To je do naseg "strucnjaka" Zerica koji ne zna iskoristiti potencijal ove ekipe , kojeg realno imamo
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Celik izbaci Posusje…
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad s Slobodom. Bude li im golman imao dan kao danas protiv Želje bit će zeznuto

Dobar sastav je poceo, kod 0:0 na pocetku drugog poluvremena odmah tri izmjene, jer su vidjeli da nece biti lako, na kraju nije ni bilo
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Slučajno naleti na objavu carlsberg piva vezanu za celik, pa mi pade na pamet preminger..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
U stecaju vec dugo, preuzeo ih StanicJedinstvo37 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 13:25Slučajno naleti na objavu carlsberg piva vezanu za celik, pa mi pade na pamet preminger..
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jesu postavili stolice i klupe za rezervne igrace ?
I zasto se igra u nedjelju utakmica ?
I zasto se igra u nedjelju utakmica ?
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Prenose nas u nedelju
Ma jer se igrao kup pa dodatni dan odmoraBosnianRahatluk je napisao/la: ↑30 okt 2025, 18:3801.11. Dan Mrtvih
Praznik je. Nije kod nas Ali...
Vjerovatno je to razlog i mislim da se sve utakmice izuzev jedne igraju u nedjelju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moguce, a My TV prenosi pored nas i Tosk-Travnik pa je zbog toga njihova pomjerena na subotu zbog prenosa.
Trecina tribine razbacane stolice, ne lici ni na sta.
Neko mi kaže da ima dosta stolica polomljenih, jer danima puše vjetar, a već stolica nije zašarafljena.
Nadam se da to nije istina.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mislim da se i ova uprava istrosila vec, da ih je malo tu, i da je trebalo prikljuciti jos par ljudi da im pomognu u svemu ovom. Lijepo su poceli, ali hoce li tako i zavrsiti. Sigurno da par ljudi nije sposobno voditi klub. Jos sreca pa nismo imali neke redane poraze, da jesmo tek bi bio problem. Ovako to sve stoji i dalje, ali dokle. Brzo ce kraj polusezone, pa valjda utegnu jos neke stvari. Nervira me sve ovo za pomocni teren. Zapoceli su u gradu 100 nekih radova, ne mogu ni jedan rijesiti kako treba. Nabijem to sve na k vise.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Amaterizam i Diletantizam...
Bruka i sramota.
Bruka i sramota.
Bas mi je zao sto Hasan nije prikljucen ovoj upravi.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije mu dobra boja stranke. Semanic je ljudina, ali ovdje treba neko sa parama da bi se sta promjenilo. Samo sto nema kod nas takvog na vidiku, dok ne dode neka ove uprave mada sve sto ste rekli gore stoji.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bilo je govora da ce se vratiti, makar sam ja tako cuo, gdje je zapelo ne znam... znam da su kontakti bili uspostavljeni, cak i da se vrati kao predsjednik.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 okt 2025, 21:30Nije mu dobra boja stranke. Semanic je ljudina, ali ovdje treba neko sa parama da bi se sta promjenilo. Samo sto nema kod nas takvog na vidiku, dok ne dode neka ove uprave mada sve sto ste rekli gore stoji.
Od tog nekog madjionicara sa parama nema nista.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.