U Bosni i Hercegovini nema hrvata imaju samo Bosanci i Hercegovci katolicke vjeroispovjesti, to sto zelite da ste veci "hrvati" od ljudi iz Splita ili Zagreba je kompleks, ista stvar je i sa pravoslavcima koji zele da su veci Srbi od Srbijanaca.brig je napisao/la: ↑31 okt 2025, 15:43A sto vas toliko dira i boli kad se spomene nesto hrvatsko u BiH? Hrvat? Odmah fašisti, ustaše ovo ono. Nitko se ne pali ko vi na izjave i kojekakve glupostiNoDi80 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 15:34To svakako brate, ali nije ovo tuca nego psihicka igra i treba se drugacije postavitizeljovac21 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 15:31
Vidi druze sa gospodom gospodski sa rusiteljima drzave ostro
Svaku tucu i izgube, zato sad samo laju i igraju se sa naivnim zivcima
Ne treba nasjedati samo ignorisati
Samo pametno i mudro im suknuti
Evo gledam tabelu hnla i nigdje ne vidim zinjski
Vidim samo u drugoj ligi neki klub iz Osijeka
Mene recimo ne zanima sta izjavljuje Adzem, sta pjevaju HZ, koje transe kače, koga vrijeđaju, ni da govori derbi ovaj ili onaj. Ko igra u koga!? Baš me briga. Al vi se palite na svaku izjavu koja nije u skladu s vašim nekim razmišljanjima.
Uglavnom pokusavate kroz vlast furati narativ na nacionalnoj pripadnosti Bosnjaci, Hrvati, Srbi(jer je takvo bilo izjasnjavanje na popisu 2013) ali uvijek cete biti samo bosanci sa svojom vjerom koja se ovdje postuje i praktikuje vjekovima
Kada predjete granicu dal zapadno ili istocno popricajte malo s ljudima pa da vidite kakva misljenja imaju, za sve njih vi ste i uvijek cete biti BOSANCI.
Ista stvar je i samnom ja sam Bosanac islamske vjeroispovjesti, nikakav musliman, turcin ili saudijac.