nema niko muda ko ti
Premijer liga BiH - aktuelno
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Pa evo ja se nadam da ce sad ta famozna akademija poceti proizvoditi reprezentativce . Da ne bude kao inace ako su reprezentativci iz bosne da su omladinci Željeznicara , Celika i Slobode.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Skretnicari promovisali klub po aziji, hodali, prosili, reklamirali.. Princu neko javio, on pogledao i vidio nesto fk žnjljcr Sarajevo, nije mogo zapamtiti ime i ukuco samo FK SARAJEVO, svidjelo mu se sta je vidio i doso cojek u nas najveci klub
Hvala komsijama

Hvala komsijama
Pitari trećeg dovode ..Kad ce investitor
Pitari treceg dovode
Svakako nas buse njihovi omladinci, ako se nesto ne promijeni bojim se da mi necemo to moci prattiti
Nemoj da nas zavara rezultat prvog tima
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vi nemate nista od imovine lakse je puno uvesti investitora u klub koji nema sta izgubitiBosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:28Skretnicari promovisali klub po aziji, hodali, prosili, reklamirali.. Princu neko javio, on pogledao i vidio nesto fk žnjljcr Sarajevo, nije mogo zapamtiti ime i ukuco samo FK SARAJEVO, svidjelo mu se sta je vidio i doso cojek u nas najveci klub![]()
Hvala komsijama![]()
![]()
![]()
Evo gubite i dnka nece vise dijete sarajeva zaigrati za taj klub
Vidimo i sad Musija iz Mladost Doboj Kakanj vam u21 igrac
Mujkic iz Slobode…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 okt 2025, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Imamo vasNoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:30Vi nemate nista od imovine lakse je puno uvesti investitora u klub koji nema sta izgubitiBosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:28Skretnicari promovisali klub po aziji, hodali, prosili, reklamirali.. Princu neko javio, on pogledao i vidio nesto fk žnjljcr Sarajevo, nije mogo zapamtiti ime i ukuco samo FK SARAJEVO, svidjelo mu se sta je vidio i doso cojek u nas najveci klub![]()
Hvala komsijama![]()
![]()
![]()
Eto nek vam naprave stadion
Sramota cetiri ivestitora kurcenje, a stadion za marku koristite
Sramota cetiri ivestitora kurcenje, a stadion za marku koristite
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Brate moj Nodi kako si glupNoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:30Vi nemate nista od imovine lakse je puno uvesti investitora u klub koji nema sta izgubitiBosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:28Skretnicari promovisali klub po aziji, hodali, prosili, reklamirali.. Princu neko javio, on pogledao i vidio nesto fk žnjljcr Sarajevo, nije mogo zapamtiti ime i ukuco samo FK SARAJEVO, svidjelo mu se sta je vidio i doso cojek u nas najveci klub![]()
Hvala komsijama![]()
![]()
![]()
Mujkic iz Slobode…
Cija je zgrada u Titovoj ?
Mujkic je nase dijete, pa je otisao Dinamo, Slobodu i vratio se , i stari mu je igrao za Sarajevo, malo prvo istrazi pa lupi.
Zgrada u titovoj je od opcine kao i stadionguadalupe je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:35Brate moj Nodi kako si glupNoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:30Vi nemate nista od imovine lakse je puno uvesti investitora u klub koji nema sta izgubitiBosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:28Skretnicari promovisali klub po aziji, hodali, prosili, reklamirali.. Princu neko javio, on pogledao i vidio nesto fk žnjljcr Sarajevo, nije mogo zapamtiti ime i ukuco samo FK SARAJEVO, svidjelo mu se sta je vidio i doso cojek u nas najveci klub![]()
Hvala komsijama![]()
![]()
![]()
Mujkic iz Slobode…![]()
Cija je zgrada u Titovoj ?
