FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
63
21%
2. Borbu za Evropu
140
47%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
46
15%

Ukupno glasova: 299

jointunija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jointunija » 26 okt 2025, 16:50

Ferroviere1987 je napisao/la:
26 okt 2025, 16:45
Stupcanica dobila slobodu s pola gasa, nadam se omladincima protiv slobode dragovica gojaka kororu i valjda su ovi registrovani mislim na garciu freemana ismaila, golmana sutkovica ma da mislim da ce tare branit sigurno najvise bi volio ibraheema od svih al ne znam jel moze on igrat jel na dvojnoj il?
Kanite se za sad bar Korora,Dragovića i sl.
Bore se momci za opstanak u svom rangu.
A znamo vrlo dobro kako se papci lože na nas!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 okt 2025, 18:58

jointunija je napisao/la:
26 okt 2025, 16:50
Ferroviere1987 je napisao/la:
26 okt 2025, 16:45
Stupcanica dobila slobodu s pola gasa, nadam se omladincima protiv slobode dragovica gojaka kororu i valjda su ovi registrovani mislim na garciu freemana ismaila, golmana sutkovica ma da mislim da ce tare branit sigurno najvise bi volio ibraheema od svih al ne znam jel moze on igrat jel na dvojnoj il?
Kanite se za sad bar Korora,Dragovića i sl.
Bore se momci za opstanak u svom rangu.
A znamo vrlo dobro kako se papci lože na nas!
Kakve to veze ima?
Timski rezultati nisu mjerilo pojedinca
Sabic je prvak i sa juniorima i sa kadetimq pa nista ne znaci
Bolje djecu probati nego Boljevica i tako te koji ne mogu trcati
Konings beznacajan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 26 okt 2025, 19:25

Ma nista u srijedu ne prepustati slučaju.
Navaliti prvo pol i u drugom pol dati priliku mlađima.

Utakmica od prije dvije god neka bude opomena.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 okt 2025, 19:30

Pablo11 je napisao/la:
25 okt 2025, 23:52
zeljovolimte je napisao/la:
25 okt 2025, 21:17
Do sad su igraci bili manekeni, nece da igraju, limitirani.

Ove godine je Adzem kriv..
Budimo realni, najsiri i najkvalitetniji roster zadnjih 6/7 godina je ovaj.
Ne seri Boga ti.
Na osnovu cega?

Puno je po meni jaca i uigranija ekipa bila sa AlJaberom, Dangubicem, Hirosem, zainteresovanim Boljevicem..

Ali nam je misaona imenica bilo trece mjesto.

Eh sad mi napricaj kako su igraco od Sukala i co igraci sa renomeom.

Usput receno puno je jaci Borac, Zrinski nego prosle godine i Sarajevo rosterom puno puno jace. Velez i Siroki su jaci nego prpsle godine.

Poceli ste spinovati.. rano je malo?
Kleo si se u Tuwairija, Bassica, Corica...

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 26 okt 2025, 21:12

26 okt 2025, 19:30
Pablo11 je napisao/la:

Ne seri Boga ti.
Na osnovu cega?

Puno je po meni jaca i uigranija ekipa bila sa AlJaberom, Dangubicem, Hirosem, zainteresovanim Boljevicem..

Usput receno puno je jaci Borac, Zrinski nego prosle godine i Sarajevo rosterom puno puno jace. Velez i Siroki su jaci nego prpsle godine.

