FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
“Out of every single centre back in the top 5 leagues, Dayot Upamecano is the defender with the MOST defensive duels won: 89.29%!”.  Još ako ovdje uključima ofanzivnu rolu tj lopte koje stvaraju višak, otvaraju pozicije, a ćesto i kontranapade!! Kad ikad sam ja rekao da je trenutno najbolju centarhalf na svijetu  ali nekima lakše cm ondi nego meter ondi. Teško ćemo ga zadržati sa ponudama koje su u sredini Bayernove liste, iako bi po učinku realno trebao imati platu odmah posle Kanea i  Olisea.
 ali nekima lakše cm ondi nego meter ondi. Teško ćemo ga zadržati sa ponudama koje su u sredini Bayernove liste, iako bi po učinku realno trebao imati platu odmah posle Kanea i  Olisea.

Ipak se mora priznati da je tih godina Serie A bila tata-mata za sve ostale lige i ovaj uspjeh primiti sa rezervom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Slažem se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upadilah protiv ostatka forumskog puka   

Jeste postao bolji, jeste zavolio klub uslovno rečeno, ali mora postojati granica i rez se presjeći. Šta god da odluče naši vrhovnici ja ću prihvatiti. Samo iz razloga što će dovesti dostojnu zamjenu (u slučaju odlaska) i time pokazati da ne ide uvijek kako menadžeri i igrači žele.
Uostalom, u prošlosti je previše stvari zasrao da ne bude nezamjenjiv. I kako to obično biva, svježa i kvalitetna krv podiže mase.

Jeste postao bolji, jeste zavolio klub uslovno rečeno, ali mora postojati granica i rez se presjeći. Šta god da odluče naši vrhovnici ja ću prihvatiti. Samo iz razloga što će dovesti dostojnu zamjenu (u slučaju odlaska) i time pokazati da ne ide uvijek kako menadžeri i igrači žele.
Uostalom, u prošlosti je previše stvari zasrao da ne bude nezamjenjiv. I kako to obično biva, svježa i kvalitetna krv podiže mase.

Ne slažem se, rekord je rekord. Sada je npr Francuska liga slabija od BL pa što PSG ne postavi rekord. Uostalom evo timova koje je Milan dobio: 1. Parma 2. Ternana ???(kup) 3. Ternana 4. Fogia 5. Pescara 6 Atalant. 7 Fiorentina 8 Lacio. 9. Parma. 10. Olimpia. 11 Slovan 12 Slovan 13 Kaljari
Učenik Pepa, nije čudo da ide po sve rekorde

E sada se i ja ne slažem, pošto mi se nije dalo da provjeravam skim su sve igrali.Dilah je napisao/la: ↑30 okt 2025, 19:25Ne slažem se, rekord je rekord. Sada je npr Francuska liga slabija od BL pa što PSG ne postavi rekord. Uostalom evo timova koje je Milan dobio: 1. Parma 2. Ternana ???(kup) 3. Ternana 4. Fogia 5. Pescara 6 Atalant. 7 Fiorentina 8 Lacio. 9. Parma. 10. Olimpia. 11 Slovan 12 Slovan 13 Kaljari
Čestitam, ipak treba sve provjeriti prije nego šta osporiš.
Nije mi to bila namjera, samo sam pomislio na tu silu od lige, ali evo ako je to tako, onda Vinijev rekord dobija na težini.
Razumijemo se - Pozdrav

Armando slijedeći put provjeri.  Kad sam vidio ekipe sa kojim je igrao Milan.
  Kad sam vidio ekipe sa kojim je igrao Milan.  

Inače :
Tata igre.

Inače :
Tata igre.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba ispratit razvoj Leopolda Querfelda, interesantan igrac. 
Isto kao Schalekovog talenta a danas igraca Leipziga. U prvoj sezoni ga nije bilo, sad je poceo igrati. Ouedraogo ima nazalost ugovor do 29' ali tek mu je 19 godina.

Isto kao Schalekovog talenta a danas igraca Leipziga. U prvoj sezoni ga nije bilo, sad je poceo igrati. Ouedraogo ima nazalost ugovor do 29' ali tek mu je 19 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.