Mujkic je nase dijete, pa je otisao u Slobodu i vratio se , i stari mu je igrao za Sarajevo, malo prvo istrazi pa lupi.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Je li pratis Zelju zato sto je sve manje povezanosti FK Sarajeva sa gradom i ljudima ovdje? Sve mi je jasno, halal ti je od mene, slobodno nas komentarisi.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:38Gubitak identiteta je kad ti Keljmendi i advokatov sin igraju12345678922 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:31gubitak identiteta se plaća ropstvom i poniženjem.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:25
Nije on nikog smirio. Ali ismijavati što će neko uložit pare u razvoj omladinskog pogona je blago rečeno maloumno.
Mislim znamo svi da svi ovi što to pišu jetra im otkazuje polako.
Dok vi morate moliti opštinu Ilidža da vam da 3 termina sedmično na pola terena da vam djeca treniraju, mi ćemo unaprijedit dodatno Akademiju koja je ionako miljama daleko od vaše škole fudbala. I šta je tu problem ? Mislim nemoj se ljutiti ovo je činjenica.
Ko da neko ismijava jer vi imate lijep stadion a mi nemamo nikakav. Pravo zavidno i glupo.
al šta vi znate o identitetu![]()
Gubitak identiteta je kad uzimaš od roditelja novac da djeca igraju
Gubitak identiteta je kad ti djeca plaćaju članarine a ti od tih para plaćaš prvotimce
Gubitak identiteta je kad ti 6 kategorija trenira 3 puta sedmično na pola terena
Gubitak identiteta je kad djeca moraju platiti dres, šorc, štucne naslijeđene od prethodne generacije nešto tipa kupi polovno ko na olxu da kupuju
Gubitak identiteta je kad djeca nemaju stipendiju
Gubitak identiteta je kad samo djeca koja plate privatno da treniraju mogu igrat u prvih 11
Gubitak identiteta je kad nemaš iste dresove čak ni za istu generaciju pa na tekmi se zna desit da u različitim dresovima igraju
Gubitak identiteta je kad ti se škola fudbala kao i prvi tim u jendom momentu bore za opstanak
Gubitak identiteta je kad radničkom klubu politika daje pare
Gubitak identiteta je kad radnički klub gradi stadion od poreznih obveznika
Gubitak identiteta je kad 20 godina ne osvojiš trofej
Sarajevo kao klub ima 100 djece stipendista , sve im je plaćeno, djeca sa strane imaju pored stipendija školarine, imaju besplatne obroke, smještaj, teretanu, masažu, individualne treninge plaćene, suplemente. Ponuđena im je budućnost, normalan razvoj i život u skladu sa kakvim ga sportisti zaslužuju.
Tako da sva ismijavanja koja vi namećete vi bi popušili sad kitu lično Mirvić Ismiru da vam napravi slično ne mora ni isto.
Sasvim normalno u svijetu da Akademija nosi naziv sponzora iste
Emirates Stadium & Academy
Al Ahly SC – WE Academy (Egipat) Akademija sponzorisana od strane WE (Telecom Egypt), glavnog telekom partnera kluba.
Red Bull Academy / Red Bull Salzburg & RB Leipzig (Austrija / Njemačka) Akademija je direktno u vlasništvu Red Bulla, investitora i brenda.
Liverpool AXA Academy (Engleska) Akademija nosi ime glavnog sponzora i partnera kluba, AXA osiguranje.
Jel moguce da vam je toliko krivo ?
Akdemija Princ XY, a Vaha, Franjo Lovric i ostale legende nemaju u klubu naziv ni za sta. Mozda ih i izbrisu iz historije kluba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Opet lupas moj nodi, ko i za Mujkica.NoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:36Zgrada u titovoj je od opcine kao i stadion
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Imovina je problem za dolazak novca??
Sreca mi nemamo nista pa nam milioni dolaze.
Ko ima imovinu ima pravo i na hitnotekarni kredit!
Gdje je problem!?
Sreca mi nemamo nista pa nam milioni dolaze.
Ko ima imovinu ima pravo i na hitnotekarni kredit!
