Željkan je jači od njih, dobili ih na Grbavici a Zrinjski nije prišao golu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Uglavnom gledali ste prvu od četiri najpoštenije utakmice ove sezone.
Sve ostale su za Haga.
Nije to toliko do Peljte,koliko se piše o njemu večeras.. svi oni znaju odsuditi dovoljno kvalitetno za ovaj nivo takmičenja.
Lijep pozdrav.
Sve ostale su za Haga.
Nije to toliko do Peljte,koliko se piše o njemu večeras.. svi oni znaju odsuditi dovoljno kvalitetno za ovaj nivo takmičenja.
Lijep pozdrav.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Jeste li počeli vježbati dikciju prilikom izgovaranja "Vaša visosti".
Kako će to da grmi na Koševu kad tata dođe da obiđe mašinu za pranje novca.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kada gospodin Peljto sudi Borac rijetko kada pobjedi iako večeras da su bod osvojili bilo bi apsolutno zasluženo.
Ovoj momčadi nisu potrebne lakrdije kao protiv Veleža i Rudara .Bolje biti pošteni Vicoprvak nego da te cijela država mrzi.
Zašto se ovako svaka utakmica ne može suditi kao večeras?
Prijavi sve lakrdije #zaboljesutra
Ovoj momčadi nisu potrebne lakrdije kao protiv Veleža i Rudara .Bolje biti pošteni Vicoprvak nego da te cijela država mrzi.
Zašto se ovako svaka utakmica ne može suditi kao večeras?
Prijavi sve lakrdije #zaboljesutra
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli imas 60 + godina, a zivot ti se sveo da visis po forumu. Svaki dan ista prica, isto cmizdrenje, ista nemoc i kompleks. A najgore od svega, nesretnika svi provalili, godinama ga ismijavaju, a on i dalje botuje bez trunke stida i obraza.
Djipke, glavna maskota foruma iz sela pored Gradacca
Djipke, glavna maskota foruma iz sela pored Gradacca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku 
- Riquelme1921
- Kontakt:
Navijači Želje, trebate imati samopoštovanja i staviti istog na gnjavatora budući da je to čovjek koji nas je nazivao četnicima.
Da ne pričam o tome da je rekao da kada mu taj post nađemo da će se odjaviti sa foruma, ali eto nije se odjavio.
Da ne pričam o tome da je rekao da kada mu taj post nađemo da će se odjaviti sa foruma, ali eto nije se odjavio.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Borac konkretniji i opasniji večeras, Zrinjski uz malo sreće dobio. Može biti i do umora nakon Mainza ali oni su cilj ispunili.

Kad misliš da je Ramo Isak sve što si vidio iz Zenice,ovaj ga nadjebeThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Garant radnik iz željezareThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku![]()
-
LondonBlues
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?Morgen19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:56Pa ako si sila kao što govoriš Jel to ne možeš prosječnu ekipi lige dobiti kako vi kažete, jednom želji do gola niste došli, i prozvaše sami sebe silomtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:38Ma da, svaku utakmicu moras pobjedit u ligi da bi bio iznad nekog.Ubaci Barcelonu u ovu zabokrecinu, nece imat sve pobjede u sezoni
![]()
Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
-
TribuneEst
- Kontakt:
Dobar derbi veceras. Borac zasluzio bod definitivno igrom, ali ovako je zanimljivije da se zakuha.
Ovo je definitivno bio susret dvije najabolje ekipe u prvenstvu i tu treba traziti prvaka. Jel ova dva tima opet igraju u Banja Luci za dvije sedmice?
Ovo je definitivno bio susret dvije najabolje ekipe u prvenstvu i tu treba traziti prvaka. Jel ova dva tima opet igraju u Banja Luci za dvije sedmice?
