23 moze prijaviti ja mislim. Ostaje jedno mjesto.edvaE2 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:3524-2=22 Ne kontam?Ghuraba je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:31I ja sam odmah na to pomislio. Svjestan je da ce mu se prigovarati za sve moguce ako kiksaju ove utakmice, tako da je svjesno ostavio opciju da moze reci: "Pa eto, pozvao sam i njega, i njega i na kraju opet nista." Ovakav spisak je trebao biti za proslo okupljanje, ali nek bude da ni sad nije kasno. Ne znam je li svjestan da tu ima 22 igraca koja moze prijaviti za prvu utakmicu, buduci da Mujakic i Sunjic ne mogu igrati. Odnosno, ostat ce jedno upraznjeno mjesto. Barisic je trebao ostati na spisku jer je relativno standardan u klubu, za razliku od recimo Bazdara (pa i Malica, koji se usput tek i oporavio). Kako misli momku objasniti nepozivanje, ako ima 10x gorih od njega u pogledu minutaze u klubu... Takodjer, Omerovic je trebao biti na glavnom spisku, pogotovo nakon sto je zabio protiv Malte. Ovako mu daje do znanja da mu je to nevazno. Sve u svemu, mozda i najbolji Barbarezov spisak otkako je selektor. U sustini, to je i najbolje sto imamo, ako ne racunamo Anela i Denisa koji se nece ni pozivati dok je on tu, a upitno da li ce i kasnije.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ovo je i meni odmah upalo u oči. Momak mu je standardan cijele kvalifakacije maltene i sad odjednom ga sklanjaš. Nelogični potezi, Barbarez kao na lutriji da ih bira. Kako selektira igrače, na osnovu čega?
I čuj Rijad Bajić na pretpozivu
Aha jest 23. ok.
Onda stvarno nema logike.
Onda stvarno nema logike.
Pizdili ste sto ne zove igrace, sad ih pozove, eh kae cita on forum samo se pere u slucaju neuspjeha
Hljeb te yebo kakvi ste vi mongoloidi
Hljeb te yebo kakvi ste vi mongoloidi
naprijed rejal
Riad zabio protiv Crystal Palace i odma na pretpoziv.
vazda bili i vazda će ostati
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakav god Benjo bio, on je top 3 nasa veznjaka trenutno, ja neznam u kojem svijetu ti zivis? Pises kao da imamo Pjanica, Besica i Misketa na klupi u najboljim godinama a da igra Benjo ispred njih.bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:32Jos jedan primjer menadzerske, kulenovic na proslom pretpoziv,cijelu godinu ga zove igra mu,na svakom spisku,sada ni pretpoziv nego iz Pastete Riad bajicpred zadnje dvije tekme. Tako mafija radi bez obraza bez plana. Ovo je smijurija sta radi ovaj odkad je doso. Ni jedan sportski potez. Zadnje dvije utakmice sjedis na klupi abd tako bi bilo svugdje na svijetu. Ti si selektor kao sto je ekrem pjevac. Kaze idiot treba benju podrzat hoce igrat za reoku pa idiote gdje ce igrat drugo nece ga niko,plus ovdje mu namjesteno mjesto preko sina barbarzea yebo ti on mater.
Amir, Sunjic, Benjo su nasa najjaca tri veznjaka, sad sto ti i dalje racunas na nekog Huseinbasica ili Janelt, a jedan nece da igra a drugi veze nema s bosnom je druga prica.
Sad to sto je cinjenica da nam je skroz tanak vezni red ali nemamo bukvalno nikoga na pravom nekom nivou onda se mora podrzati Benjo, Gigovic, Amir i Sunjic, nemamo boljeg.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Živim za dan kada terorista iz Eyupspora neće biti na spisku taman vratili Saničanina na njegovo mjesto.
Spisak kao spisak je dobar, sigurno najbolji do sada mimo Malića i Baždara, oni ni po kojem osnovnu ne zaslužuju biti tu i ako neko zaslužuje prije Malića to je Barišić.
Za Baždara možda nemaš alternative, ali radije bilo kojeg ofanzivnog igrača našeg pozvati umjesto igrača koji grije klupu posljednoj ekipi druge španjolske lige.
Iskusno je ovo odrađeno, pozvane su sve želje javnosti i navijača (Karić, Hadžiahmetović) jer uvijek može u slučaju neuspjeha reći "eto, vidite, pozvali smo sve što ste htjeli" i slični izgovori. Realnost je da je Karić morao od početka biti tu, kao i Hadžiahmetović, umjesto raznoraznih improvizacija u vidu Mujakića, Burnića i sličnih fudbalskih terorista i anti-fudbalera.
Očigledno je da nikakvog plana nije bilo već samo eto hajde usput ćemo, a kobno je bilo one dvije pobjede protiv Rumunije i Kipra jer mu je to dalo kredita da se može bahatiti i raditi šta hoće. Da se u početku "kiksalo" negdje, odnosno da nismo imali 6 bodova iz prve dvije utakmice, vjerujem da ne bi bilo raznoraznih Beširovića i sličnih i da bi se Karić odma pozvao, jer je najbolje što imamo na lijevoj strani kada Kolašinac nije tu.
Spisak kao spisak je dobar, sigurno najbolji do sada mimo Malića i Baždara, oni ni po kojem osnovnu ne zaslužuju biti tu i ako neko zaslužuje prije Malića to je Barišić.
Za Baždara možda nemaš alternative, ali radije bilo kojeg ofanzivnog igrača našeg pozvati umjesto igrača koji grije klupu posljednoj ekipi druge španjolske lige.