Gunjevi klasicni, dok je bilo pobjeda nije ih bilo. Sad su se opet aktivirali. GUNJEVI

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 26 okt 2025, 22:34

Raja nema potrebe za prepirkom, svi smo na istoj strani. U svemu sto pisete ima istine ali cinjenica je da imamo ozbiljnih kadrovskih problema, Sosic povreda, Milosevic isto.. 2 ponajbolja igraca da se ne lazemo.
Medjutim, da moze i mora bolje od trenutnog moze i mora. Hajde da se vratimo u nazad nekoliko kola i vidimo kad pocinju nasi problemi odnosno kad pocinje da oscilira nasa igra.. Moje misljenje da se povratkom Karamarka crveni, javila nesigurnost u zadnjoj liniji, meni licno - ne morate se sloziti - Osmanović na osnovu prikazanog - ako ne gledamo onu gresku u prvom kolu - djeluje mnogo stabilnije, igra jednostavnije, lakse i bez panike rjesava mnoge situacije oko i u kaznenom.
Dalje vracanjem u formu Boljevica mi smo otupili ostricu napada - opet se vracamo na povrede nema 2 igraca jako bitna za igru u sredini i prema naprijed...
Zato se losa forma Boljevica jos vise osjeti jer Jaganjac ne moze sve sam - Posusje je povukao loptu sa nase polovine i onda zabio - Cvetanoski toplo hladno, i jasno je onda zasto ne dajemo mnogo golova..
Treba nam neki igrac da uskoci u sredini, Ado promjesaj malo, dok si to radio djelovali smo cvrsce i svjezije.. Sad se zna ko pocinje i voljni momenat u prvom poluvremenu pogotovo u startu utakmica jako los. Ado napravi detaljnu analizu i vidi sta ne stima, nemoj da sad pocnemo prosipati sve ono sto smo mukotrpno gradili.
Nase je da napunimo Grbavicu i sve sto trazimo je agresivnost, trka, borba, svih 90min..mislim da ne trazimo puno..

Edit: Jucer pocetnicka greska Karamarka, pobjegne mu igrac i mrtva sansa pa onda iz kornera jos slucajno lose intervenise.. 2 greske u minuti..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 okt 2025, 22:53

Pun mi je **** ovih ko Rikelme i Pablo. Ljudi su na onom forumu pisali da je Basic nadmudrio Rozmana, derbi 3:0 za Sarajevo. Toliko to daleko ide.

Adzem i Edis sta god da su uradili, Edisu izgovori svi igrali van svog terena imao kazu ozbiljnu ekipu sa Hodzixem, Amoahom i Santosom. To sto mu je ostatak ekipe Dzenis i co **** to. Naravno dodje Basic preuzme ekipu jedva dobije kuci Posusje i Velez u najmanju ruku cudne sudijske odluke. Podrska, aplauz, nema zvizduka.

Prosle godine Coric nas postavi u tranziciju 5:0 u Mostaru, tranzicija u Sirokom debakl. Pa nije to bas tako jelde, pa nam objasni da mi ne mozemo igrati sa prve tri ekipe jer smo puno puno slabiji. A u ekipi isti Muftic, Karamarko, Al Jaber.. ali mi ne mozemo. Deklasira te Sloga sa cetri gola, protiv Slobode te Muftic iscupa.. ali super treba mu dovesti Perkovica iz Posusja da mi proigramo.

Dodje Adzem dovede nas tamo gdje nismo bili nikada u zadnjih sedam sezona. Odnosno u top 3 ekipe, dobijes Velez, Sarajevo, Borac, Zrinski, budes bolji od Sirokog za klasu, Krpic ti fuli penal protiv Radnika. Zamjeri mu se Koper i neko bi ga tjeraoo. Dodjes do zakljucka da dobija na hajc, ostali ga treneri nisu imali osim Edisa.
A svi od blentavog Arapa i Akrapovica su imali vecu podrsku nego on.

Ja mu sa sjevera ubacio Sosica, Cvetu i Jaganca protiv Borca ili Vinija protiv Sarajeva. Prosle godine smo mogli od Sarajeva 5 primiti do 30 neke minute na toj istoj Grbavici nisam mu mogao ja dati savjete kao Adzemu.

Iskreno jel prizeljkujete trijumf ili kiks protiv Veleza?

