Premijer liga BiH - aktuelno

Riquelme1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riquelme1921 » 28 okt 2025, 10:12

jurisicduska je napisao/la:
28 okt 2025, 08:41
Riquelme1921 je napisao/la:
28 okt 2025, 08:36
Zeko87 je napisao/la:
28 okt 2025, 00:15

Ma mi pola te posjete za jednu tekmu odradimo, ostalo doziramo, hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost. Ne zadovoljavamo se četvrtim mjestom i remijem u derbiju kao neki.
Hoćeš reći da vi idete na utakmice samo kada vaš klub osvaja titule a kada dođe loš period okrenete mu leđa?
Ne.

Kad ste vi bili nezadovoljni vladajucom strukturom mescini a ispravi me ako grijesim bilo vas je dosta manje i od ovog zar ne ?

Ima snimak finala kupa, eto bili su i trofeji pa je tad bilo objašnjenje da je raja nezadovoljna kako vode klub i ne ide iz revolta.

Mislim ista priča kao za ovo u21 pravilo, nemojte bit licemjerni, jednostavno u istoj situaciji primjenjujete iste aršine.

Odlomak iz novina :

“Plavi su od početka susreta pred oko samo 1.000 gledatelja napadali, no igrači Krupe su se odlično postavili defanzivno i nisu dopuštali domaćoj ekipi da u prvih pola sata igre dođu u izgledne prilike za postizanje pogotka.”

Dakle 1000 ljudi na finalnoj utakmici ?
Jel ti hoćeš reci da postoji neka suštinska razlika u vašem nezadovoljstvu tad i našem sad ?
Tada se nije dolazilo zbog igrača a kao dokaz je parola na utakmici protiv Zrinjskog.

Što se tiče vaših struktura, ne bih baš rekao da su svi nezadovoljni sa Mirvićem i Ajlom. Ima nekih koji su prije bojkotovali utakmice dok Ayla ne ode a onda zažmirili na jedno oko na informaciju da je ona još tu..a i Mirvić im nije mrzak, zna i on valjat za neke stvari.
Grupa iznad svakog pojedinca.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 okt 2025, 10:18

28 okt 2025, 10:12

Hoćeš reći da vi idete na utakmice samo kada vaš klub osvaja titule a kada dođe loš period okrenete mu leđa?
Ne.

Kad ste vi bili nezadovoljni vladajucom strukturom mescini a ispravi me ako grijesim bilo vas je dosta manje i od ovog zar ne ?

Ima snimak finala kupa, eto bili su i trofeji pa je tad bilo objašnjenje da je raja nezadovoljna kako vode klub i ne ide iz revolta.

Mislim ista priča kao za ovo u21 pravilo, nemojte bit licemjerni, jednostavno u istoj situaciji primjenjujete iste aršine.

Odlomak iz novina :

“Plavi su od početka susreta pred oko samo 1.000 gledatelja napadali, no igrači Krupe su se odlično postavili defanzivno i nisu dopuštali domaćoj ekipi da u prvih pola sata igre dođu u izgledne prilike za postizanje pogotka.”

Jel ti hoćeš reci da postoji neka suštinska razlika u vašem nezadovoljstvu tad i našem sad ?
Tada se nije dolazilo zbog igrača a kao dokaz je parola na utakmici protiv Zrinjskog.

Što se tiče vaših struktura, ne bih baš rekao da su svi nezadovoljni sa Mirvićem i Ajlom. Ima nekih koji su prije bojkotovali utakmice dok Ayla ne ode a onda zažmirili na jedno oko na informaciju da je ona još tu..a i Mirvić im nije mrzak, zna i on valjat za neke stvari.
Svaka vama brate čast na posjeti. Svako normalan će to pohvaliti.

Ali postoji hiljadu faktora zašto kod nas nije tako a zašto je kod vas dobro.
Možemo o njima diskutovati na nekom normalnom nivou ali čvrsto sam uvjeren da su isti uslovi tamo i ovamo da bi to bilo vrlo slično.
Mi smo naše najbolje posjete imali kad nismo imali para, kad nismo konkurisali i kad je jedino to ostalo od kluba. Grupa nam je tad bila najjača i najsložnija.

Vidjet ćemo da li ćete održat posjetu kad ambicije ne budu igranje lige nego nešto više od tog.

Kod nas baš zbog tog što si nabrojao ima problema, slijepci ne vide da Mirvić gura klub u propast, a ti slijepci generalno nisu nikad ni dolazili na stadion nego pišu iz udubnosti svog doma. Mi koji idemo na stadion smo 99% za odlazak Mirvića iz kluba što bi se moglo desit u skorije vrijeme. Malo je veliku cifru zategao ali mislim da će ga ovaj isplatiti. Ne kažem da će bit nešto bolji ali sigurno je ozbiljniji i ima neuporedivo više novca.

