Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:34Sad mozes samo svirati qrcu i gledati.....shvatam ja vasu frustraciju, glumili ste face misleci da to stvarno jeste a onda vas je ovaj popisao. Trazili ste, gledajte.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:26Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:23Pa kada ste propali bromapezan, pardon, ostali bez novaca kojeg ste uzeli taleci se sa menadzerima propalih igraca onda ste predali tom istom Azmiru klub, koji vas je uslovio da svi napustite skupstinu u zamjenu da on preuzme klub sa svojim ljudima u skupstini.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bromazepam
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
Glogovac Out!
Glogovac Out!
Hajde na pdf svog vehleža pa tamo malo jedi go.vna.
Dosta si ovdje jeo.
Dosta si ovdje jeo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Danas u Loparama više publike nego na Tušnju, nadam se da dolaziš sutra da popravimo malo prosek.
Glogovac Out!
Glogovac Out!
Hajde dole za vrapčiće mrtve, i ne vraćaj se.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:53Danas u Loparama više publike nego na Tušnju, nadam se da dolaziš sutra da popravimo malo prosek.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
napapijri1987
- Kontakt:
I kako ce onda "oprat" tih 50 miliona? Sta ce sa njima uradit? Uloziti ih u kladionicu ili u Slobodu?FKBilder je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:19On je valjda imo kredit od 50 milki, digao sto milki vratio onih 50,i sada ce s ovih 50 milki da nam maze oci i mase sa tiketima od 50 marki po tenisu.ne racunam kamate koje su na 100 milkikredita ogromne...cojk je uduplo sebi kredit toliko je glup....napapijri1987 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 21:21Ja opet ne razumijem ove milione. Znaci prelomio je lik kredit od 50 miliona da bi uzeo novi od 100 miliona i onda prao novac preko prodaje tekmi?
Jesam li dobro razumio? Zasto prati legalni novac? Da dokazes sta? Da si ga dobio kao kredit? Previse pitanja a malo odgovora.
Znaci,ako sam dobro shvatio,on ce tih 50 miliona koristiti da igra kladionicu protiv Slobode i tako zaraditi jos love?
Sta je plan covjece de nam objasni jer ja ovdje nista ne kontam.
Ne znam kako je dobio kredit ako mu je imovina zamrznuta razvodi se cojk uzela mu zena pola![]()
Nikako ne kontam kako ce on nas sad zajebat sa tih 50 miliona.
Kakvo pranje novca, A.H. pravi još dvije zgrade na Stupinama pored one zgrade što je gradio. Također trebaju mu pare da "riješi" sa opštinom dozvole za onu zgradu.......
Ponovno ide spin prodaja utakmica na kineskim kladionicama, opet poturanje klipova u točkove da se nebi nešto uradilo.
Tuzla je davno potonula u ispodprosječnost u svemu, a glavonjama na vlasti je bitno da se ne mijenja ništa jer tako ostaju na državnim jaslama. Ovdje su crvene boje, u drugoj opštini su zelene ali isti scenarij.......
Ponovno ide spin prodaja utakmica na kineskim kladionicama, opet poturanje klipova u točkove da se nebi nešto uradilo.
Tuzla je davno potonula u ispodprosječnost u svemu, a glavonjama na vlasti je bitno da se ne mijenja ništa jer tako ostaju na državnim jaslama. Ovdje su crvene boje, u drugoj opštini su zelene ali isti scenarij.......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Lepi, ne znam na cemu je vasa nada zasnovana..... I ako ode, jednog dana otici ce svojom voljom a ne zbog nekog piskaranja po forumima ili drustvenim mrezama ili necijim prijetnjama..... Mi svakako zaostajemo i sa infrastrukturom i sa sportskim segmentom, od ovog samo gore moze biti gasenje kluba, jedina nada je da neko privatizuje klub, ja ne vidim nikoga ko je zainteresiran osim Azmira, pa jedan Zeljo sa svojom infrastrukturom kojeg gura politika i armijom navijaca iza sebe ne moze da nadje nekoga Azmira sa parama da ih makar malo pogura.... Inace je ova liga super primamljiva sa klubovima koji se u njoj takmice i sa drzavnim zakonima o sportu za investitore..... Pa Slobodu vodio lik koji ima iznajmljen kafic, nema dalje. Znaci vodio lik klubbromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:41![]()
![]()
![]()
koji je kokuz i bijeda za sadasnjeg predsjednika UO.