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 26 okt 2025, 23:09

26 okt 2025, 22:53
Pun mi je **** ovih ko Rikelme i Pablo. Ljudi su na onom forumu pisali da je Basic nadmudrio Rozmana, derbi 3:0 za Sarajevo. Toliko to daleko ide.

Adzem i Edis sta god da su uradili, Edisu izgovori svi igrali van svog terena imao kazu ozbiljnu ekipu sa Hodzixem, Amoahom i Santosom. To sto mu je ostatak ekipe Dzenis i co **** to. Naravno dodje Basic preuzme ekipu jedva dobije kuci Posusje i Velez u najmanju ruku cudne sudijske odluke. Podrska, aplauz, nema zvizduka.

Prosle godine Coric nas postavi u tranziciju 5:0 u Mostaru, tranzicija u Sirokom debakl. Pa nije to bas tako jelde, pa nam objasni da mi ne mozemo igrati sa prve tri ekipe jer smo puno puno slabiji. A u ekipi isti Muftic, Karamarko, Al Jaber.. ali mi ne mozemo. Deklasira te Sloga sa cetri gola, protiv Slobode te Muftic iscupa.. ali super treba mu dovesti Perkovica iz Posusja da mi proigramo.

Dodje Adzem dovede nas tamo gdje nismo bili nikada u zadnjih sedam sezona. Odnosno u top 3 ekipe, dobijes Velez, Sarajevo, Borac, Zrinski, budes bolji od Sirokog za klasu, Krpic ti fuli penal protiv Radnika. Zamjeri mu se Koper i neko bi ga tjeraoo. Dodjes do zakljucka da dobija na hajc, ostali ga treneri nisu imali osim Edisa.
A svi od blentavog Arapa i Akrapovica su imali vecu podrsku nego on.

Ja mu sa sjevera ubacio Sosica, Cvetu i Jaganca protiv Borca ili Vinija protiv Sarajeva. Prosle godine smo mogli od Sarajeva 5 primiti do 30 neke minute na toj istoj Grbavici nisam mu mogao ja dati savjete kao Adzemu.

Iskreno jel prizeljkujete trijumf ili kiks protiv Veleza?
Evo ovdje ljudi znaju , a mozete i provjeriti u mojim ranijim objavama ja sam podrzavao adzema uvijek nikad nisam nista mislio lose o njemu i dan danas ga podrzavam .Sto se tice Corica bio sam poprilicno neutralan nikad nisam njega kritikovao direktno bilo je vise kako je odigrala ekipa ali nikad ga ni za sta nisam krivio . Basica jesam krivio i govorio da je los trener i dan danas mislim da je mozda najgori trener u historiji naseg kluba kojem su se davale sanse kad je gubio . Edis Mulalic je meni lično najdrazi trener ja se sjecam kad je prvi put bio kad se peo po zapadu na derbiju itd . Tad sa poprilicno raspalom ekipu je uvezao 7 pobjeda zaredom . U ovom zadnjem mandatu svidjala mi se njegova igra ja inace volim defanzivan fudbal i ja sam misljenja da nisu toliko dobri bili santos i hodzic koliko su oni igrali u njegovom sistemu pogotovu santos. To je dokazao i amoah jer je on sezonu tu bio vjerovatno 3 mozda 2 najbolji igrac i on je ostao sledecu pa je bio grozan . Akrapovic , saudijac , nisu vrijedni spomena , ivkovic je dosao kad niko nije htio pruzio je sansu mladim igracima jest da su ti mladi igraci bili Resic , Subasic , beca i ostala kompanija koja se nije nesto proslavila. Ali slazem se sa kolegom iznad previse se kritikuju neki treneri pogotovu adzem iz razloga zato sto ih neko licno ne voli a ne zbog igre na terenu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 okt 2025, 00:51

Zeljo mora ko i Dinamo
Naci kakvo dijete iz Juzne Amerike, Afrike od 12,13 godina i udomit ga
Gledam onog Belinha :tokralju:
On ce za 5 godina za 70 miliona otici iz Dinama
Tako i mi moramo naci neko dijete
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 okt 2025, 06:20

