FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 
				KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kazlagic sudi znaci nemisle prestati zajebavati nas navijace , majke se najebem vici ako cita evo ovako i svima ostalim!!
Kazla pamet u glavu, pametttt!!!!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nisu takvi, najblaze receno, pesimisticni komentari pokazatelj objektivnost, jarane. To je toksicnost na najvisem mogucem nivou. Sve i da bude tako, ti kao navijac ovog kluba ne trebas da prediciras takve ishode. Ne znam da iko ko navija za Sarajevo i voli ovaj klub moze reci da mu se svidja trenutno stanje, ali nase je da vjerujemo da ce biti bolje, a ne da slutimo, zamisljamo i prizivamo jos gore scenarije. Takve komentare ne daju realni i objektivni najvijaci nego ljudi koji slute lose i jedva cekaju da se to isto desi samo da bi sutra mogli reci "e jesam vam rek'o". Dobronamjeran moj savjet ti je - Nemoj biti taj lik, bolje i za tebe i za tvoje okruzenje.
- 
				NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja sam mislio da nas yebu dok smo im konkurenti ali jok,ovo je cisto pokazivanje moci i mrznja.Eh sto samo prema nama mislim da je jasno,jer smo najglasniji bili a provjereno znam i da im je krivo kakve mi igrace dovodimo a s kakvim se oni krsevima moraju zadovoljiti.Da osvoje tu koferencijsku ligu mi smo svakom igracu atraktivniji.KosevoZove je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:55Kazlagic sudi znaci nemisle prestati zajebavati nas navijace , majke se najebem vici ako cita evo ovako i svima ostalim!!
Medjutim mi se trenutno moramo zabaviti oko svoje igre pa cemo im onda yebavati mame
Ne treba nam sindrom Partizan svi su krivi samo mi nismo mi smo najjaci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
						Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Izleti mi upravo na tv-u šef struke, kaže da je došao s najvećim ciljevima. Kaže novinarka 5. ste na tabeli dokle možete, kaže on eto ja to od vas saznajem, zaista nisam znao, tablica me ne interesuje još uvijek prvenstvo je dugo. Ovo meni nije leglo.
Također kaže da je znao da su navijači FKS zahtjevni ali je sada shvatio i da razumiju nogomet i da znaju prepoznati kad nešto ne valja.
Za kraj, na pitanje za Ljajića kaže da je počeo trenirati s ekipom.

Također kaže da je znao da su navijači FKS zahtjevni ali je sada shvatio i da razumiju nogomet i da znaju prepoznati kad nešto ne valja.
- 
				jurisicduska
- Kontakt:
On ima ucinak 2 pobjede 2 remijaluckystrike je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:18Izleti mi upravo na tv-u šef struke, kaže da je došao s najvećim ciljevima. Kaže novinarka 5. ste na tabeli dokle možete, kaže on eto ja to od vas saznajem, zaista nisam znao, tablica me ne interesuje još uvijek prvenstvo je dugo. Ovo meni nije leglo.
S tim prosjekom bi mi imali 24 boda i bili drugi na tabeli bod iza Borca.
Tako da on je najmanje odgovoran za stanje na tabeli.
I ne treba nas zanimati tabela.
Trebamo unaprijedit igru.
Znamo kako su njegovi prethodnici vodili ekipu tako da polako sa čovjekom koji nije ništa apsolutno kriv za stanje u klubu. Došao je u rasulo i dobro gura.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije prethodnoci, nego prethodnik. Koji nas je u ovom yebenom vaktu dodatno ukanalio, i jos plus dere i sad platu iako nema novu funkciju ali taj ugovor ne raskida...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
						Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- 
				jurisicduska
- Kontakt:
Mislim na sve prije unazad nekoliko godina od Mirze, Rozmana, Husrefa osim Zekica svi su bili fijasko.
Nije Husref kriv za to sto mu spočitavaš. Adresa je Ismir Mirvic i nek plaća svojim parama sta hoće. Ne živimo od budžetskih para da se interesujemo toliko za njegove pare. Nek daje koliko hoće i kako hoće.
Samo nas treba zanimat zeleni teren i da poradimo na posjeti i tako dalje. Koliko ko sta plaća njihova stvar stvarno.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- napoleon72
- Kontakt:
Nema smisla, Zeljkan im izbio titulu prosle sezone, i da ih sad nagrade kupom... a druga stvar, ovim pricama o raspodjeli trofeja samo umanjujete znacaj naseg kupa prosle sezone. Jer ono, po tom je onda nas red bio prosle godine.
GRMI SA SJEVERA! 
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
						1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam

Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kralju koji kanal i to ili ?luckystrike je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:18Izleti mi upravo na tv-u šef struke, kaže da je došao s najvećim ciljevima. Kaže novinarka 5. ste na tabeli dokle možete, kaže on eto ja to od vas saznajem, zaista nisam znao, tablica me ne interesuje još uvijek prvenstvo je dugo. Ovo meni nije leglo.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
						- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, valjda nećeš izgledati ko Sejo Kalač dok to ne docekamoBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:52ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne bilo mi sto mi Maroon misliMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2025, 21:50Brate, valjda nećeš izgledati ko Sejo Kalač dok to ne docekamoBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:52ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam

Realnije ti je dok ne pocnemo stadion praviti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:52ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam
Mujkic banic djordhevic 30 posto rostera 
Smatram da treba Butica klupirat probat sa mlinaricom u spicu ili Chandijem
Dali se zna STA JE SA CIMIROTOM, sace i revans sa zeljkom on jos nije doso iz trebinja..

Smatram da treba Butica klupirat probat sa mlinaricom u spicu ili Chandijem
Dali se zna STA JE SA CIMIROTOM, sace i revans sa zeljkom on jos nije doso iz trebinja..
Mozes i kup ubacit opet ces ko Kalac izgledatBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 22:03ne bilo mi sto mi Maroon misliMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2025, 21:50Brate, valjda nećeš izgledati ko Sejo Kalač dok to ne docekamoBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:52ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam

Pet u nizu ili za sezonu?BegovicRamiz je napisao/la: ↑30 okt 2025, 20:52ne šišam se dok ne uvezemo 5 pobjeda
Slogu sam uracunao jos 4
kup ne pikam

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.