- bromazepam
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑29 okt 2025, 00:12Lepi, ne znam na cemu je vasa nada zasnovana..... I ako ode, jednog dana otici ce svojom voljom a ne zbog nekog piskaranja po forumima ili drustvenim mrezama ili necijim prijetnjama..... Mi svakako zaostajemo i sa infrastrukturom i sa sportskim segmentom, od ovog samo gore moze biti gasenje kluba, jedina nada je da neko privatizuje klub, ja ne vidim nikoga ko je zainteresiran osim Azmira, pa jedan Zeljo sa svojom infrastrukturom kojeg gura politika i armijom navijaca iza sebe ne moze da nadje nekoga Azmira sa parama da ih makar malo pogura.... Inace je ova liga super primamljiva sa klubovima koji se u njoj takmice i sa drzavnim zakonima o sportu za investitore..... Pa Slobodu vodio lik koji ima iznajmljen kafic, nema dalje. Znaci vodio lik klub
koji je kokuz i bijeda za sadasnjeg predsjednika UO.

Glogovac Out!
Glogovac Out!
Prati live ? Ljudi ne kontaju da je TK sa 3 lige da bi otisli u zadnji rang treba nam 6 godina da bi otisli u premijer ligu s tim da u svakoj budemo prvibromazepam je napisao/la: ↑29 okt 2025, 00:30Skver je napisao/la: ↑29 okt 2025, 00:12Lepi, ne znam na cemu je vasa nada zasnovana..... I ako ode, jednog dana otici ce svojom voljom a ne zbog nekog piskaranja po forumima ili drustvenim mrezama ili necijim prijetnjama..... Mi svakako zaostajemo i sa infrastrukturom i sa sportskim segmentom, od ovog samo gore moze biti gasenje kluba, jedina nada je da neko privatizuje klub, ja ne vidim nikoga ko je zainteresiran osim Azmira, pa jedan Zeljo sa svojom infrastrukturom kojeg gura politika i armijom navijaca iza sebe ne moze da nadje nekoga Azmira sa parama da ih makar malo pogura.... Inace je ova liga super primamljiva sa klubovima koji se u njoj takmice i sa drzavnim zakonima o sportu za investitore..... Pa Slobodu vodio lik koji ima iznajmljen kafic, nema dalje. Znaci vodio lik klub
koji je kokuz i bijeda za sadasnjeg predsjednika UO.![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
A da ne pricamo o lakrdijama koje se tamo desavaju. Ova liga je za njih Liga Prvaka sa sudjenjem.mirsonetz je napisao/la: ↑29 okt 2025, 06:41Prati live ? Ljudi ne kontaju da je TK sa 3 lige da bi otisli u zadnji rang treba nam 6 godina da bi otisli u premijer ligu s tim da u svakoj budemo prvibromazepam je napisao/la: ↑29 okt 2025, 00:30Skver je napisao/la: ↑29 okt 2025, 00:12
Lepi, ne znam na cemu je vasa nada zasnovana..... I ako ode, jednog dana otici ce svojom voljom a ne zbog nekog piskaranja po forumima ili drustvenim mrezama ili necijim prijetnjama..... Mi svakako zaostajemo i sa infrastrukturom i sa sportskim segmentom, od ovog samo gore moze biti gasenje kluba, jedina nada je da neko privatizuje klub, ja ne vidim nikoga ko je zainteresiran osim Azmira, pa jedan Zeljo sa svojom infrastrukturom kojeg gura politika i armijom navijaca iza sebe ne moze da nadje nekoga Azmira sa parama da ih makar malo pogura.... Inace je ova liga super primamljiva sa klubovima koji se u njoj takmice i sa drzavnim zakonima o sportu za investitore..... Pa Slobodu vodio lik koji ima iznajmljen kafic, nema dalje. Znaci vodio lik klub
koji je kokuz i bijeda za sadasnjeg predsjednika UO.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Aristotel555
- Kontakt:
