Ma ovo ti je Koševo sa natkrivenim zapadom, bar sam to tražio od chatgpta da napravi. Ne znam sto je dodao ove spratove. Ali baš moćno izgleda.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sto je vecina igraca ili dosla za vrijeme Zekica ili ih je on gurnuo u vatru, napravio ih igracima u svom sistemu. Jovic i Paskalev su izgledali odlicno, Mujkica je on promovisao, Kupresak i Beganovic izgledali kao Dimarco i Dumfries, Guliashvili postao najbolji igrac lige na mjestu spica itd itd. I pridoslice ove sezone su dovedene u taj njegov sistem i dobili su neke zadatke i zaduzenja u tom sistemu. I onda mjesec dana kasnije raspad, trener odlazi, dolazi drugi koji mijenja sve, pa onda i treci koji opet uvodi nesta svoje. Vecina igraca van svoje pozicije, igraju nesta sto nikad nisu. Al svi vide da nema organizacije, sistema, niceg. Mi kad smo pisali da ce dolazak Ljajica razbit svlacionicu, pitari pisu "pa nek ostali odu u Romu i nek slobodno traze milion po sezoni". A nije sve u toj plati, covjek jednostavno ima privilegije koje drugi nemaju. Doveden kao najveca zvijezda, licno ga vlasnik doveo. Poslije dodje i Cimirot i onda vidimo na onom spisku soba da njih dvojica plus Ristovski imaju ekskluzivu, jednokrevetne sobe. Mislis da ostalim to ne smeta, makar malo?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 okt 2025, 11:11Isto sam pomislio,malo nam je na dvije etaze.
Ostace vjecna misterija zasto se bukvalno nakon evrope i 60 minuta protiv Radnika,a nakon toga i odlaskom Zekica cijeli tim pretvorio u skupinu krampi?
Pored toga pitanje koje isto tako izazive mnoge intrige u kojem paralelizmu i stanju je tim nakon 12 odigranih kola?
Nesto poput zaledjene slike na tv-u.
Jos jedna stvar koja je jako simptomaticna,pojedine krampe tada nisu izgledale uopste kao sad sto izgledaju,vjerovatno dobra igra tima je maskirala pojedine,ili su pojedinci krpili sve te propuste koje sad nema ko zakrpiti.
Ovaj slucaj s timom je za laboratorije.
Meni se činilo više kao da je igrao lijevog beka, svidjelo mi se što ulazi u sredinu traži prostor, takav igrač nam i treba.jurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2025, 07:33Svakako ne bi trebalo cesto da dolazi u situaciju da ima prodor. Štoper.
Ovo moze bit problem samo ako je tom igracu/igracima obecano nesto tako kad je podpisivao ugovor. Zasebna soba itd itd itd, pa to klub njemu uzo i da Adem cimirotu ristovskom itd itd itd.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 11:33Zato sto je vecina igraca ili dosla za vrijeme Zekica ili ih je on gurnuo u vatru, napravio ih igracima u svom sistemu. Jovic i Paskalev su izgledali odlicno, Mujkica je on promovisao, Kupresak i Beganovic izgledali kao Dimarco i Dumfries, Guliashvili postao najbolji igrac lige na mjestu spica itd itd. I pridoslice ove sezone su dovedene u taj njegov sistem i dobili su neke zadatke i zaduzenja u tom sistemu. I onda mjesec dana kasnije raspad, trener odlazi, dolazi drugi koji mijenja sve, pa onda i treci koji opet uvodi nesta svoje. Vecina igraca van svoje pozicije, igraju nesta sto nikad nisu. Al svi vide da nema organizacije, sistema, niceg. Mi kad smo pisali da ce dolazak Ljajica razbit svlacionicu, pitari pisu "pa nek ostali odu u Romu i nek slobodno traze milion po sezoni". A nije sve u toj plati, covjek jednostavno ima privilegije koje drugi nemaju. Doveden kao najveca zvijezda, licno ga vlasnik doveo. Poslije dodje i Cimirot i onda vidimo na onom spisku soba da njih dvojica plus Ristovski imaju ekskluzivu, jednokrevetne sobe. Mislis da ostalim to ne smeta, makar malo?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 okt 2025, 11:11Isto sam pomislio,malo nam je na dvije etaze.
