Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemovic
Danas povratak
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Opet ga nema u prvih 11.
Dobro je, tu je, na klupi. Bolje da ne ulazi danas nikako
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Top 3 grijača klupe danas.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Onda se nadamo da gube veceras
Ma kakvo izgubljeno mjesto, sta vam je? Pa ni ovaj Poljak sto ga je mijenjao nije odigrao nista specijalno. Ocito da nije jos zalijecio zglob.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vidis da se sprdam, dvije sedmice nije treniro nikako. Nije fit. Kako ce igrat odma ? Samo dva treninga odradio, juce i prekjuce. I odma ga poveo,rizikuje. Gdje vam je logika momak im najbolji igrac,proslu tekmu bio najbolji igrac dobio nagradu prije povrede i da gubi mjesto. Koji sam ja glupan nemogu vjerovat kakva djeca ovdje pisu neznaju osnove fudbal,i kako sta funkcionise. Evo berardi nije ni u sastavu dobio odmor,jer u ponedjeljak igrjaj opet.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:46Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Onda se nadamo da gube veceras![]()
Doig u nedjelju bio najbolji,standardan lijevi bek ,danas na klupi. Sta ljudi pisu nemogu vjerovat da je skroz propao sportsport. Na dnu.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Samo sam pitao, sta pises knjige odma, zalis da je propao forum a komplikujes na jedno vrlo lagano pitanjebhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:54Vidis da se sprdam, dvije sedmice nije treniro nikako. Nije fit. Kako ce igrat odma ? Samo dva treninga odradio, juce i prekjuce. I odma ga poveo,rizikuje. Gdje vam je logika momak im najbolji igrac,proslu tekmu bio najbolji igrac dobio nagradu prije povrede i da gubi mjesto. Koji sam ja glupan nemogu vjerovat kakva djeca ovdje pisu neznaju osnove fudbal,i kako sta funkcionise. Evo berardi nije ni u sastavu dobio odmor,jer u ponedjeljak igrjaj opet.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:46Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44
Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.
Onda se nadamo da gube veceras![]()
Doig u nedjelju bio najbolji,standardan lijevi bek ,danas na klupi. Sta ljudi pisu nemogu vjerovat da je skroz propao sportsport. Na dnu.
- Maroon1946
- Kontakt:
Mišljenja sam da je mogao i morao ići u bolji klub
pa ici ce, yebem ti misljenje:-)
Pametana odluka, ne treba zuriti
Sassoulo je dobar klub i neka ga tu jos jedno godinu, dvije
Sassoulo je dobar klub i neka ga tu jos jedno godinu, dvije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Produžio je ugovor vjerovatno da bi Sassuolo više novca mogao tražiti/uzeti za njega na ljeto.
Nije prvi ni posljednji put u modernom fudbalu da igrači produže ugovor pa onda naprave transfer kroz par mjeseci, ko da ispod kamena živite.
Nije prvi ni posljednji put u modernom fudbalu da igrači produže ugovor pa onda naprave transfer kroz par mjeseci, ko da ispod kamena živite.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakvi likovi , oni kontaju da je obavezan da igra u sasuolu do 2031baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 15:04Produžio je ugovor vjerovatno da bi Sassuolo više novca mogao tražiti/uzeti za njega na ljeto.
Ma nema šanse da on ne odigra još jednu sezonu ovdje. Možda ga i kupi Inter na kraju sezone ali ga ostave još jednu sezonu u Sassuolu. Ipak mu je ovo prva prvoligaška sezona. Bolje i još jedna sezona ovdje nego minutaža na kapaljku u Interu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, BosnianDragon2024, CAGarfia, denza, forgempp, Google Adsense [Bot], M1k3y, Rade Paprica 9, zikerrz21 i 61 gost.