AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 28 okt 2025, 23:28

Najveći problem je povreda Rabiota, Pulišić bi možda i izmislio neki go, ali bez Rabiota ovo je drugi tim. Nije Modrić tolika prevaga na terenu koliko je to bio Rabiot. To se iz utakmice u utakmicu pokazuje. Ricci nije taj materijal, kao da je reinkarnacija Montoliva ( nije to onaj Montolivo iz Fiorentine jedan najboljih veznjaka). Također ova ekipa nema golgetera koji će dati 15-20 golova po sezoni. Nakon Pipa jedino je Giroud bio takav igrač.
Leao zaglavio u nekom svom svijetu, do duše igra poziciju koja mu ne odgovara, ali se i ne trudi da išta pokaže. Ponekad bljesne i pokaže da je materijal za zlatnu loptu ali onda user.e sve što dobro uradi. Još jedan igrač koji neće svoj maksimum postići zbog qurtzobolje
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 28 okt 2025, 23:46

Igrali su u formaciji sa 6 ili 7 ofanzivnijih igrača i nisu mogli da naprave ni jednu šansu.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 okt 2025, 19:11

Hajd barem ce biti klupa malo sira kontra Rome :)

Nego povratkom Leao tacno se desilo ono cega sam se bojao, nema vise one igre koja nas je krasila dok njega nije bilo. I kad je izasao bolje smo djelovali drugo poluvrijeme.

Ako ce se furati ovaj sistem njega je najbolje prodati uzeti neke pare dok se jos moze i kupiti igrace koji na odgovaraju za nasu formaciju.

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 29 okt 2025, 22:46

Ubi ovaj Pioli, vidi se da je stručnjak....
Zali godine koje je proveo kod nas i unazadio nas.
Da nije bilo Ibre, nebi smo mi jos vidjeli Scudetta. On je donio mentalnu promjenu na terenu a ne ovaj debilni ćelavac. Žali Bože koga mi dižemo u nebesa... e sad skontaj sta bi normalan trener sa onakvom ekipom uspio koju je Pioli imao 3 godine a sve sto je ostvario je Scudetto za koji ni on sam nije zaslužan.

Ajmo sad vas par: Pioli is on fire!!!
Da da, Pioli is fired ce biti vise

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.