Gdje je problem!?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kao i uvijek odgovaram na vaše nebuloze.Argentina je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:39Je li pratis Zelju zato sto je sve manje povezanosti FK Sarajeva sa gradom i ljudima ovdje? Sve mi je jasno, halal ti je od mene, slobodno nas komentarisi.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:38Gubitak identiteta je kad ti Keljmendi i advokatov sin igraju12345678922 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:31
gubitak identiteta se plaća ropstvom i poniženjem.
al šta vi znate o identitetu![]()
Gubitak identiteta je kad ti djeca plaćaju članarine a ti od tih para plaćaš prvotimce
Gubitak identiteta je kad ti 6 kategorija trenira 3 puta sedmično na pola terena
Gubitak identiteta je kad djeca moraju platiti dres, šorc, štucne naslijeđene od prethodne generacije nešto tipa kupi polovno ko na olxu da kupuju
Gubitak identiteta je kad samo djeca koja plate privatno da treniraju mogu igrat u prvih 11
Gubitak identiteta je kad nemaš iste dresove čak ni za istu generaciju pa na tekmi se zna desit da u različitim dresovima igraju
Gubitak identiteta je kad ti se škola fudbala kao i prvi tim u jendom momentu bore za opstanak
Sarajevo kao klub ima 100 djece stipendista , sve im je plaćeno, djeca sa strane imaju pored stipendija školarine, imaju besplatne obroke, smještaj, teretanu, masažu, individualne treninge plaćene, suplemente. Ponuđena im je budućnost, normalan razvoj i život u skladu sa kakvim ga sportisti zaslužuju.
Tako da sva ismijavanja koja vi namećete vi bi popušili sad kitu lično Mirvić Ismiru da vam napravi slično ne mora ni isto.
Al Ahly SC – WE Academy (Egipat) Akademija sponzorisana od strane WE (Telecom Egypt), glavnog telekom partnera kluba.
Red Bull Academy / Red Bull Salzburg & RB Leipzig (Austrija / Njemačka) Akademija je direktno u vlasništvu Red Bulla, investitora i brenda.
Liverpool AXA Academy (Engleska) Akademija nosi ime glavnog sponzora i partnera kluba, AXA osiguranje.
Akdemija Princ XY, a Vaha, Franjo Lovric i ostale legende nemaju u klubu naziv ni za sta. Mozda ih i izbrisu iz historije kluba.
Argumetovano i istinito.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel na ove krave mislis ahbabu?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:47
Šta se radi kravama KANTONA SARAJEVO
Pa ovaj ce ih zabranit sad totalno
Koji užas - sad više nećemo imati krave iz METROPOLE
Ovi Pitari nisu normalni
Stvarno sramota sta im uradise
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ma ne bi oni to,da krave ugroze,inace im je dodatna djelatnost zastita zivotinja.Bosana je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:00Jel na ove krave mislis ahbabu?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:47
Šta se radi kravama KANTONA SARAJEVO
Pa ovaj ce ih zabranit sad totalno
Koji užas - sad više nećemo imati krave iz METROPOLE
Ovi Pitari nisu normalni![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno sramota sta im uradise
Ma jok,gdje bi oni to
Dobrodošao, Ismaile Idrize.
Sad idu grupe lige šampiona.
Sad idu grupe lige šampiona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idi onda provjeri mozel ti se u klub uclaniti bez jmbg. Neki dan si pisao da je obavezno, pa me ne odgovori nikad.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:45Kao i uvijek odgovaram na vaše nebuloze.Argentina je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:39Je li pratis Zelju zato sto je sve manje povezanosti FK Sarajeva sa gradom i ljudima ovdje? Sve mi je jasno, halal ti je od mene, slobodno nas komentarisi.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:38
Gubitak identiteta je kad ti Keljmendi i advokatov sin igraju
Argumetovano i istinito.
Samo se ti igraj Gabba Gabba Hey. Čim skontam gdje je nalazi Gabela eto mene
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Dobro nam dosao Sultane
Ide sad turbo odvezivanje pupaka (za ove sto uce pisati,genitiv od pupak)!

Ide sad turbo odvezivanje pupaka (za ove sto uce pisati,genitiv od pupak)!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Ledara, nedimmmm1337 i 16 gostiju.