Premijer liga BiH - aktuelno

itatabisine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la itatabisine » 31 okt 2025, 16:09

brig je napisao/la:
31 okt 2025, 15:43
NoDi80 je napisao/la:
31 okt 2025, 15:34
zeljovac21 je napisao/la:
31 okt 2025, 15:31

Vidi druze sa gospodom gospodski sa rusiteljima drzave ostro
To svakako brate, ali nije ovo tuca nego psihicka igra i treba se drugacije postaviti
Svaku tucu i izgube, zato sad samo laju i igraju se sa naivnim zivcima
Ne treba nasjedati samo ignorisati
Samo pametno i mudro im suknuti
Evo gledam tabelu hnla i nigdje ne vidim zinjski
Vidim samo u drugoj ligi neki klub iz Osijeka
A sto vas toliko dira i boli kad se spomene nesto hrvatsko u BiH? Hrvat? Odmah fašisti, ustaše ovo ono. Nitko se ne pali ko vi na izjave i kojekakve gluposti

Mene recimo ne zanima sta izjavljuje Adzem, sta pjevaju HZ, koje transe kače, koga vrijeđaju, ni da govori derbi ovaj ili onaj. Ko igra u koga!? Baš me briga. Al vi se palite na svaku izjavu koja nije u skladu s vašim nekim razmišljanjima.
U Bosni i Hercegovini nema hrvata imaju samo Bosanci i Hercegovci katolicke vjeroispovjesti, to sto zelite da ste veci "hrvati" od ljudi iz Splita ili Zagreba je kompleks, ista stvar je i sa pravoslavcima koji zele da su veci Srbi od Srbijanaca.

Uglavnom pokusavate kroz vlast furati narativ na nacionalnoj pripadnosti Bosnjaci, Hrvati, Srbi(jer je takvo bilo izjasnjavanje na popisu 2013) ali uvijek cete biti samo bosanci sa svojom vjerom koja se ovdje postuje i praktikuje vjekovima

Kada predjete granicu dal zapadno ili istocno popricajte malo s ljudima pa da vidite kakva misljenja imaju, za sve njih vi ste i uvijek cete biti BOSANCI.

Ista stvar je i samnom ja sam Bosanac islamske vjeroispovjesti, nikakav musliman, turcin ili saudijac.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 31 okt 2025, 16:10

J... Stimac ne vadi, lagano. Jbg takva smo mi zemlja, pisa po nama ko stigne, a mi svi govorimo kako lijepo kisa pada :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 okt 2025, 16:18

brig je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

To svakako brate, ali nije ovo tuca nego psihicka igra i treba se drugacije postaviti
A sto vas toliko dira i boli kad se spomene nesto hrvatsko u BiH? Hrvat? Odmah fašisti, ustaše ovo ono. Nitko se ne pali ko vi na izjave i kojekakve gluposti

Mene recimo ne zanima sta izjavljuje Adzem, sta pjevaju HZ, koje transe kače, koga vrijeđaju, ni da govori derbi ovaj ili onaj. Ko igra u koga!? Baš me briga. Al vi se palite na svaku izjavu koja nije u skladu s vašim nekim razmišljanjima.
Zaboravio je reci da Srbin sudi :mrgreen:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 okt 2025, 16:26

itatabisine je napisao/la:
31 okt 2025, 16:09
brig je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

U Bosni i Hercegovini nema hrvata imaju samo Bosanci i Hercegovci katolicke vjeroispovjesti, to sto zelite da ste veci "hrvati" od ljudi iz Splita ili Zagreba je kompleks, ista stvar je i sa pravoslavcima koji zele da su veci Srbi od Srbijanaca.

Uglavnom pokusavate kroz vlast furati narativ na nacionalnoj pripadnosti Bosnjaci, Hrvati, Srbi(jer je takvo bilo izjasnjavanje na popisu 2013) ali uvijek cete biti samo bosanci sa svojom vjerom koja se ovdje postuje i praktikuje vjekovima

Kada predjete granicu dal zapadno ili istocno popricajte malo s ljudima pa da vidite kakva misljenja imaju, za sve njih vi ste i uvijek cete biti BOSANCI.