Kad ovaj Marokano ima pravo nastupa.Dalje.Kad cemo naučit iznjet loptu iz svoju u polovinu protivnika.Zasto igramo panično tj izbijalo lopte napamet počevši od Muftica koji krene pa nezna gdje bi ispucao pa stane pa je onda nabije u kukuruze.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 27 okt 2025, 07:49

Patimo se vec neko vrijeme, na Grbavici navijači donesu pobjedu, na strani dosta loše. Umjesto neke smirene igre od noge do noge, igramo dugim loptama, pokušavamo ali ne ide. Boljević trenutno bez želje i volje za fudbalom. Gurati do polusezone, onda pokušati još bolje to utegnuti i na kraju izboriti Evropu.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 okt 2025, 08:04

Hrasno15 je napisao/la:
27 okt 2025, 07:49
Patimo se vec neko vrijeme, na Grbavici navijači donesu pobjedu, na strani dosta loše. Umjesto neke smirene igre od noge do noge, igramo dugim loptama, pokušavamo ali ne ide. Boljević trenutno bez želje i volje za fudbalom. Gurati do polusezone, onda pokušati još bolje to utegnuti i na kraju izboriti Evropu.
Pati se Sarajevo, Velez, Borac u zadnjoj minuti dobije Veleza a trebao gubiti, Zrinski u Prijedoru 0:0..

Ova liga je u par deka. Dok se god mozes pojacati iz Veleza, Rudara, Radnika ne ocekujte neku veliku razliku.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 27 okt 2025, 08:22

27 okt 2025, 08:04
Hrasno15 je napisao/la:
Pati se Sarajevo, Velez, Borac u zadnjoj minuti dobije Veleza a trebao gubiti, Zrinski u Prijedoru 0:0..

Ova liga je u par deka. Dok se god mozes pojacati iz Veleza, Rudara, Radnika ne ocekujte neku veliku razliku.
Apsolutno tačno, zato kažem, dok ne budemo mogli dovoditi kvalitetnije igrače gurati ovako, izboriti Evropu i čekati investitora.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 27 okt 2025, 08:36

Hrasno15 je napisao/la:
27 okt 2025, 08:22
27 okt 2025, 08:04
Hrasno15 je napisao/la:

Apsolutno tačno, zato kažem, dok ne budemo mogli dovoditi kvalitetnije igrače gurati ovako, izboriti Evropu i čekati investitora.
Bravo. Sustina.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 27 okt 2025, 08:53

Firebase je napisao/la:
26 okt 2025, 22:34
Raja nema potrebe za prepirkom, svi smo na istoj strani. U svemu sto pisete ima istine ali cinjenica je da imamo ozbiljnih kadrovskih problema, Sosic povreda, Milosevic isto.. 2 ponajbolja igraca da se ne lazemo.
Medjutim, da moze i mora bolje od trenutnog moze i mora. Hajde da se vratimo u nazad nekoliko kola i vidimo kad pocinju nasi problemi odnosno kad pocinje da oscilira nasa igra.. Moje misljenje da se povratkom Karamarka crveni, javila nesigurnost u zadnjoj liniji, meni licno - ne morate se sloziti - Osmanović na osnovu prikazanog - ako ne gledamo onu gresku u prvom kolu - djeluje mnogo stabilnije, igra jednostavnije, lakse i bez panike rjesava mnoge situacije oko i u kaznenom.
Dalje vracanjem u formu Boljevica mi smo otupili ostricu napada - opet se vracamo na povrede nema 2 igraca jako bitna za igru u sredini i prema naprijed...
Zato se losa forma Boljevica jos vise osjeti jer Jaganjac ne moze sve sam - Posusje je povukao loptu sa nase polovine i onda zabio - Cvetanoski toplo hladno, i jasno je onda zasto ne dajemo mnogo golova..
Treba nam neki igrac da uskoci u sredini, Ado promjesaj malo, dok si to radio djelovali smo cvrsce i svjezije.. Sad se zna ko pocinje i voljni momenat u prvom poluvremenu pogotovo u startu utakmica jako los. Ado napravi detaljnu analizu i vidi sta ne stima, nemoj da sad pocnemo prosipati sve ono sto smo mukotrpno gradili.
Nase je da napunimo Grbavicu i sve sto trazimo je agresivnost, trka, borba, svih 90min..mislim da ne trazimo puno..

