Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ide li neko slučajno na Villu?
Dobro, to je pretjerivanje.
Ali čovjek je u prvoj sezoni osvojio Premiership i tako se izjednačio sa Unitedom i to bez ijednog transfera. U zadnjih 35 godina, pored ove titule, imamo još jednu.
Ako on ne zaslužuje da dobije vrijeme da ispravi stvari, onda ćemo postat Chelsea s trenerima, a znamo da to dugoročno ne ide.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa to i jeste zabrinjavajuce sto je osvojio bez ijednog transfera, a nakon pola milijarde ne moze da se sastavi.
Svaki tim prolazi kroz loš period prije ili kasnije, neko sa povredama, neko s porazima.. bitno je kakvi će izać nakon toga svega.
Prošla sezona i nadigravanje X broja trenera je dokaz da mu se treba vjerovati da će naći način da izadje iz krize.
Prošla sezona i nadigravanje X broja trenera je dokaz da mu se treba vjerovati da će naći način da izadje iz krize.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- jasonstatham
- Kontakt:
A mogla bi se anketa pokrenuti na temu Slota. Klopp rebuilding je ipak mrvu bajat.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Eto gajasonstatham je napisao/la: ↑31 okt 2025, 17:29A mogla bi se anketa pokrenuti na temu Slota. Klopp rebuilding je ipak mrvu bajat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jos da mozemo zabranit vote za predstavnike iz reda africkih plemena 
Saurman Baboedin Gaston i Jay glasali za Da.
Da i dati mu do NG je isti k. Do NG svi koji su glasali da mogu promjeniti misljenje ako igra nastavi da bude teski odron
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Aston Villa dolazi u naletu što je najgore od svega. 4 pobjede zaredom.
Po meni je bitnije da se pokaže neki napredak u igri, bilo šta, samo da se osjeti i vidi da igrači vjeruju još uvijek u Slota. U tom slučaju i remi nije loš.
Po meni je bitnije da se pokaže neki napredak u igri, bilo šta, samo da se osjeti i vidi da igrači vjeruju još uvijek u Slota. U tom slučaju i remi nije loš.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ništa lično bro.JayCatwright je napisao/la: ↑01 nov 2025, 11:50Nije Jay ni vidio anketu al hvala sto u ovim teskim trenucima mislis na mene![]()
Jedini nacin da se nesto i napravi veceras. Bude li opet izveo isto kao i prethodnih utakmica gubimo lagano.
Srce, čast i ponos!
Sta ba today, dajte ljudi popustite nas malo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja sam spreman za još jedan poraz.
Kerkez treći štoper, Ramsay bek, Salah izoliran ko ja od sna, Macca izgubljen ko stari igrači Football Managera, Mamma koji će igrati nogom, a ja mu ne vjerujem ni kad mi dodaje šolju kafe. Gakpo sa jednim fazonom ko konobar kad ti kaže da je šifra za net "pitaj konobara", Slot će kriviti vjerovatno položaj planeta i onda će otići na Ibizu.
Kerkez treći štoper, Ramsay bek, Salah izoliran ko ja od sna, Macca izgubljen ko stari igrači Football Managera, Mamma koji će igrati nogom, a ja mu ne vjerujem ni kad mi dodaje šolju kafe. Gakpo sa jednim fazonom ko konobar kad ti kaže da je šifra za net "pitaj konobara", Slot će kriviti vjerovatno položaj planeta i onda će otići na Ibizu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ide Dom na desnog beka veceras.
Bolje da ne igramo nikako onda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ja iskreno kad sve sagledam ne vidim nacin da ova ekipa u ovakvom stanju trenutno dobije bilo koga. Bez obzira na taktiku i formaciju djeluju mentalno jako lose, atmosfera smrdi preko monitora i losa forma ekipe, pojedinaca koji su ispod svakog nivoa, par povreda koje sjeckaju formu i minutazu ostalima itd. Slot izgleda pogubljeno i vidi se na njemu da trazi rjesenje, nekad prica gluposti na presicama iako ga kapiram donekle ali bojim se da ovo moze da pukne uskoro ukoliko nareda jos 3 poraza u nizu, a sve tri tekme su teske...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.