Tuga je velika šta je snašlo naš klub od investitora do navijača i svega. Živimo najlošije dane koje ja pamtim i što se tiče jedinstva i svega unutar kluba. Ali to je prolazno i svi vjerujemo da će proći. A nije da nisi i sam svjedok sličnih momenata unutar tvog kluba. Tako da okrene se to.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 28 okt 2025, 10:54

bhfanatic14 je napisao/la:
28 okt 2025, 09:47
Nadjite sta sudi "evropski" sudija na utakmici velez sloga u19. Ja mislim za vikend. Kakav penal je svirno slogi. To sve treba dobro izudarat nista drugo kakva krim drzava i kakav savez pun kurvinih sinova. Onako nesta radit djeci. Cetnicko kopile unistio fudbal od malih do velikih u nevidjenim razmjerama.
giga giga gignem mu ga mateRRRi
Jer si JEDAN JEDINI...........

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 28 okt 2025, 11:00

Oce li Peljto opet 6 utakmica zabrane dobit?
Cfc
Hskz

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 okt 2025, 11:27

Zeko87 je napisao/la:
27 okt 2025, 23:35
Zeko87 je napisao/la:
27 okt 2025, 22:38
E čuj haman 58 k na šest domaćih. Kako su počeli jug praviti odjednom im kapacitet veći nego prije izgradnje juga. :) da je svaku bila posjeta do posljednje stolice nije moglo toliko biti a daleko da je uvijek bilo sve puno.
Skini nam 35 milja opet ćemo bit najposjećeniji.
Ma mi pola te posjete za jednu tekmu odradimo, ostalo doziramo, hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost. Ne zadovoljavamo se četvrtim mjestom i remijem u derbiju kao neki.
Brat bez ikakvih problema napisa da su navijaci rezultata, ne kluba :rol: mislim nije da nismo znali, al svaka cast na iskrenosti :salut:

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 28 okt 2025, 12:00

28 okt 2025, 10:18
Ne.

Odlomak iz novina :

Svaka vama brate čast na posjeti. Svako normalan će to pohvaliti.

Ali postoji hiljadu faktora zašto kod nas nije tako a zašto je kod vas dobro.
Možemo o njima diskutovati na nekom normalnom nivou ali čvrsto sam uvjeren da su isti uslovi tamo i ovamo da bi to bilo vrlo slično.
Mi smo naše najbolje posjete imali kad nismo imali para, kad nismo konkurisali i kad je jedino to ostalo od kluba. Grupa nam je tad bila najjača i najsložnija.

Vidjet ćemo da li ćete održat posjetu kad ambicije ne budu igranje lige nego nešto više od tog.

Kod nas baš zbog tog što si nabrojao ima problema, slijepci ne vide da Mirvić gura klub u propast, a ti slijepci generalno nisu nikad ni dolazili na stadion nego pišu iz udubnosti svog doma. Mi koji idemo na stadion smo 99% za odlazak Mirvića iz kluba što bi se moglo desit u skorije vrijeme. Malo je veliku cifru zategao ali mislim da će ga ovaj isplatiti. Ne kažem da će bit nešto bolji ali sigurno je ozbiljniji i ima neuporedivo više novca.

Tuga je velika šta je snašlo naš klub od investitora do navijača i svega. Živimo najlošije dane koje ja pamtim i što se tiče jedinstva i svega unutar kluba. Ali to je prolazno i svi vjerujemo da će proći. A nije da nisi i sam svjedok sličnih momenata unutar tvog kluba. Tako da okrene se to.
Svako normalan zna zasto je manja posjeta na Kosevu, koliko do trenutnog stanja u klubu toliko i do samog stadiona/lokacije. Al eto furka je pravit se pametan na forumu. Vidjeli smo i njih na djelu kad je na finalu kupa vise murije nego njih bilo. Sportski pozdrav

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 okt 2025, 12:17

Bjezi jednu utakmicu ste vidjeli, a 20 godina ste iza po posjeti

25/26 Grbavica
24/25 Grbavica
23/24 Grbavica
22/23 Grbavica
21/22 Grbavica
20/21 Gradski Banja Luka
19/20 Kosevo
18/19 Kosevo
17/18 Grbavica
16/17 Grbavica
15/16 Grbavica
14/15 Kosevo
13/14 Grbavica
12/13 Grbavica
11/12 Grbavica
10/11 Kosevo
09/10 Grbavica

