Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Znam da ovo moje ne znači ništa ali zamolio bih ove moje plavce da izbjegavaju vrijeđanje jedni- drugih, da izbjegavaju riječi kretenu,idiote,neznalico,i još mnogo gore popushi ili psovke,ipak nas treba spajati ljubav prema Chelsea.Normalno je i ljudski da razmišljamo različito.,da se ne slažemo u svemu ali mora postojati poštovanje i uvažavanje. .ja lično od Gulita,Zole,navijam za plavce,nekih 25-30 god jer od tad ih pratim..pa mi se omaknu i psovke i svašta nešto ali sam nekako tužan kada jedni druge vrijeđamo.Naravno niko nije bezgrešan,nekada izrevoltirani,u afektu ali ipak trebamo biti dostojanstveni. HVALA PUNO .. i naprijed plavci...svaku tekmu započnite sa našom "Blue is the colour."..pozdrav
Da i ja imam ugovor i da imam 20 godina na osnovu "ucinka" bi mi dali produzetak ugovora. Sta ljudi vide u Gustu ja bih volio da neko objasni.
Gusto...igrač kojeg ja lično najmanje gotivim....ne volim ga jer ima sve predispozicije za dobrog beka,prilično brz,borben,dobar je i sa loptom,međutim on to apsolutno ne pokazuje,velika kukavica koja ništa ne smije,ne koristi,fudbalska inteligencija nula,kasni nazad,ne ide naprijed..često ima kontru po 20 metara praznog prostora ispred sebe on je vraća stoperu,nikada ne pokušava probiti stranu dok vidi bilo koga ispred sebe..ja ga zovem nedorečeni i meni je jedan od gorih igrača .
Dobar rezultat na poluvremenu, a i strijelci golova dobri.
Santos gol i asistencija.
Santos gol i asistencija.
Opet iz auta primljen gol pa mi smo tragikomična ekipa...
Ka ne znam jesu li fudbaleri prilično glupa sorta ili su to samo kod nas .Delap fasova dva žuta za par minuta,to je isto radio Džekson...ali ono što je bitno je da su zasluženi..joj tekme,koji krkljanac
- wadethegreat
- Kontakt:
Jao tekme 
Tosinu zabraniti pristup plavom dresu, kako smo mi osvojili i konferenciju sa dancem na golu je sjajno pitanje, polahko se sve raspada i na kraju sezone ce mareska dobiti nogu
- wadethegreat
- Kontakt:
AKo nista Gittens sve bolji i bolji.
Estevao lijepo zavrsio gol a i Santos odlican.
Crveni...
SLijede nam kokoske na 3 point laneu ali kako igramo...
Estevao lijepo zavrsio gol a i Santos odlican.
Crveni...
SLijede nam kokoske na 3 point laneu ali kako igramo...
Koji cirkus, dovedemo Emegu on se pocne povredjivat pa Strazbur dobije i boljeg napadaca od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.