FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Mukebir

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mukebir » 27 okt 2025, 15:52

Karvahal je igračina ali je zesci cigan

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 27 okt 2025, 20:43

Rejal je digao frku iz dva razloga. Jer je mali rekao istinu. Jer se ovim prebacuje fokus sa priče o sudijama na dijete.
Jbt, kad se sjetim kakva sam ja budala bio sa 18, Yamalu je sve oprošteno.
Uostalom, Yamal ispade gospodin. Odigrao i otišao. Mutanti Carvajal i belgijski bolesnik, zajedno sa orangutanom iz Brazila su ukusno predstavili klub iz Madrida.
Da li će se Yamal dozvati? Hoće. Barcelona je institucija, u ovo će se uključiti kompletna Katalonija. Yamal je najveći (lokalni) svjetski dragulj, dijete kluba koji će narednih 15 godina karati kraljevski isprdak.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2025, 21:03

jasonstatham je napisao/la:
27 okt 2025, 20:43
Rejal je digao frku iz dva razloga. Jer je mali rekao istinu. Jer se ovim prebacuje fokus sa priče o sudijama na dijete.
Jbt, kad se sjetim kakva sam ja budala bio sa 18, Yamalu je sve oprošteno.
Uostalom, Yamal ispade gospodin. Odigrao i otišao. Mutanti Carvajal i belgijski bolesnik, zajedno sa orangutanom iz Brazila su ukusno predstavili klub iz Madrida.
Da li će se Yamal dozvati? Hoće. Barcelona je institucija, u ovo će se uključiti kompletna Katalonija. Yamal je najveći (lokalni) svjetski dragulj, dijete kluba koji će narednih 15 godina karati kraljevski isprdak.
Molerska televizija se u današnjem izdanju osvrće na suđenje i optužuje Soto Grada kako je sudio u korist Barcelone.
Kad sam to ispratio, sjetio sam se scene iz jednog filma kad mafijaši procjenjuju ko je ubio njihovog mafijskog kolegu. Jedan od njih kaže:"Pogledajte ko će u novinama objaviti najveću, dakle najskuplju, umrlicu. Taj je ubojica, jer ima najveću korist ."
Lopov uvijek prvi vikne:"Drž"te lopova."

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 27 okt 2025, 22:16

Je li ko upratio kako nas sprda onaj pakas Dembele? Kakav je to hajvan tito dragi i ko je sve nosio dres ovog kluba.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.