Premijer liga BiH - aktuelno
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva stoka iz prijedora
kakva ciganska liga. Nemozes pobjedit nakon 95 minuta gdje je crveni bio u 92 i hoces 3 boda na lagan nacin. Kakva smijurija od saveza i lige, to su sportski ljudi svaka cast traze spas izvan terena. Danas X u fasistickom derbiju dogovor , tako rade mafijasi svi mirni i zadovoljni i mogu da nastavljaju krast druge timove. Sto da se izmedju kolju.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mi bar se nežalimo uefi,već onom ko je relevantan.bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:26Kakva stoka iz prijedorakakva ciganska liga. Nemozes pobjedit nakon 95 minuta gdje je crveni bio u 92 i hoces 3 boda na lagan nacin. Kakva smijurija od saveza i lige, to su sportski ljudi svaka cast traze spas izvan terena. Danas X u fasistickom derbiju dogovor , tako rade mafijasi svi mirni i zadovoljni i mogu da nastavljaju krast druge timove. Sto da se izmedju kolju.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Znate, da je situacija 50-50 ili da je Željo napravio kiks pa da Rudar traži 3 boda to bih i razumio ali ovo seljakanje i ciganluk ne razumijem. Znači ti znaš da Željo nije mogao imati u21 igrača na terenu jer je dobio CRVENI KARTON A NEMAMO VIŠE IZMJENA i očekuješ da ih se kazni. Pa možda onda najbolje da se uvede da u21 ne može dobiti crveni pa da udaraju šakama ostale igrače.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Riquelme1921
- Kontakt:
A za šta se žalite? Je li ljudski za ovo tražiti 3 boda? Šta je Željo kriv ovdje?Zigazaga je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:33Mi bar se nežalimo uefi,već onom ko je relevantan.bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:26Kakva stoka iz prijedorakakva ciganska liga. Nemozes pobjedit nakon 95 minuta gdje je crveni bio u 92 i hoces 3 boda na lagan nacin. Kakva smijurija od saveza i lige, to su sportski ljudi svaka cast traze spas izvan terena. Danas X u fasistickom derbiju dogovor , tako rade mafijasi svi mirni i zadovoljni i mogu da nastavljaju krast druge timove. Sto da se izmedju kolju.
Fudbalskom savezu BiH.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
3:0 za Rudar jer ne smije U-21 igrač napraviti crveni ako su izvršene sve izmjene
ova zaštita srbadije više prelazi sve granice
Ma sprdam se drug. Postoje pravila i ko ih tumači. A svako ima pravo žalbe na sve.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:36A za šta se žalite? Je li ljudski za ovo tražiti 3 boda? Šta je Željo kriv ovdje?Zigazaga je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:33Mi bar se nežalimo uefi,već onom ko je relevantan.bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:26Kakva stoka iz prijedorakakva ciganska liga. Nemozes pobjedit nakon 95 minuta gdje je crveni bio u 92 i hoces 3 boda na lagan nacin. Kakva smijurija od saveza i lige, to su sportski ljudi svaka cast traze spas izvan terena. Danas X u fasistickom derbiju dogovor , tako rade mafijasi svi mirni i zadovoljni i mogu da nastavljaju krast druge timove. Sto da se izmedju kolju.
Fudbalskom savezu BiH.
Meni je krivo što igrom nismo pobjedili ovo,jer smo zaslužili.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Stvarno je smiješno raspravljat uopšte.
Ljudi su iskoristili sve prozore za izmjene, nisu mogli isčeznut s terena da bi nekom to valjalo.
Dobije ti u21 igrač crveni ubiješ se kao riješenje.
Smiješno da ne može smješnije, sad će kao savez odlučit da je sve uredu ali će obavezno to koristiti ko pravljenje ustupka.
Više je ova liga postala idiotluk.
A i ovaj Rudar, ne znam šta vam ovo treba. Pošteno na terenu bilo 1:1
Ljudi su iskoristili sve prozore za izmjene, nisu mogli isčeznut s terena da bi nekom to valjalo.
Dobije ti u21 igrač crveni ubiješ se kao riješenje.
Smiješno da ne može smješnije, sad će kao savez odlučit da je sve uredu ali će obavezno to koristiti ko pravljenje ustupka.
Više je ova liga postala idiotluk.
A i ovaj Rudar, ne znam šta vam ovo treba. Pošteno na terenu bilo 1:1
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
IMResurrected
- Kontakt:
Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Pravilo se treba gledat Inverzno.
Umjesto da mora bit jedan u21 igrač cijelu utakmicu treba reć da ne smije bit više od 10 ne u21 igrača na terenu i time riješiš problem.
Pa ti ako hoćeš tog u21 ne uvodi, nek dobije crveni, nek slomi nogu , nek radi šta hoće ali 10 maksimalno možeš imati koji nisu u21.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
IMResurrected
- Kontakt:
Naravno, ali koliko znam savez nije uopste definisao to u pravilima niti ona tretiraju scenarije poput povreda, kartona i slicno. Po tome, Rudar ima pravo da se zali. Suludo bi bilo da im prihvate zalbu, ali imaju pravo.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Umjesto da mora bit jedan u21 igrač cijelu utakmicu treba reć da ne smije bit više od 10 ne u21 igrača na terenu i time riješiš problem.
