Oni nemaju sta trazit na Grbavici , smokvari mogu samo crveni kakav traziti u tunelu i tako to, realno je da su ka.rna od ekipe. Defanzivno ce se oni postaviti i ganjati bod
Posusje bi moglo iznenaditi fks , kao i Rudar u Bijeljini .
Zrinjski ce sigurno rutinski zavrsiti, Borac se vec zna
Nemoj tako igraju sve bolje i bice jako motivisani
Ne smijemo ih potcijeniti
Maksimalno ozbiljno uci u utakmicu
Bice tesko, ali najjace oruzje su im probijanja bekova i krila
Slicno kao i mi igraju pod Rahimicem
Samo dupli blok napraviti i nece znati sta ce s loptom
Sto ne koristite svoju temu za ovakve stvari ?
Stvarno nas sve kolektivno boli kita kako ćete vi ući u utakmicu
Ozbiljno pitam, nemojte se ljutit. Nego fkt sta je poenta onda imanja svog podforuma kad vi ovdje bombardujete svaki dan vijestima iz svog kluba ?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 okt 2025, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Boga mi vama je Radnik iz Hadzica mogao komotno 3-4 gola zabiti, sto bi vi rekli rutinski
Jest eto 7 golova najmanje
Postigli prvi gol haman u 90 minuti i raspisali se, niko kao oni, poletili, a tamo protivnik Sloboda, mrtvi Said u prvih 11 i vjerovatno još nekoliko staraca je igralo
Vidilo se na Alićevoj proslavi, kako su rutinirali Slobodu. Da ga on ne dade, ispali bi na penale.
Dzipke ne budali. Evo i Dusko ti porucuje da ne komentarises ovdje, vec da se prebacis na svoj pdf.
Čemu vrijeđanje nekoga, koga i ne poznaješ, nekoga ko ti tata može biti?
Imas skoro 60 godina i vrijeđaš igrace Zelje iz cista mira, nazivas ih seljacima.
Jel te stid godina ? bar malo ?
Nije to nikakva uvreda i seljaci su ljudi. A većina vaših navijača dolazi iz okoline Foče, Višegrada, Trnova itd. Dobro ima vas dosta i u okolini Kalesije i Živinica.
Čemu vrijeđanje nekoga, koga i ne poznaješ, nekoga ko ti tata može biti?
Imas skoro 60 godina i vrijeđaš igrace Zelje iz cista mira, nazivas ih seljacima.
Nije to nikakva uvreda i seljaci su ljudi. A većina vaših navijača dolazi iz okoline Foče, Višegrada, Trnova itd. Dobro ima vas dosta i u okolini Kalesije i Živinica.
"Seljaci nisu jači od njih."
Dakle ti pricas o igracima, kakvi sad navijaci ?
Zeljovci su domicilni, stari sarajevski klub. Foca, Gorazde, Rogatica (FGR) to je vasa navijacka baza. Ali ja to ne ismijavam, sta ce jadni ljudi rat ih potjerao. Eto i ti si iz Olova, pa te niko ne naziva seljakom.
Nemoj Nodi zezat.
Kacite makete
Kacite prosjeke godina
Sastave
Kacite unutarnje stvari
Fkt imas ba svoj pdf i tamo piši.
Najmanje pišeš o utakmicama i protivnicima. Tema je valjda da se prokomentarise aktuelnost a udes ko da je pdf vas.
Evo ja sam odlučio da vas vise nikad ne prokomentarisem. Ali dajte doprinos hahahaha
Bolje i to nego dosta raje sto pise o nekim ratovima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 okt 2025, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
"Seljaci nisu jači od njih."
Dakle ti pricas o igracima, kakvi sad navijaci ?
Zeljovci su domicilni, stari sarajevski klub. Foca, Gorazde, Rogatica (FGR) to je vasa navijacka baza. Al ja to ne ismijavam, sta ce jadni ljudi rat ih potjerao. Eto i ti si iz Olova, pa te niko ne naziva seljakom.
Ja sam iz Gradačca i ja sam seljak, igrači su vam veći seljaci od navijača. To nije uvreda, pogrdna imena za koja se i ne zna značenje, to je nešto drugo.
Joj djipke o cemu pricas Zeljo je najveci klub ima nas od Argentine do Emirata
Koga boli **** sto je neko iz Foce iz Gracanice
Uozbilji se malo , a i ostali koji se bave tim temama, nebitno za koga navijaju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 okt 2025, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ja sam iz Gradačca i ja sam seljak, igrači su vam veći seljaci od navijača. To nije uvreda, pogrdna imena za koja se i ne zna značenje, to je nešto drugo.
Ma sta me boli qrc odakle si, to me ne zanima. Da si iz najvece vukojebine, ja te necu ismijavati. Nisi pitan gdje ces biti rođen.
Ali ti je prica o nekim igracima seljacima preglupa
Ma boli me qrc odakle si, to me ne zanima. Da si iz najvece vukojebine, ja te necu ismijavati. Nisi pitan gdje ces biti rođen.
Ali ti je prica o nekim igracima seljacima preglupa
Samo sam te ispravio, Olovo i Gradačac nisu blizu.