Ista stvar je i samnom ja sam Bosanac islamske vjeroispovjesti, nikakav musliman, turcin ili saudijac.
ma ima brate i hrvata i nijemaca i finaca. Kako se ko osjeca. Imas i u turskoj milion turaka, kad im turska igra svi zastave i marsalaju. Imaju i turske ekipe sa grbom, bojama, pa mozda i sa kompletnim sastavom samo turaka. Sve to ima, ali se poznaje zakon i red.

tako nek bude hrvatiji da ne mzoe biti hrvatiji, hrvatiji cak od svakog hrvatskog kluba iz hrvatske, hrvatski sportskli klub.. nek bude zaboli me nesto izmjedju prepona.

samo divljacima ne davati povoda.

a i da se razumijemo, za te kristjane i to.. sve dokazano ali opet svakom svacije.

i crk´o svako ko u Bosnu dira :bih: :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 okt 2025, 16:26

Borac Srpski derby protiv Sloge , zeljo protiv veleza Bosnjacki a u Sirokom Hrvatski derby , dok Sarajevo i Posušje igraju Hrvatsko / Bosnjacku utakmicu i na kraju sve srpski derby Radnik / Rudar . Odsad ovako treleba najavljivati utakmice to je najbitnije u BIH i debil Štimac se igra vatrom nije ovo ni Split i Hrvatska gdhe 95 % Hrvata ili Brograd Srbija . Ovdje malo treba da se upale ljudi i debiil stalno ćaćka mečku ko da ga Dodik pravio .

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 31 okt 2025, 16:27

A zna li neko od Manijaka koji su bili u Prijedoru,zašto im nisu dali onu mini tribinu iza gola ?
Mislim,tribina gdje su bili im je bolja,ali dva sata prije utakmice su trebali biti smješteni iza gola .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 okt 2025, 16:33

Grok je napisao/la:
31 okt 2025, 16:08
LavoviGabela je napisao/la:
31 okt 2025, 15:08
Lakoste je napisao/la:
31 okt 2025, 13:52
:salut:

Egzaktan primjer osobe koja se lozi na ovaj populizam.
Sami se pronalaze. A jos malo statisticka greska ce biti…

Ajde, ti nas istjeraj molim te :urnebes:
(43.0640737, 17.6868235)
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 31 okt 2025, 16:39

Manijakdokraja9 je napisao/la:
31 okt 2025, 15:56
Na ovim prostorima su prije zivjeli bosnjani/bosnjaci kriscanske vjere. Znaci i moj prapra...dedo i od ovog UZP-ovca su bili bosnjani kriscani i mi ne bjezimo od toga niti se stidimo svoje historije, cak stavise ponosimo se njom. Dolaskom turaka neki ljudi su prihvatili islam, neki ne. Ni prvi ni posljednji put u historiji da odredjeni narod prihvati neko drugo vjerovanje. I ti imas nekog prapradedu koji je morao prvi prihvatiti kriscanstvo, bilo to prije 500, 1000 ili 2000 godina. Prije toga se mozda klanjao nekim kipovima. Sve u svemu, mi smo idalje bosnjaci muslimani, a vi odjednom postaste hrvati, i to veci hrvati od ovih sto zive u hrvatskoj. Sreca pa idalje ima normalnih katolika u nasoj drzavi koji uljevaju neku nadu da ova drzava moze opstati i nije im problem priznati da su oni bosanci/bosnjaci katolicke vjere.
Vi ste klingonci :bih:
vrlo simpatično tumačenje historije :rol:
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 31 okt 2025, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 okt 2025, 16:39

itatabisine je napisao/la:
31 okt 2025, 16:09
brig je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

:tokralju:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 31 okt 2025, 16:50

Nerealno je kako vas jedna budala kakva je stimac ovako upali :urnebes:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 31 okt 2025, 16:52