Cim se javljaju duzebriznici iz prethodne uprave da spletkare, lazu, podmeću to znaci ili da smo na dobrom putu ka ozdravljenju (sto je Sizifov posao u ovakvim okolnostima, sa ovakvim navijačima i ovakvim "prijateljima" Slobode) ili su tolike licne frustracije zbog Azmira koji ih je popisao i prekinuo sve moguće talove da vise od muke ne mogu da izdrže vec sad izmisljaju raznorazne price..cuj digao kredit od 100 miliona, kao da su napisali 10000 KM, prvo niti je Azmir drzava BiH niti je Sparkase MMF pa da daje nekome tolike pare a pogotovo iz razloga kako se ovdje pisalo od istih nalogodavca da je Azmir propao, da mu je zena sve uzela itd.itd. Dakle odlucite se ima li para ili nema..Jasno je da Azmir nije toliko moćan kao u prvom mandatu ali neka covjeka neka radi, jednom nas je vec spasio od gasenja pa su mu i tu pojedinci vadili oci za sve živo a covjek ulupao ogromne svoje pare bez ikakve podrske Grada, Kantona..a posebna besmislica iz tog perioda, i to samo pokazuje kakvi ljudi mogu biti, kineske kladionice kao uplatio milione na pobjedu Drine..vecu glupost dugo nisam pročitao a veoma jaka je konkurencija u tome ovdje na forumu..otidjite u kladionicu pa probajte uplatiti vise od 1000 KM pa cete vidjeti mozete li ili ne mozete.. Razumijem nervozu ovih likova koji se pojavljuju jer im je ukinuo sve moguće talove i provizije i kojekakve prihode ispod ruke, zato oni i reže i ujedaju..Sve u svemu ja ne vidim alternativu postojećem predsjedniku, umjesto da se udruzi grad, ljudi i da na utakmicama bude po 5000 ljudi minimalno tada bi imali obraza da mu se obratimo i kazemo hocemo bolju ekipu, bolje rezultate, ovako sreca pa ima makar on da hoce da vodi klub a pokazao je vec jednom da moze kad se zainati..
+1Aristotel555 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 08:35Cim se javljaju duzebriznici iz prethodne uprave da spletkare, lazu, podmeću to znaci da smo na dobrom putu ka ozdravljenju
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Odakle na forumu odjednom 10 novih profila? Izgleda da smo pravo zanimljivi
Samo je Sloboda iz Tuzle
100KM danas na Slobodu , mala kvota pa mora ulog pojačati!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
dobro pitanje.
Aristotel555 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:29Ako ostanemo u ligiTuzlaC2023 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:04Pozdrav Ekipa, danas sam saznao da ce ljetni prelazni rok biti veliki Boom.![]()
Koliko su ti informacije pouzdane?
& $ ?
- bromazepam
- Kontakt:
Naravno, što bi se sad nešto radilo, dobar mu je plan da odradi što više gostovanja u emisijama gdje će davat populističke izjave pa što duže tako do izbora.klma1 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 11:07dobro pitanje.Aristotel555 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:29Ako ostanemo u ligiTuzlaC2023 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:04Pozdrav Ekipa, danas sam saznao da ce ljetni prelazni rok biti veliki Boom.![]()
Koliko su ti informacije pouzdane?
Čuj veliki boom na ljeto
Glogovac Out!
Glogovac Out!
Hahahaah
Vidi glupana
Jedva dočeko
Post je iz 2023. (Tema TC)

Vidi glupana
Jedva dočeko
Post je iz 2023. (Tema TC)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Marokanci58
- Kontakt:
Naš igrač se vraća u Gračanicu na zimu zbog redovnijih primanja, u Slogi isplaćena samo jedna plata od početka sezone a u Slobodi nisu zadnje dvije, već dva mjeseca bez marke, mozete vi kukati na igrače ali radi ti 60 dana bez marke. Obećano je pola plate poslije Zelje pa da vidimo hoce li Azmir ispostovati. Info je od prvotimca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.