Sad će mu se duska javiti "argumentovano" da mu da podršku.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
familijooo
U srijedu slobodaaaa
Bice vise raje nego na ovim derbijima
LoveFootball1987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:40Nodi suvišno je govoriti o posjeti na Grbavici, sva ova laprdanja o veličinama kluba,slavi i ostalim bakračima padaju u vodu kad se pogleda posjećenost. Jedno je sigurno Zeljeznicar ne puni samo Grbavicu, nego i sve ostale stadione u državi. Zbog toga i jeste najveći klub u ovoj državi.
Tako je brate, to je realno tako
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 okt 2025, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Bazinga12345
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku![]()
Tek je počeoOvo su neki tektovi sto sam ja prepisao iz moje biljeznice prve dvije strane.A biljeznica ima ukupno 755 stranica.Nastavit ćemo kasnije.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
RaymondRed
- Kontakt:
Definitivno jesu iznad ostalih ekipa tu nema sta. Da je sudjenje svaku utakmicu ovako svakoj ekipi ko sto je bilo veceras davno bi mi prestigli slovenacku, slovacku, bugarsku i slicne lige. Ali realnost nije takva, fudbal u BiH ne napreduje nego stagnira. Nije napredak ako se izmisli novo takmicenje i onda se natjeces u njemu samo zato sto si titulu osvojio. A znamo svi dobro kako se titule kod nas osvajaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:50Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?Morgen19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:56Pa ako si sila kao što govoriš Jel to ne možeš prosječnu ekipi lige dobiti kako vi kažete, jednom želji do gola niste došli, i prozvaše sami sebe silomtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:38
Ma da, svaku utakmicu moras pobjedit u ligi da bi bio iznad nekog.Ubaci Barcelonu u ovu zabokrecinu, nece imat sve pobjede u sezoni
![]()
Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
E čuj haman 58 k na šest domaćih. Kako su počeli jug praviti odjednom im kapacitet veći nego prije izgradnje juga.
da je svaku bila posjeta do posljednje stolice nije moglo toliko biti a daleko da je uvijek bilo sve puno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da, zaostalu utakmicu trećeg kola.TribuneEst je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:54Dobar derbi veceras. Borac zasluzio bod definitivno igrom, ali ovako je zanimljivije da se zakuha.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Borac apsolviran
da je završeno neriješeno nebi bilo nezasluženo ali ponavljam Zrinja ima nešto sto drugi klubovi još nemaju a to je mentalitet pobjednika .Peljto na nivou suc lige prvaka uz nekoliko sitnih greškica ali sasvim normaln.Kad smo kod suđenja , vidim da ovi sto mrze HŠK stavljaju u isti kos suđenje Zrinjskom i Borcu.Dakle od početka ovog prvenstva jedna , ponavljam jedna greška sudaca koja je isla na ruku Zrinjskog , Zrinjski kući igrao neriješeno sa Rudarom i Širokim , u gostima sa Sarajevom i izgubio od Želje.Pa gdje su bili ti Beusovi suci barem u Mostaru da nas poguraju protiv Rudara ili Širokog …Evo sada u Doboju vidjelo se suđenje i prekršaji na Bilbiji i kako gospoda iz saveza kažu nije za crveni a Naprimjer Kaljanac misli da jeste.I da izjava Štimca je bila da su Borac i Zrinjski podjednaki a da su odmah tu Željo i Sarajevo.I ja mislim da je u pravu iako je možda Željo najviše napredovao od lani i možda zato izgleda da je najviše pokazao u prvih desetak kola.
Volim Mostar pa makar i vaki
Po meni je na ovoj utakmici x bio najrealniji.
Borac ko na grbavici napada ima posjed ali pravo lose brane kontre, mislim da ih je to kostalo u ovoj utakmici.
Borac ko na grbavici napada ima posjed ali pravo lose brane kontre, mislim da ih je to kostalo u ovoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Convicts1988, Crkvice1988, fukara87, Hrammm1921, Hrasno15, nedimmmm1337, Zaboljesutra i 58 gostiju.