Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
- 
				JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Što je najgore dobro smo igrali, gol primljen ni na šta, klasika za nas.

#ALLEGRIOUT
						- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hodajuca nesreca Manuel Locateli
Openda je sigurno jedan od najgorih igraca koji su nosili dres Juventusa

Openda je sigurno jedan od najgorih igraca koji su nosili dres Juventusa
Max Allegri
Komedija sa brojem 5 ne prestaje

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
						COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- 
				UmjetnikZijad
- Kontakt:
Sta radi ovaj covjek vise na terenu

- 
				UmjetnikZijad
- Kontakt:
Pa jel realno vise sta lik brani obe mu ruke otpale da bog da

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zasluzeno, daj i treci, nevjerovatno koliko smo bolji i nismo nagradjeni.
Daj izmjene.
Kenan jedva dise, bori se kao lav.
Produziti Dusana je obaveza.
Uvede Rugania i zamalo gol preko njega. Ali kako nas ljudi stisnu 2-3 minute pred kraj prvog i drugog i zamalo svaki sut gol.
80 min ih sabijamo jbt i strepimo.

Daj izmjene.
Kenan jedva dise, bori se kao lav.
Produziti Dusana je obaveza.
Uvede Rugania i zamalo gol preko njega. Ali kako nas ljudi stisnu 2-3 minute pred kraj prvog i drugog i zamalo svaki sut gol.

80 min ih sabijamo jbt i strepimo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
						#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Penal, šta provjeravaš mamu ti ****

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kenan Yildiz, kakav žar cijeli mec jbt, od 30 min je disao na skrge i onda kontre, stativa, driblinzi, ne odustaje od izgubljene lopte i dolazi do lopte za penal, duh pravog Juventina 
Ovo mu je prvi penal u karijeri.
Prezasluzeno.

Ovo mu je prvi penal u karijeri.

Prezasluzeno.
#MaxOUT
						#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tako je Kenaneeeeeeee koliko je sigurniji sa penala u odnosu na prošlu godinu i onu seriju protiv Empolija kad smo ispali na penale

MANIJACI JUG 1987
- 
				UmjetnikZijad
- Kontakt:
Koliko nas je unazadila odluka uprave da zadrze Tudora za ovu sezonu nismo ni svjesni.

Golman Udinesea ima slovo S ispod dresa.  

Nevjerojatno kako svi napaljeno i defanzivno igraju protiv nas i imaju 90% conversion rate. 

Luciano ima posla, ali i materijala bez dileme. Veznjak u januaru obavezno uz stopera.
Ekipa koja je defanzivno labilna, ali bolje da igramo ofanzivno i na nase snage nego da gledamo nedostatke, znamo da lose branimo, ali naprijed mozemo puno.
Onaj koji zaista izgleda ocajno je David. Debeo, tehnicki jako los. Zaraditi na njemu i prodati ga, a Dusanu produziti je obaveza.
Veceras je morao Brambila ubaciti Chica jer bi ih unistavao desno, bas sam iznenadjen da mu nije dao ni minut, ali eto. Tudor nijednom u sezoni nije izveo igrače na njihova mjesta i dodje amater da mu pokaze.

Nevjerojatno kako svi napaljeno i defanzivno igraju protiv nas i imaju 90% conversion rate.

Luciano ima posla, ali i materijala bez dileme. Veznjak u januaru obavezno uz stopera.
Ekipa koja je defanzivno labilna, ali bolje da igramo ofanzivno i na nase snage nego da gledamo nedostatke, znamo da lose branimo, ali naprijed mozemo puno.
Besmislica, dobar igrač koji prvi put starta i imao nekih utakmicu i pol do sad prilike. Samopouzdanje i jedan gol i vidjet ces. jako dobro se krece i to mu je uz brzinu i najjaca snaga.
Onaj koji zaista izgleda ocajno je David. Debeo, tehnicki jako los. Zaraditi na njemu i prodati ga, a Dusanu produziti je obaveza.
Veceras je morao Brambila ubaciti Chica jer bi ih unistavao desno, bas sam iznenadjen da mu nije dao ni minut, ali eto. Tudor nijednom u sezoni nije izveo igrače na njihova mjesta i dodje amater da mu pokaze.
					Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 okt 2025, 20:50, ukupno mijenjano 4 puta.

#MaxOUT
						#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba i Kelija spomenuti lik je svaku yebenu minutu odigrao ove sezone, najbolji štoper ove godine.
Ja ne znam kako će Kenan igrati protiv Kremonezea već sad u subotu, umro je danas 100 minuta konstantnog trčanja
Spaletiju neka je sretno, sutra mu je već ja mislim prvi trening sa timom, samo da ne igramo više sa tri pozadi, daj 4-3-3 pa da izginemo muški.
Kremoneze može biti nagazna mina moramo i to dobiti jer svi pobjeđuju i držati bodovni priključak

Ja ne znam kako će Kenan igrati protiv Kremonezea već sad u subotu, umro je danas 100 minuta konstantnog trčanja
Spaletiju neka je sretno, sutra mu je već ja mislim prvi trening sa timom, samo da ne igramo više sa tri pozadi, daj 4-3-3 pa da izginemo muški.
Kremoneze može biti nagazna mina moramo i to dobiti jer svi pobjeđuju i držati bodovni priključak
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo je jedna od boljih utakmica ove sezone. Rastrcani su bili i zeljni pobjede.
Dusan odlican bio i borben ne znam sto ovako ne igra uvijek. Opendi treba vremena i nek igra nadocice.
Kenan se trudio i na kraju stigla nagrada.
Nadam se da ce Spalleti postavljati igrace na prirodne pozicije da nece izmisljati kao Tudor i Motta

Dusan odlican bio i borben ne znam sto ovako ne igra uvijek. Opendi treba vremena i nek igra nadocice.
Kenan se trudio i na kraju stigla nagrada.
Nadam se da ce Spalleti postavljati igrace na prirodne pozicije da nece izmisljati kao Tudor i Motta
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 
				UmjetnikZijad
- Kontakt:
Gattone veceras igrac utakmice, sjetimo se da ga je kreten stavljao na klupu cim je imao 2 stopera zdrava. Možda nije najbolji na svijetu, ali je najbolji kog imamo trenutno.

Je li moguce ocekivati u novembru duel
Spaleti - Paladino

Spaleti - Paladino
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.