Ovo je toliko smijesno, jer je tacno. Pusti, isti ljudi poslije gola Mujkica pisali “tako je, nasa djeca, a ne da mu neko uzima mjesto”. Frajer cijelu sezonu bio prva postava do povrede, i realno opet ce bit.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 okt 2025, 15:42Ne znam ko je ubijedio covjeka da dodje ovdje. Ovo je u domenu naucne fantastike.
A javnost se ponasa kao neko pleme koje nema dodira sa civilizacijom. Kojem dovuku helikopter u divljinu, dok oni jos nisu čuli za točak i smiju se tom helikopteru. Pola klubova iz zapadnih zemalja bi skinuli gace da im dodje milijarder u klub. A naši vele " nećeš ga ovdje zaklanjati, ovo je moja međa".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Apsolutno razumijem ljude koji su skepticni kad je u pitanju novi investitor . Pet godina citamo bombasticne objave o avionima , milionima , najbolji klub na balkanu itd. Ljudima je dosta šuplje , zele da vide taj napredak rezultatski i infrastrukturni, suplje price vise nikog ne interesuje .
-
obrijanopile
- Kontakt:
Slazem se drug, ali ovom liku, koliko ja znam i koliko sam pretraživajuci nasao, Tan, Nam i Ismir zajedno nisu do koljena u svemu. Shvatam ja da su nas izvarali, mnogi, ali vjeruj mi ovoga ko izvora vrlo lako može biti da izgubi matični broj dobiven rođenjem. Ja bih volio da se princ okrene i prvom timu i da tu ima glavnu riječ. Drago mi je da je ovo krenuli, a ako Bog da, bice ovo dobro za Akademiju, klub i navijače... I da , nemoj da nasjedate na ove provokacije, većinom su to oni koji I nisu navijači Sarajeva, a cirevi pucaju svima.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2025, 16:36Apsolutno razumijem ljude koji su skepticni kad je u pitanju novi investitor . Pet godina citamo bombasticne objave o avionima , milionima , najbolji klub na balkanu itd. Ljudima je dosta šuplje , zele da vide taj napredak rezultatski i infrastrukturni, suplje price vise nikog ne interesuje .
Evo i oni tebe selame!
Samo nemojte najavljivati prepišavanja Lige za godinu dvije i sve će to biti dobro. Ako Bog da.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- napoleon72
- Kontakt:
Mozda mu je Mirvah ugovorio kraljevski brak sa princezom AylahOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 okt 2025, 15:42Ne znam ko je ubijedio covjeka da dodje ovdje. Ovo je u domenu naucne fantastike.
A javnost se ponasa kao neko pleme koje nema dodira sa civilizacijom. Kojem dovuku helikopter u divljinu, dok oni jos nisu čuli za točak i smiju se tom helikopteru. Pola klubova iz zapadnih zemalja bi skinuli gace da im dodje milijarder u klub. A naši vele " nećeš ga ovdje zaklanjati, ovo je moja međa".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma nije to... ti si ga nagovorio svojim znanjem i reputacijom. Bravo lafeeeenapoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 17:16Mozda mu je Mirvah ugovorio kraljevski brak sa princezom AylahOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 okt 2025, 15:42Ne znam ko je ubijedio covjeka da dodje ovdje. Ovo je u domenu naucne fantastike.
A javnost se ponasa kao neko pleme koje nema dodira sa civilizacijom. Kojem dovuku helikopter u divljinu, dok oni jos nisu čuli za točak i smiju se tom helikopteru. Pola klubova iz zapadnih zemalja bi skinuli gace da im dodje milijarder u klub. A naši vele " nećeš ga ovdje zaklanjati, ovo je moja međa".![]()
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Čitajte kako ide naziv, akademija FK Sarajevo- princ Ismail.maroon46 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 16:13Isprosio TanPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:08Ovo je logika, Ismir nema financisku moc da moze nastavit investirat istim tempom kojim je investirao kao kad je tek dosao. Tan odlucio da ga isplati kroz ovaj nacin, tacnije nazvao IBRAHIMA (kralja) poprico zamolio ga tacnije isprosio da ISMAIL, dodje isplati Mirvicu njegov dio (bar da ga dovede u pozitivnu 0) a ujedno da mu se djete mali igra menagera uzivo, tacnije da sinu Ibrahim da jos jednu igracku u koju ce on bacar dzeparac sto je dobio za 8 rodjendan.
Ismail ulozit u stadion nece ni 50 feninga, mozda travu promjeni u kampu i dovede 50 kineza u akademiju i to je to..
Ovo sto Vanja prica je smjesno da ce uc u klub i da ce rastjerat sve zivo nema logike..
Zivi bili pa vidjeli
Nisam protiv bilo kojeg investiranja a da princ koji ima toliko bogastvo pristane da se tri pomocna terena koja nemaju ni travu nasebi zovu po njegovom imenu to neide jedno s drugim..
Zar se kamp nije zvao po Keliju.![]()
Akademija je dobila ime po princu, kamp nosi po Keliju.
- napoleon72
- Kontakt:
Od 16 finala, valjda barem 3 uzmemo
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Koliko idiotno moze biti uopste raspravljati jel ovo dobro ili lose za klub. Valjda raja izluđena dosadasnjim potezima investitora pa samo hejt. Naravno, ima razloga za generalni skepticizam.
Nadam se da ce ovaj preuzeti sve sfere kluba.
Nadam se da ce ovaj preuzeti sve sfere kluba.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
Mene boli q kako ce se sta zvati, ali ime Kelija nebi trebalo dirati
Al samo akademiji.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Po Keliju se zove kamp. Kamp i akademija nije isto.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:58Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pogresno shvatio, da ce mjenjat ime kampa.NazorUso je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:17Po Keliju se zove kamp. Kamp i akademija nije isto.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:58Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Strašna je to cifra ako je istina.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:58Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
Ne znam samo šta će sve ove njegove investicije podrazumijevati.
Iskreno se nadam da pored infrastrukture nas čeka i jačanje stručnog kadra.
A isto tako, valjda se možemo dogovoriti da investicije usmjeri i ka ostalim segmentima kluba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ko god krene sa izgradnjom stadiona( nek se gradi 10 godina tribina po tribina) imat ce podrsku veliki broj navijacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:28Strašna je to cifra ako je istina.Jet2Holiday je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:58Princ je prije 10-tak dana bio u kampu, uplatio je vec cifru koja ima 8 brojeva.
Al samo akademiji.
Ne znam samo šta će sve ove njegove investicije podrazumijevati.
Iskreno se nadam da pored infrastrukture nas čeka i jačanje stručnog kadra.
A isto tako, valjda se možemo dogovoriti da investicije usmjeri i ka ostalim segmentima kluba.
Jbm moze li se u okviru kampa napraviti neki fin stadioncic bar sa nekih 7-8 hiljada kapaciteta…tesko jelde??
Nek otjera amerikance i shreka i uradio je vise nego kerojed za sve ove godine.