Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Sto se tice FB komentara, apsolutno niko nije zadovoljan sa njegovom partijom u kupu. Ne znam gdje su gledali te komentare.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- 
				bhfanatic14
- Kontakt:
Srpski drugoligas koji je pristao da mu bude menadzer vepar spahic i merle kodro zauzvrat obecano mjesto svako okupljanje i uvijek minute. U srbiji tesko da bi vlahovicu smio cistit kopacke. San mu je bio puna marakana, svjetsko sa srbijom ali... kvaliteta nije dala. Sinoc gol Kene Kodre, to je ta razlika izmedju njega i zgolje... golovi pricaju za napadaca, ofanzivca. Kodro dosao prije par sedmica vec ima vise golova nego zgoljo u cijeloj godini. Kakav narucen tekst duplog sporta od vepra, kakvi lazni "dobri" komentari saragossinih navijaca   

Nista nece pomoc ko je los los je. Moze ga merle progurat i u la ligu ali on tamo samo moze krec farbat na penalu nista drugo.

Nista nece pomoc ko je los los je. Moze ga merle progurat i u la ligu ali on tamo samo moze krec farbat na penalu nista drugo.
SAVEZ NAPOLJE   ! ! !  NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
						Stadion Koševo
Jel ti Samke duguje neki novac?bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 10:45Srpski drugoligas koji je pristao da mu bude menadzer vepar spahic i merle kodro zauzvrat obecano mjesto svako okupljanje i uvijek minute. U srbiji tesko da bi vlahovicu smio cistit kopacke. San mu je bio puna marakana, svjetsko sa srbijom ali... kvaliteta nije dala. Sinoc gol Kene Kodre, to je ta razlika izmedju njega i zgolje... golovi pricaju za napadaca, ofanzivca. Kodro dosao prije par sedmica vec ima vise golova nego zgoljo u cijeloj godini. Kakav narucen tekst duplog sporta od vepra, kakvi lazni "dobri" komentari saragossinih navijaca