Iskusno je ovo odrađeno, pozvane su sve želje javnosti i navijača (Karić, Hadžiahmetović) jer uvijek može u slučaju neuspjeha reći "eto, vidite, pozvali smo sve što ste htjeli" i slični izgovori. Realnost je da je Karić morao od početka biti tu, kao i Hadžiahmetović, umjesto raznoraznih improvizacija u vidu Mujakića, Burnića i sličnih fudbalskih terorista i anti-fudbalera.
Očigledno je da nikakvog plana nije bilo već samo eto hajde usput ćemo, a kobno je bilo one dvije pobjede protiv Rumunije i Kipra jer mu je to dalo kredita da se može bahatiti i raditi šta hoće. Da se u početku "kiksalo" negdje, odnosno da nismo imali 6 bodova iz prve dvije utakmice, vjerujem da ne bi bilo raznoraznih Beširovića i sličnih i da bi se Karić odma pozvao, jer je najbolje što imamo na lijevoj strani kada Kolašinac nije tu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vasilj, Kolašinac*, Muharemović, Katić, Dedić, Hadžiahmetović, Tahirović, Alajbegović, Gigović, Bajraktarević, Džeko.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne znam da je baš rekao da neće da igra više za nas. S njim se trebao riješiti problem ako ga ima, do koga god da je. A ako on neće pa i ne mora, ima ko hoće ali sa svima treba pričati.sagitarius je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:27A jebote Huseinbasic vise, nece frajer da igra za repku jel ti treba crtati!Njemacka mu je uvijek bila br 1 i tako je ostalo, kad je vidio da nema sanse da igea za njih, daj Bosnu, covjek nema nikave emocije prema Bosni…Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:20Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Ovo je od početka morao biti spisak, plus je tu trebao biti Huseinbašić. Neodlazak u baraž bi bio ogroman neuspjeh i nema smisla dalje sa Barbarezom nastavljati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mislim da Memić guši Dedića naprijed i da je efektivnije krenuri sa Esmirom. Kako god, Rumune moramo dobiti jer imamo domaći teren + bolje individualce.
Hadziahmetovic-Gigovic
Esmir-Alajbegovic-Memic

Esmir-Alajbegovic-Memic
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta da kazem, valjda je OK spisak... Ionako to haman za Barbareza ni nije mnogo bitno... po njegovim rjecima sa jedne od press konferencija pred zadnje okupljanje - on ce na kraju, ako mu se cefne, pozvat koga god hoce i dan prije utakmice (i ubacit u igru) bez obzira na sve spiskove i pretspiskove...
Vidim nisam jedini iznenadjen da je sad Radeljic upao ispred Barisica, mislim nije nista strasno, ali malo iznenadjenje za mene. Valjda je neka trenutna forma u pitanju...
Ne svidja mi se ovo ispunjavanje zelja navijacima (Karic, Hadziahmetovic), al eto s obzirom na sve kartone i povrede, vjerovatno se i zato moze naci opravdanje.
Vaznije od ovih spiskova je dal ce Kolasinac i Dedic bit stvarno spremni da igraju te utakmice...
Vidim nisam jedini iznenadjen da je sad Radeljic upao ispred Barisica, mislim nije nista strasno, ali malo iznenadjenje za mene. Valjda je neka trenutna forma u pitanju...
Ne svidja mi se ovo ispunjavanje zelja navijacima (Karic, Hadziahmetovic), al eto s obzirom na sve kartone i povrede, vjerovatno se i zato moze naci opravdanje.
Vaznije od ovih spiskova je dal ce Kolasinac i Dedic bit stvarno spremni da igraju te utakmice...
-
Convicts1988
- Kontakt:
Vedad Muftić je davno zaslužio da bude 3. golman reprezentacije. Momak iz naše lige, odličan golman, on zove iz Belupa ovog Hadžikića ...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stoposto. Hadzikic nemoze nikud vise njegovo je proslo. I ako muftic je imo puno smjesnih kikseva kod zelje opet daj 3 mjesto premijer ligi karicu il mufticu. Osman ne moze samo eto kod osmana mogu uzet procenat od transfera o tome se radi. Isto kao sto je Piric bolji golman od zlomislica i Hadzikica ali ga sklonise mafijom zbog lopova husare.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 15:03Vedad Muftić je davno zaslužio da bude 3. golman reprezentacije. Momak iz naše lige, odličan golman, on zove iz Belupa ovog Hadžikića ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Koga boli qrac ko je treći golman?
Ne mora se crtati ali je bilo jasno da je napuštanjem reprezentacije usred okupljanja zarvorio vrata do daljnjeg, bar što se ovog SŠ tiče.Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:59Pa ne znam da je baš rekao da neće da igra više za nas. S njim se trebao riješiti problem ako ga ima, do koga god da je. A ako on neće pa i ne mora, ima ko hoće ali sa svima treba pričati.sagitarius je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:27A jebote Huseinbasic vise, nece frajer da igra za repku jel ti treba crtati!Njemacka mu je uvijek bila br 1 i tako je ostalo, kad je vidio da nema sanse da igea za njih, daj Bosnu, covjek nema nikave emocije prema Bosni…
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
napapijri1987
- Kontakt:
Boli husaru i slicne njemu. Ne moze vise djeci i roditeljima lagat da kada njega uzmu za menadzera ce imati poziv u repku. Zato se i slomi pisajuci protiv Barbe i ekipe. Iskljucen iz svega a to ova kockasta glava iz Srebrenika nije navikla.Gdje god on udje tu je raspad
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 39 gostiju.