Edit: Jucer pocetnicka greska Karamarka, pobjegne mu igrac i mrtva sansa pa onda iz kornera jos slucajno lose intervenise.. 2 greske u minuti..
Opet da se vratimo na neki dan. Druze gledas li ti evropski fudbal, jesi gledao mozda Real Barsa sinoc I jesi li vidio koliko gresaka je Barsa imala u zadnjoj liniji? Sta treba onda iduce kolo da ih sve promijeni? Ti stvarno mislis da tako funkcionise fudbal, ako tako mislis nemoj vise pratit fudbal jer nije to za tebe. Nakon svake utakmice mozes na takav nacin komentarisati igru igraca pojedinacno I naci da kritikujes a ne znam sta postizete s tim. Ovo je timska igra, al isto tako mozes vidjeti da je Lagumdzija protiv Rudara bio najbolji, a prije toga je uvezao par utakmica s previse gresaka, pa vasem ga je trebalo objesiti odmah.
Ima trener I on ce odgovarati za svoj uspjeh I neuspjeh sta imate poslije svakog kola da serete. Danas Konings, sutra Boljevic I tako redom.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 27 okt 2025, 09:35

26 okt 2025, 19:30
Pablo11 je napisao/la:

Ne seri Boga ti.
Na osnovu cega?

Nije spinovanje to svako normalan vidi. Ne moze borac biti jaci od prosle sezone kad su stigli do osmine finala ako se ne varam, zrinjski sa stimcem neozbiljna ekipa. Ne umanjujem pobjede Adzema u derbijima da se odmah razumijemo i ima moju podrsku da zareda 10 poraza, ja jedino sto trazim od njega je izborenu Evropu da li ce biti treci, cetvrti nebitno mi je samo nek je izbori. Slazem se siroki, velez su jaci, sarajevo samo zbog rostera. Tu opet spominjes kod nas zainteresovanog Boljevica, Hirosa kad je raspolozen, onda ja mogu reci sarajevo nije jace jer nisu u formi? Kontradiktorno od tebe, vracas se na Corica koji me ne zanima uopste, Adzem je napravio stvari koje dosta vise cijenim (sklanjanje Krpica kao prva stvar).

Iskreno apsolutno me ne zanima hoce li uzeti jedan ili tri derbija, ako na kraju osnovni cilj ne bude ispunjen. Za Evropu ce borba biti jako teska, jer ne bih otpisao ostale tako lako.
Fk Željezničar.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 27 okt 2025, 10:31

Preduboko je rasprava o SŠ, specifično Adžemu otišla. Da ne idemo u dobre ili loše strane od početka, jer bile ih je u najmanju ruku 50/50, ako ne i 60/50 u korist pogrešnih. Ja bih samo o zadnjoj tekmi.

Prekjučer je u Prijedoru, na onakov terenu stavio igrače koji su prebrzi (Cveta, kasnije Vini) od kojih u suštini, nema koristi - jer ne mogu gurnuti loptu u for pa da trče na nju (niti im je ko imao ili mogao gurnuti dubinsku loptu pa da "nalete" na nju), jer je kao što je svako od nas vidio, teren je grbav, neravan i ne može kliziti lopta. Cijelu tekmu je držao Dana, koji je u očajnoj formi, a ako pažljivo pogledate tekmu zadnjih 15 minuta je prehodao (postigao je taj go, možda ga on digne). Boljević je u svakom smislu van forme i definitivno mu nedostaje ritma.

