Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

StevieG8
Kontakt:

Re: Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?

Post Postao/la StevieG8 » 27 okt 2025, 16:15

Ovo je trebala biti glavna vijest u svim mogucim medijima koji postoje u ovoj drzavi, dnevnik u 7 da pocne i zavrsi sa informacijom da na dan kad se treba poslati prosireni spisak reprezentacija NEMA SELEKTORA. Imenom i prezimenom prozvati odgovornu osobu koja se nalazi na celu saveza i tako svaki dan dok se to ne rijesi. Da smo u kosarci u rangu Malte pa hajde da kazes nije ni vazno a opet i tad bi bila ogromna sramota.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 27 okt 2025, 16:19

Ovakvi ko Berbić su veći neprijatelji od ustaško-četničkog neprijatelja. Majku ti smrdljivu yebem grobaru.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 okt 2025, 16:20

Ovo je strašno šta rade. Jasni su mu ovi drugi ali ovi naši mi nisu jasni. Šute i direktno učestvuju u uništavanju države, u ovom slučaju repke. Čim neka reprezentacija malo pomaka napravi odmah idu opstrukcije. Sramotno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 okt 2025, 16:23

StevieG8 je napisao/la:
27 okt 2025, 16:15
Ovo je trebala biti glavna vijest u svim mogucim medijima koji postoje u ovoj drzavi, dnevnik u 7 da pocne i zavrsi sa informacijom da na dan kad se treba poslati prosireni spisak reprezentacija NEMA SELEKTORA.
To ti je nusprodukt kad je nogomet od sportova na prvom mjestu prosječnom građaninu BiH pa onda jedno sedam mjesta praznih pa onda svi ostali sportovi.

Još hajde da je ovdje riječ o nekom lijevom sportu, nego pričamo o drugom najzastupljenijem sportu na planeti.

I da apsurd bude još veći, tolika je indolendnost medija i vladajućih struktura i pored činjenice da je košarkaška reprezentacija ubjedljivo najuspješnija od svih ekipnih sportova.
"Your favorite player's favorite player" - MB

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 okt 2025, 19:10

Ima li selektora na vidiku? Pitam za jarana. :puke:

Sto se i mogla ocekivati neka senzacionalna pobjeda, sad skoro da i nema sansi za to. Pa da su stavili 5 forumasa, dosad bi nasli selektora. Najgore sto se ceka ovoliko, a znas da ce doci neki bezveznjak. Da ganjaju Zeljka Obradovica, Pabla Lasa i slicne, pa bi i razumio da jos nisu nasli pravu osobu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 27 okt 2025, 21:28

:urnebes: :tokralju:
Sudeći prema dokumentu koji smo dobili, a koji predstavlja poziv putem e-maila za jednog od naših reprezentativaca, izgleda da je Kancelarija preuzela stvari u svoje ruke te se, uz administraciju, pozabavila i strukom te zaista i počela slati pozive za utakmice protiv Turske i Srbije!

Ime osobe, uposlenika KSBiH, koja je potpisana u mailu ne želimo objaviti, jer je malo vjerovatno da se ona uopće i pitala kad je slala mail, već je vjerovatno samo isturena da bi se zadovoljila forma.
A pravo pitanje je ko je, kako i na osnovu kojih kriterija slao pozive igračima?

Posebna tema je ko nas i doveo u ovu apsurdnu, tragikomičnu situaciju i kakvi se motivi kriju iza ove, sada je već jasno, opstrukcije naše reprezentacije?

Šta se čeka sa imenovanjem selektora?

Hoće li se obistiniti kuloarske priče da, u stvari, pojedinci već imaju "rješenje" za selektora, samo mudro ćute i čekaju da se uđe u cajtnot pa ga ostali članovi UO-a neće moći odbiti kad izađe sa svojim imenom jer je "i bilo kakvo rješenje bolje nego nikakvo"?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 okt 2025, 21:32

Jedini plus (ako uopste postoji plus) u ovo citavom cirkusu je sto nemamo nekih velikih sansi za plasman i da imamo selektora odavno. Ali je ovo sve toliko seljacki, jadno itd.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 27 okt 2025, 21:40

Da li je istina da je debeli iz stručnog štaba potpisao pozive za igrače?

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 27 okt 2025, 21:50

CAZIN je napisao/la:
27 okt 2025, 21:40
Da li je istina da je debeli iz stručnog štaba potpisao pozive za igrače?
Na Klix forumu upravo o tome.

Znaci, za malja smo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 okt 2025, 22:00

DamirT je napisao/la:
27 okt 2025, 21:32
Jedini plus (ako uopste postoji plus) u ovo citavom cirkusu je sto nemamo nekih velikih sansi za plasman i da imamo selektora odavno. Ali je ovo sve toliko seljacki, jadno itd.
Ma možda i imamo samo smo mi to, po dobrom starom običaju, otpisali prije nego i krenulo. Ovo je baš sramota.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 okt 2025, 22:04

Najbolje ugasiti reprezentaciju kao što je ovaj političar htio i uraditi (doduše sa mladim reprezentacijama).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 okt 2025, 22:13

Pa šta je s tim Klixom, SportSportom, NovaBH... pa ima li iko u tolikim redakcijama da uzme telefon u ruke, počne zivkati Aida svakodnevno oko ovakve neviđene blasfemije??

