I ovakvi likovi kažu da navijaju za Sarajevo? Čuj citirajte me... Koga bolan zaboli šta pišeš, pljuvač. Admini, de malo ove trovače primirite.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI
						- 
				mosarajvosa83
- Kontakt:
Hahah najbolje, nigdje nisam vidio da se objavi tj grupa da se namjesta kup, onda ovdje isto jedini navijaci koji bilo sta da osvojis oblate svoj klub.feniksptica je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:16Najvaznije je da mi nista ne osvojimo da nas "nasi" ne optuze za namjestanje.
Nijedan klub ne dobija ovoliko malicioznih seratora na forumu od nas, a sve pod lažnom zastavom. Na sve načine nas žele opstruirati da nema pozitive nikako.
Svim silama napasti Kup, jer trofej je trofej.

Svim silama napasti Kup, jer trofej je trofej.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ja bi dodao i Super kup. Napasti punim.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
						Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Maroon1946
- Kontakt:
Feđa opet ispao od drugoligaša

- 
				UltraNorth
- Kontakt:
Volio bih sad u kupu da izvucemo Slaviju ili Celik zbog blizine a i laksi su protivnici

Ranije smo opminjali, ali to vise necemo raditi, ispraticemo pisanje i reagovati...OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑30 okt 2025, 08:11I ovakvi likovi kažu da navijaju za Sarajevo? Čuj citirajte me... Koga bolan zaboli šta pišeš, pljuvač. Admini, de malo ove trovače primirite.
Ne znam vise kako im se da stalno praviti nove profile, ali neka znaju nece proci
- 
				bhfanatic14
- Kontakt:
Nema izgovora to samo rade mali klubovi. Ocekujem najmanje Kup i Super kup da osvojimo.  Sve ostalo ne prihvacam i ocjenjujem ne uspjesnom sezonom.  

SAVEZ NAPOLJE   ! ! !  NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
						Stadion Koševo
Kad je izvlacenje za sledecu utakmicu u Kupu, i jel se jedna utakmica igra i kad je termin odigravanja?
Gledam ovu cetvrtu epizotu Adema nema ni u jednom kadru, meni izgleda da je adem podpiso ugovor na 2 mjeseca.

Gledam ovu cetvrtu epizotu Adema nema ni u jednom kadru, meni izgleda da je adem podpiso ugovor na 2 mjeseca.
- 
				NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kup i super kup pa u ligi nek zavrse gdje hoce,s prvim mjestom smo se halalili u drugom kolu
I naravno da nas prestanu vise brukati,to je mozda i najbitnije trenutno

I naravno da nas prestanu vise brukati,to je mozda i najbitnije trenutno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
						Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma samo dok objave sporazumni raskid itd,itd...
Daj Bože da griješim
- Maroon1946
- Kontakt:
Zeljo ostecen protiv radnika, steta namirena proti posusja, stetu posusja placa FK SARAJEVO….
Neznam kako taj tip nikad nije suspendovan i nije mi jasno da niko levata jos nije patisirao..
Razumijem da Cazin nije neki herojski grad al BUZIM toliko zlatni ljiljana toliko heroja i ovako da su dopustali ovakoj ojebini da radi ovo nije mi jasno

Neznam kako taj tip nikad nije suspendovan i nije mi jasno da niko levata jos nije patisirao..
Razumijem da Cazin nije neki herojski grad al BUZIM toliko zlatni ljiljana toliko heroja i ovako da su dopustali ovakoj ojebini da radi ovo nije mi jasno
Uskoro bi trebalo biti rijeseno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
						Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E cuj kazlagic na centru i sabrija u VAR-u   

J*bem li ti savez i majku

J*bem li ti savez i majku
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Vanja8 i 16 gostiju.