U posljednjih 17 sezona Željo 12 sezona bio najgledaniji
Kad se uradi novi jug idemo jos jace

Igrate kup protiv radnika iz hadzica u gostima na kosevu haha
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 28 okt 2025, 12:29

let3 je napisao/la:
28 okt 2025, 11:27

Brat bez ikakvih problema napisa da su navijaci rezultata, ne kluba :rol: mislim nije da nismo znali, al svaka cast na iskrenosti :salut:
U sezoni kad su osvojili duplu krunu 2019te prestigli nas po posjeti tek u zadnjem kolu kad su slavili titulu.

Da imaju imalo obraza, ne bi ni u ludilu ulazili u diskusiju oko posjete s nama. Dva smo potpuno razlicita svijeta po tom pitanju.

Fudbal > privatna prcija :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 28 okt 2025, 12:39

Ovi pamte kad smo ih prestigli u posjeti sta je ovo hahahahahaha ima li ko dobre glave medju vama?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 okt 2025, 12:51

Ne.

Odlomak iz novina :

Mislili su da je Ayla levat, mnogo ozbiljnija persona nego su se nadali. Smirio ih je mirvah sa procentom karata.
Fk Željezničar.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 okt 2025, 13:01

slika

GOLEMA SI METROPOLO

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 28 okt 2025, 15:33

Dobar sjever danas, grmi na kup utakmici, 75 najodanijih udbaskih navijaca

Kaze rutinski, Radnik da je iskoristio prilike moglo 3:3 najrealnijih biti :rol:

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 28 okt 2025, 15:42

Lijepo je što gledaš utakmice Sarajeva. zašto računaš samo šanse Radnika, a ne i Sarajeva?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2025, 15:43

Zeko87 je napisao/la:
hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost.

Je li realno ovo? :rol: :bow: :bow:

KRITERIJI ZA PRIVRŽENOST
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 okt 2025, 15:45

Prate radnim danima Sarajevo u 13h.
Novi level opcinjenosti.
Kad kontas da ne moze gore evo ga.

I da hram rutiniski 0:3, laganih, sa c timom. :D

Vidjet cemo vas na vrelom gostovanju.
Nezgodna je Sloboda znala vas je izbacit ko drugoligaš.
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 28 okt 2025, 15:51

Krenulo Sarajevo sa pobjedama u gostima. Sad smo gotovi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 okt 2025, 16:00

Hrammm1921 je napisao/la:
28 okt 2025, 15:33
Dobar sjever danas, grmi na kup utakmici, 75 najodanijih udbaskih navijaca

Kaze rutinski, Radnik da je iskoristio prilike moglo 3:3 najrealnijih biti :rol:
Ko sto kaze duska to je C ekipa navijaca hahahahha
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 28 okt 2025, 16:03

Evo bola ovih iz BL zivi su
Cfc
Hskz

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 okt 2025, 16:11

Samba71 je napisao/la:
26 okt 2025, 18:16
26 okt 2025, 17:47
BadrHari je napisao/la:
26 okt 2025, 17:02

Čuj ove lažne radničke klase :urnebes:
Jedino ne možemo iskopirat da budemo ku*avele politike ko ljoŽe
Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.
Vi ste pravi primjer kako su se navijaci okupili oko kluba i spasili klub a oni su pravi primjer spašavanja kluba od strane Države, federacije, kantona, opstina (Novo Sarajevo i Ilidža)
https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130

Ništa politika ... 🤣🤣🤣
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.

Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.

I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje... ;)

PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
Druže da se razumijemo bez javnog novca se ne može, ali Čelik kad je bio pred gašenje, u najtežim momentima kad se trebalo ispast u kanton, politika je svim silama uprla da ga pokopa i mi smo jasno zauzeli stav kontra politike i grobara. To nas je koštalo dugog i bolnog oporavka, da bi se poslije došlo do pozicije da pregovaraš sa tim ljigama.

Želji kad god zagusti flertuje sa politikom, dopušta da kupe glasove na njemu i kaljaju mu ime, sve samo da mu se progleda kroz prste, da se ne bi riješio pošteno dugova nego guzovače :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 28 okt 2025, 16:31

Sta kazu pitari ima vise faktora zasto je kod njih manje gledalaca nego kod nas. Jok eto do vanzemaljaca. Prihvatite mi smo 110.levela iznad vas sto pokazuju brojke godinama. Pa vasi navijaci prestanu ici cim zapuse vjetar, kazu hladno dere. To su divovski navijaci.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”