Pa ti ako hoćeš tog u21 ne uvodi, nek dobije crveni, nek slomi nogu , nek radi šta hoće ali 10 maksimalno možeš imati koji nisu u21.
Suludo bi bilo da ne prihvate zalbu.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:56Naravno, ali koliko znam savez nije uopste definisao to u pravilima niti ona tretiraju scenarije poput povreda, kartona i slicno. Po tome, Rudar ima pravo da se zali. Suludo bi bilo da im prihvate zalbu, ali imaju pravo.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Fk Željezničar.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Po pravilu kako je napisano imaju osnove za zalbu, ali nema sanse da se prihvati.
Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja
A savez umjesto da unaprijedi pravilo zbog te utakmice, opet ostavio prostora za malverzacije. Kako god, nemate se sta brinuti, ne smiju donijeti sad drugu odluku jer bi zbog prethodne Zeljo imao jako uporiste na sudu.
A savez umjesto da unaprijedi pravilo zbog te utakmice, opet ostavio prostora za malverzacije. Kako god, nemate se sta brinuti, ne smiju donijeti sad drugu odluku jer bi zbog prethodne Zeljo imao jako uporiste na sudu.
Sta frkisete, ljudi su se zalili, love u mutnom, nema od ove zalbe nista jer nije realno da se moglo pravilo ispostovati.
Sjećaš li se pisanja ovdje kad je Čelik (kao U-21) dobio crveni? Sjećaš li se da su ovdje pisali da treba registrovati utakmicu 0:3 za Posušje (čini mi se)? Na kraju je priča bila da nas je "veza" Mirvić-vico "spasila" i ostalo je upisano 2:2.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Valjda će Savez (kriminalni) poslije ove žalbe Rudara konačno definisati pravilo (šta u slučaju da U-21 dobije crveni ili mu neko slomi nogu) do kraja a ne ovako.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Normlano da ne mogu kazniti Zelju, vec komentarisemo ovaj ciganski potez Rudara.broj6 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:02Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja![]()
Vrlo dobro znaju da Zeljo nije nista kriv, ali svejedno se zale i traze hljeba preko pogace. E kakva furda od kluba
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta se ovi mali Ismailovi nesto ku rche opet?
E cuj Ismailovi
E cuj Ismailovi
- svrakino1921
- Kontakt:
ima osnove za žalbu i da de prihvati jer su klub iz manjeg entiteta voljene BiH
mi smo pitali delegata i on je rekao viša sila i ne sekirajte i nemojte uvodit U - 21 igraća još jednog jer sigurno gubite 3 .0
no po pravilima u manjem entitetu voljene BiH mi smo izgubili utakmicu 3:0 cim smo dobili crveni karton odnosno naš jedini U - 21 igrac
DA POENTIRAM-da bih ostalo 1 1 mi smo trebali imat 2 igraca U -21 i onda ne bih smo došli do ovih problema i osvojili bi bod zlatna vrijedan u Prijedoru
KAD JA IZ SVRAKINA SELA MORAM SVE OVDJE OBJAŠNJAVAT
mi smo pitali delegata i on je rekao viša sila i ne sekirajte i nemojte uvodit U - 21 igraća još jednog jer sigurno gubite 3 .0
no po pravilima u manjem entitetu voljene BiH mi smo izgubili utakmicu 3:0 cim smo dobili crveni karton odnosno naš jedini U - 21 igrac
DA POENTIRAM-da bih ostalo 1 1 mi smo trebali imat 2 igraca U -21 i onda ne bih smo došli do ovih problema i osvojili bi bod zlatna vrijedan u Prijedoru
KAD JA IZ SVRAKINA SELA MORAM SVE OVDJE OBJAŠNJAVAT
Me nama se sta ljudima zamjeriti kad ono sto pise u pravilima im daje za pravo da se zale, a njima svaki bod bitan u borbi za opstanaklet3 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:05Normlano da ne mogu kazniti Zelju, vec komentarisemo ovaj ciganski potez Rudara.broj6 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:02Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja![]()
Vrlo dobro znaju da Zeljo nije nista kriv, ali svejedno se zale i traze hljeba preko pogace. E kakva furda od kluba![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Naravno horski su ovdje pisali da smo Vici popusili **** pa nas pogurao.Pendulum je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:04Sjećaš li se pisanja ovdje kad je Čelik (kao U-21) dobio crveni? Sjećaš li se da su ovdje pisali da treba registrovati utakmicu 0:3 za Posušje (čini mi se)? Na kraju je priča bila da nas je "veza" Mirvić-vico "spasila" i ostalo je upisano 2:2.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Valjda će Savez (kriminalni) poslije ove žalbe Rudara konačno definisati pravilo (šta u slučaju da U-21 dobije crveni ili mu neko slomi nogu) do kraja a ne ovako.![]()
A vidi sad objektivnosti kad je sopstveni klub u pitanju. Pišu sve argumente što smo mi pisali.
Ali nismo mi kao oni, ovo nema smisla registrovat , odoigrala se utakmica. Nisu imali pravo da jesu zamjenili bi. Ne vidim da je ikakvo pravilo prekršeno.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Bing [Bot], Combattente87, feniksptica, Giuseppe1, kolezeljovac, Samba71, WeekendOffender i 69 gostiju.