Ostace vjecna misterija zasto se bukvalno nakon evrope i 60 minuta protiv Radnika,a nakon toga i odlaskom Zekica cijeli tim pretvorio u skupinu krampi?
Pored toga pitanje koje isto tako izazive mnoge intrige u kojem paralelizmu i stanju je tim nakon 12 odigranih kola?
Nesto poput zaledjene slike na tv-u.
Jos jedna stvar koja je jako simptomaticna,pojedine krampe tada nisu izgledale uopste kao sad sto izgledaju,vjerovatno dobra igra tima je maskirala pojedine,ili su pojedinci krpili sve te propuste koje sad nema ko zakrpiti.
Ovaj slucaj s timom je za laboratorije.
I oni su ljudi, ovo im je posao. Zamisli sebe da dolazis u novu firmu, koja je prosle godine napravila fin poslovni rezultat. Obavis razgovore s menadzerom, imas svoj ofis, racunar, zadatke, sve. Par sedmica kasnije taj menadzer vise nije u firmi, na tvoje mjesto dosao neki babin sin za 5 puta vecu platu, ti gurnut iz ofisa na teren ili u proizvodnju, da se mrznes u mantilu medju masinama... da ti je plata ne znam kakva, to nije firma u koju si dosao nit je to ono sto ti je obecano.
Oporavak od Zekića i onoga što nam je uradio će trajati do 2030. godine, svježa informacija.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 09:12Ma i dalje je najjaci onaj sto rece da je Zekic unistio akademiju

Shvatam ja sve, evo i naslovna clanak za njega na klixu.robertkosar je napisao/la: ↑29 okt 2025, 09:56Da upravu si ali ako imas mogucnosti pogledaj prvo poluvrijeme odbranu sa paskalevim i drugo sa Maroodzom. Ogromna razlika u tempu i kvalitetu u odbraniJet2Holiday je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:52Ja se nadam da vi shvatate da smo danas igrali protiv Radnika iz Hadzica, a ne Radnika iz Bijeljine.
Ništa to ne mora značiti. Čabraja je odličan trener za manje klubove, ali Silvio nikad nije vodio veći klub. Ne kažem da ne bi bio dobar, ali puno veći fakin Zekić nije se uspio sa bagrom izboriti. Za neku sredinu bez pritiska, Čabraja bi bio dobar.
isti sindrom ko u Husrefa, šute i mule, izbjegavaju odgovore da se ne bi veliki predsjednik naljutio yebo ih on, reci šta je sa igračima makar zadnje bilo..zekic je tu dosta otvoreniji bio od ove dvojice mulacaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:30Malo ga kaki ovaj Mario. Covjek te pita konkretno za stanje Adema i kad se moze ocekivati povratak,on ko pokvarena ploca.
JesKarloIvandic je napisao/la: ↑29 okt 2025, 11:26jel istina za ovog sto je jucer debitovao da su ga otpustili iz bivseg kluba zbog kradje ?
teska ubleha
On je stoper , lijevi, ima 191 visinu teško da može bit bek.adoado je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:06Meni se činilo više kao da je igrao lijevog beka, svidjelo mi se što ulazi u sredinu traži prostor, takav igrač nam i treba.jurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2025, 07:33Svakako ne bi trebalo cesto da dolazi u situaciju da ima prodor. Štoper.
 ali mi tu formaciju očigledno nećemo vise nikad zaigrat.
 ali mi tu formaciju očigledno nećemo vise nikad zaigrat.Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday i 24 gosta.