pare od Esmira.
Pa jeste ovaj je sigurno doveden da bude prvotimac. Plus Man je u svom prime-u 27 godina Esmir tek ulazi u seniorski fudbal.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 nov 2025, 08:07

Prvo zivce vise nema jer se to vidi po pokretima i po reakcijama kad je bukvalno sam u gol sansi al mu kreteni nebi dodali kad bi mu zadnje bilo.Mislim sa će sam otic.Trpi ti 2 godine recimo radi da nebude adekvatno nagrađen.Jedino dobro je da je velik klub igra ligu sampiona tj gleda i ima sansu osvojit 2 put Holandski ligu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 nov 2025, 08:27

Pogledajte samo put Saibarija u PSV-u?!
A sada momak ubija brašno u svima.
Vremenski Bajraktarevic jeste 10 mjeseci u PSV-u, ali kao ozbiljniji igrač i profesionalac tek 3 mjeseca.
Zao mi je sto i dalje niste svjesni da Bajraktarevic iz proljetnog dijela sezone nije bio spreman za ovaj nivo. Ni u nizozemskom fenjerašu.
Objektivnost vam je nula. Pa i po pitanju Mana koji je odavno formiran igrač a Esmir još uvijek nije. Proces je to.
Ima još dva, tri mjeseca da vidi kako će se razvijati situacija. Nije problem otići na posudbu ako se javi dobra opcija, ali ni u kom slučaju po svaku cijenu.
Esmir danas i prije tri mjeseca - ogromna razlika.
Bit će tu napretka iz mjeseca u mjesec.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 01 nov 2025, 12:27

Esmirova karijera ide predvidjenom projekcijom, prica o pozajmici je nebuloza onih sto ne prate fudbal. Jeste da bi bilo mozda nekih boljih opcija, tipa Salzburga ili Muslicevog Schalkea ali ovo za sada nije lose da bi se svaki vikend kukalo. Valjda bude i nekoliko startova do kraja sezone, pa i golova.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 nov 2025, 14:30

Imao je oko 10 opcija za posudbu, jedna od njih bila je Eagles. Top destinacija za njega, tamo bi sigurno imao dobre minute svakog vikenda. Ako neko stvarno misli da je bolje da igra po 10-15 minuta u PSV-u za njegov razvoj, onda bas i ne razumije kako ide napredak igraca od 18 do 22 godine.

Ako ne ode negdje na posudbu gdje ce igrati redovno, nego ostane i skuplja po 15-20 minuta, samo ce izgubiti na ritmu i napretku. u ovim godinama najvaznije je igrati, praviti greske i uciti kroz minute na terenu sce ostalo moze usporiti njegov rast kao igraca.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 01 nov 2025, 14:30

Strpljen, spašen.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 01 nov 2025, 19:16

231983 je napisao/la:
31 okt 2025, 23:33
Raduje i ovo Brigadirovo vracanje u normalne vode, cestitam brigada, lijepo rezonujes stvari, nadam se da ces zadrzati nivo 😉

:bih:
Kolega brigadir je uvijek bio u normalnim vodama, a ono sto je bilo provokacija i trolanja to je s razlogom jer nakotilo se ovdje budala, pacenika a neki ozbiljni forumasi s kojima sam imao komunikaciju i kroz DM su znali ko je i kakav je brigadir ustvari i da je normalan.

Ja sam samo citao forum godinama i dosadilo mi da se svasta lupa izmislja posebno oko insajderskih info, i odlucim se aktivirati i eto spletom okolnosti upoznam neke ljude, puno insajderskih info donesem koje su cak i sa ovog nakaradnog portala prepisivali ali.... Bosnjo ne bi bio bosnjo da nije zavidan, iskompleksiran, pocinje da vrijeđaju, psuju iako sam donio puno konkretnih informacija a neki igraci iz mlađih kategorija direktno mojom zaslugom su dosli zaigrati za nas u smislu da sam sugerirao na njih, ali sta bi Bosnji nikad ne valjas ili samo jednom ne valjas nisi nikad ni valjao.

Evo mogu opet da kazem da ce mojom zaslugom jos jedan omladinac dobiti poziv ako Bog da, i to kojeg vec duze vremena ovdje prizivaju a neki hujhudi cak ovde govorili da su to ime proslijedili ali da savez nece da pozove i da nece da zaigra za nas malii.