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 27 okt 2025, 22:13

Ocito uhljupi traze selektora kojeg bi mogli navuci na tanak led sutra. Bile u pitanju financije il drugo. Zato smo imali Bosnica i Adisa. Kao, nasi su. Zato se vjerovatno Markovic i ne spominje kao kandidat. A u situaciji kakva jeste i jer je bez angazmana, upravo Markovic bi odmah nakom Adisove ostavke morao biti dogovoren.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 okt 2025, 22:24

Iz kancelarije KS BIH rečeno nam je da je napravljena široka lista kandidata koji su u protekle tri godine bili dio reprezentativnih selekcija, te da je ista proslijeđena potencijalnim kandidatima za utakmice sa Turskom i Srbijom.
Znaci, ocito nista ni od Mutica, a ni onih jos par sto se ovdje spominjalo.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 27 okt 2025, 22:30

Nikako ne shvatam da neko može primati platu za neki posao a ne raditi taj posao mnogo kvalitetnije. Mislim da bi svako od nas kad bi radio neki posao što zna a inače ne voli da ga radi (ako bi ga radio) pokušao da to odradi mnogo kvalitetnije. Samo kod nas ima da na glavnim pozicijama ljudi pokušavaju da odrade posao mnogo lošije nego što može. Garantujem da nahvataju 20-30 osoba koje se razumiju u košarku i koji vole ovu državu i da ih postavišu savez da bi radili kvalitetnije nego trenutni (što nije toliko teško).

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 okt 2025, 22:41

TripleThreat je napisao/la:
25 okt 2025, 13:47
Nagledao sam se raznih javašluka i nekompetentnosti različitih garnitura saveza, ne znam da sam vidio ovoliku servilnsot i letargičnost kod ijedne garniture. I ova blasfemija sa selektorom nije jedina stavka.
Evo da sam sebe kvotam od jučer. Ne znam da je i kod ijedne garniture viđeno da savez šalje pozive igračima uoči prozora.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 okt 2025, 22:42

TripleThreat je napisao/la:
27 okt 2025, 22:13
Pa šta je s tim Klixom, SportSportom, NovaBH... pa ima li iko u tolikim redakcijama da uzme telefon u ruke, počne zivkati Aida svakodnevno oko ovakve neviđene blasfemije??
Drug moj, Aid se godinama proziva u Tuzli, nema ko nije pisao/objavljivao o njegovom kriminalu i marifetlucima godinama unazad od Slobode, preko vodovoda do ostalih budžetskih sisa koje je dotični opustošio i niko se nije mudima ni počešao.

Kompletna porodica Berbić je trebala da bude iza rešetaka prije 10 godina još i da im se dostavi samo 1 obrok dnevno. Dotični je pustio sada pipke + ima leđa jer su njegovi na vlasti. Nema tih medija niti bilo čega koji će ga skinuti sa ove pozicije.

Nisi ni svjestan kakvo smeće i kriminalac od čovjeka je u pitanju. Za njega je AV mala maca.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 27 okt 2025, 22:42

DamirT je napisao/la:
27 okt 2025, 22:24
Iz kancelarije KS BIH rečeno nam je da je napravljena široka lista kandidata koji su u protekle tri godine bili dio reprezentativnih selekcija, te da je ista proslijeđena potencijalnim kandidatima za utakmice sa Turskom i Srbijom.
Svaki potencijalni kada procita sta sve se desava u i oko saveza, nece ni odgovoriti na ponudu. Kao da gledam, Damjanovic ce im biti idealan za selektora. Bice prica o prelaznom rijesenju zbog javnosti i na tome ce ostati.

Ocekujem od igraca da postupe kao i nogometasi u svoje vrijeme. Bojkot.

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 27 okt 2025, 22:58

Zato što većina navijača ide srcem, zato i nemaju neku funkciju u državi. Ali ovi koji vode savez i državu, imaju po 7-8 funkcija i zamislite, niti jednu ne rade volonterski. Pazi sad direktor, Vodovoda, direktor Slobode, direktor RSD Sloboda, predsjednik UO KSBiH, član UO Razvojne banke... pa svaki dan da je na jednom radnom mjestu, ne može stići. Ali on je faca, a vi radite za sicu
Samo je Sloboda iz Tuzle

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 okt 2025, 23:12

DamirT je napisao/la:
27 okt 2025, 22:24
Kakav bolan Mutic i ostali nije ghuraba slao pozive nego onaj debeli :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Ethel, HariTz, MElloo, Shategabri, thulkazal, TripleThreat, zaostrog i 27 gostiju.