Rigoletto je napisao/la:
31 okt 2025, 16:39
Manijakdokraja9 je napisao/la:
31 okt 2025, 15:56
Na ovim prostorima su prije zivjeli bosnjani/bosnjaci kriscanske vjere. Znaci i moj prapra...dedo i od ovog UZP-ovca su bili bosnjani kriscani i mi ne bjezimo od toga niti se stidimo svoje historije, cak stavise ponosimo se njom. Dolaskom turaka neki ljudi su prihvatili islam, neki ne. Ni prvi ni posljednji put u historiji da odredjeni narod prihvati neko drugo vjerovanje. I ti imas nekog prapradedu koji je morao prvi prihvatiti kriscanstvo, bilo to prije 500, 1000 ili 2000 godina. Prije toga se mozda klanjao nekim kipovima. Sve u svemu, mi smo idalje bosnjaci muslimani, a vi odjednom postaste hrvati, i to veci hrvati od ovih sto zive u hrvatskoj. Sreca pa idalje ima normalnih katolika u nasoj drzavi koji uljevaju neku nadu da ova drzava moze opstati i nije im problem priznati da su oni bosanci/bosnjaci katolicke vjere.
Vi ste klingonci :bih:
vrlo simpatično tumačenje historije :rol:
Slobodan si da navedes sta sam slagao/pogresno napisao, ali tvoj nacin pisanja je vrlo primitivan tako da ne ocekujem previse.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 okt 2025, 17:02

Baš čudno što je hrvatskim derbijem nazvao utakmicu koju igraju dva kluba koja na grbu imaju šahovnicu, jedan je HŠK, a u drugom igraju samo katolici.

Evo šokiran sam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 31 okt 2025, 17:03

Sve zablude prestaju kad se pređe Sava ili Drina... Forum svašta trpi,raznorazne budalaštine ali kad se izađe iz ove drzave onda vas strpaju u isti koš... Kako god se izjašnjavali i jedni i drugi a vala i treći.. :mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 31 okt 2025, 17:07

Moj komsija Miroslav koji je sluzio vojsku u Beogradu kaze da su ga svi zvali 'bosanac'. Nije katolik, al shvatate poentu :bih:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 31 okt 2025, 17:18

A vi se uhvatili Štimca, starog varalice.

Čovjek koji je prije 20 godina zaj.bao Baku Sliskovića i smijenio ga sa klupe Hajduka pred kraj prvenstva dok je Hajduk bio na prvom mjestu. Da bi potom on preuzeo klupu Hajduka i uzeo naslov. Poslije njega Hajduk zna za titulu prvaka kao što sveštenik koji u celibatu zna za “onu žensku stvar”. 😀 Pitajte Baku jeli mu ikad to halalio ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 okt 2025, 17:22

brig je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Vidi u principu je jednostavno.
Da je vama prvi izbor BiH, da hrvati igraju za BiH u svim sportovima i srbi naravno, pucala bi mi neka stvar.
Ali ovako gdje uzimate pare od državnih institucija,pisate po njima i sve sto valja gurate u hrvatsku i lozite se da ste Hrvati a niste, ovo shvatam kao kompleks, provokacije i nastavak Tudjmanove politike.
Stimac dokazuje da ne postuje zemlju gdje radi, narode u njoj i kao takvom bi mu se sto prije trebala pokazati izlazna vrata.
Prvi sa podrzavao Hrvatsku na Olimpijadi 92, ali kad sam 93,94 vidio gdje ovo vodi, prijetnjama Primorcu da ne smije igrati kontra hrvatske u Njemačkoj tu je sve palo u vodu.
Zrinjski kada igra, igra ispod zastave BiH. Kraj priče.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 okt 2025, 17:43

Virtu4l je napisao/la:
31 okt 2025, 17:02
Baš čudno što je hrvatskim derbijem nazvao utakmicu koju igraju dva kluba koja na grbu imaju šahovnicu, jedan je HŠK, a u drugom igraju samo katolici.

Evo šokiran sam.
ŠOKANTNO!

2025. godina, ljudi se lože na štimčevo šagoljanje. Nevjerica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 31 okt 2025, 17:44

GIIIIIIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
GIIIIGAAAAAAA

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 31 okt 2025, 17:46

Pobjednik kupa ove sezone igra iduće sezone Evropsku ligu :bih:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 31 okt 2025, 17:49

Izvinjavam se na upadu, gdje je tema o Premijer ligi BiH? :crazy:
Pošteno, pa kako bude.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, fks74, Pablo11, tovar95, zemuntrg i 24 gosta.