Odbrana - manje više okej. Troupee je igrao zato što je bolji defanzivno i što ne trči prema naprijed (ili to uradi vrlo rijetko, gotovo uvijek bezuspješno) jer po onom terenu Odinaka bi previše ispadao a ne bi mogao da gurne loptu prema naprijed - jer je teren takav kakav jeste.

Ono što od početka sezone kuburimo jeste vezna linija, a sa povredom Šošića i Miloševića smo vidjeli koliko nam je tanak izbor igrača koji mog odmah u vatru - ostali su nam mladi i svakako da bih njih trebao koristiti. Na to treba dodati lošu formu Dana (kao što rekoh, bez obzira na pogodak - nadam se da će se podići nakon njega) i malkice lošija utakmica Erika.

Kad pažljivo pratite snimak, naša dva defanzivna vezna nisu nikako bila na pozicijama DMF kada protivnik napada, često su lutali i onda je Rudar dosta puta vraćao loptu na naših 16-20 metara odakle su pokušali da ošutaju ili opet gurnu neku dubinsku loptu po srani ili kroz sredinu, gdje su nam stvorili nekoliko zanimljivh prilika. Prilikom kruženja oko našeg gola, isto se dešavao, lopte prolaze kroz zonu DMF i stvara se pritisak na odbrani koja mora biti kao doksa da bi stizala sve. Dakle, loša postavka igrača.

Pejić ne može igrati desetku (mislim da ne može ništa, ali desetku ponajmanje) i ne znam otkud ideja da se on gura na tu poziciju ili bolje rečeno, ne znam čemu strah da se ne stavi Gojak ili neko drugi, mlađi, pa da se s njim proba nešto ka naprijed.

Sve u svemu - onaj ko je selektovao ekipu, nije to najbolje uradio za veznu liniju, pa onda kada se neko kartonira, povrijedi ili je van forme, imamo strašnu frku.

Ono što je najvažnije jeste da moramo zbiti redove, volili Adžema ili ne, i ganjati da osvojimo što više bodova. Igramo antifudabl, to je jasno, ali mislim da su nam ove sezone preći bodovi koji će nas odvesti u Europu. Nadam se investitoru.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 okt 2025, 11:17

Samba71 je napisao/la:
26 okt 2025, 19:25
Ma nista u srijedu ne prepustati slučaju.
Sloboda je skupina starohana,istroseni,spori,tromi,naravno imaju opasni pojedinaca al pobjeda ne smije doc u pitanje kolko god Tusanj bio nezgodno gostovanje.Mufta,Alic,Karamarko,Suki,Odinaka,Gojak,Erick,Deni,Vini,Cveta,Hamza.
Brko iz druge galaksije!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 okt 2025, 11:20

Adzemu treba sudit na zimu.Dobio si gdje nisi ocekivo,izgubio gdje nisi ocekivo,ucinak je tu nedje,sareno,sto kaze @jointunija sve je to u pet deka.Do zime je dovoljno utakmica da pokaze zasluzuje li ostat trener Zelje,mozda u tome rijesimo pitanje investitora pa cemo vidit kako oni razmisljaju.
Brko iz druge galaksije!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 okt 2025, 11:53

Pustiti Adzema da odradi 2,3 sezone, pa onda mu suditi.
Dosta vise seljacke politike i mjenjanja trenera svake sezone. I to po dva promjenimo svake sezone :puke:
To se treba konacno presjeci, ako zelimo neki napredak. Mogli smo to uraditi i sa Coricem, pusiti ga par sezone da proba nesto napraviti. Nemoj da ponavljamo sad istu gresku i sa Adzemom.
Mjenjanje trenera ne donosi nista - dokazano milion put dosad.

Istrpiti Admira, pa makar imao niz poraza ili kikseva.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrammm1921 i 21 gost.