Tako da mogu reci da je profil @imajednabrigada napravio renesansu i dar mar mnogo putaa, donio nesto novo u sivilo i tmine koje vladaju ovdje i zasluzeno je otisao u historiju gdje mu je i mjesto :D

A tebi hvala sto si primjetio, iako se radi o anonimnim imenima, lijepo je vidjeti da neko cijeni i postuje neku hijerarhiju, neke i najmanje zasluge, vrijednosti, pa i znanje... Tako bi trebali biti i u javnom zivotu i sigurno svima bi nam bilo bolje u ovoj drzavi a tako i u reprezentaciji a posto nismo zato nam je i ovakvo stanje samo mastamo o velikim takmicenjima dok svako prosipa pamet. :bih:

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 01 nov 2025, 20:11

Bojim se da ce Esmir zavrsiti kao Said Husejinovic,koji je slican igrac kao i Esmir i mislim da je bio u Verderu,talenat vrhunski,ali ostao samo talenat.Burnic je bio kapiten U15.U17,U19 Njemacke reprezentacije,kad mu spomenes Bosnu kao da si mu majku opsovao tako kazu,ako oni lazu,lazem i ja vas,sada patriota i cvajta.Sve ovo navodim Esmir nema ono kao Kerim,koji ce sigurno biti zvijezda,a plasim se da Kospo ne bude novi Burnic,ogroman potencijal kao junior a u seniorskom fudbalu onako,sto bi se reklo.Nedo bog,samo mi na to smrdi,a po mojem misljenju a i zelji Kerim ce biti nasljednik Dzeke idola djeci kao i Tarik ono sto je bio Spahic,a Kospo ako bog da. samo bez povreda kao Konjic ili Hibic...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 02 nov 2025, 10:02

Roki50 je napisao/la:
01 nov 2025, 20:11
Bojim se da ce Esmir zavrsiti kao Said Husejinovic,koji je slican igrac kao i Esmir i mislim da je bio u Verderu,talenat vrhunski,ali ostao samo talenat.Burnic je bio kapiten U15.U17,U19 Njemacke reprezentacije,kad mu spomenes Bosnu kao da si mu majku opsovao tako kazu,ako oni lazu,lazem i ja vas,sada patriota i cvajta.Sve ovo navodim Esmir nema ono kao Kerim,koji ce sigurno biti zvijezda,a plasim se da Kospo ne bude novi Burnic,ogroman potencijal kao junior a u seniorskom fudbalu onako,sto bi se reklo.Nedo bog,samo mi na to smrdi,a po mojem misljenju a i zelji Kerim ce biti nasljednik Dzeke idola djeci kao i Tarik ono sto je bio Spahic,a Kospo ako bog da. samo bez povreda kao Konjic ili Hibic...
Nije ni realno da jedna mala Bosna ima tonu svjetskih igrača. Naročito kada uzmeš u obzir da i ono par što valja ukradu nam srbi i hrvati.

Šutalo iz Čapljine
Pongracic iz Kiseljaka
Sučić iz Livna
Budimir iz Zenice
Lazar Samardžić Živinice
Luka Jović Bijeljina...

To su samo neki koji su mi prvi pali na um da trenutno igraju za komšije. A ima toga jos i kod njih i u drugim reprezentacijama.

Tako da kad podvucemo crtu, da iz ove generacije gledamo Alajbegovica i Muharemovica u velikim klubovima...tu je pored njih još i Dedić od ovih relavitno mladjih, i nek iskoči eventualno jedan rasni napadač, da se Vasilj zadrži još barem 2-3 godine u Bundesligi...to je neka naša realnost u kojoj bismo trebali biti prezadovoljni i graditi igru oko njih.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 03 nov 2025, 21:43

slika

Možda ovo znači da Esmir sutra igra od prve

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 03 nov 2025, 22:58

zikerrz21 je napisao/la:
03 nov 2025, 21:43
slika

Možda ovo znači da Esmir sutra igra od prve
Daj Bože da je to, bila bi sjajna šansa da se pokaže mada ne vidim razlog da igra prije Manna osim ako je ovaj istrošen pa da ga malo odmori.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 nov 2025, 01:39

Pusti ti to mlad, 20 godina nije 16 da grije klupu. Bilo gdje drugo treba ici gdje ce igrati ako ovi ne postuju kvalitet, a sigurno da ga ima i po asistencijama i po golovima sto daje za ovu smijesnu minutazu. Mlad igrac s kvalitetom moze birati gdje ce igrati sad po evropi. Francuska, Italija, Njemacka gdje god siguran sam. Bezveze gubi vrijeme napredovao bi on svugdje samo treba igrati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.