Kako ste slatki kad se umisliteEvander je napisao/la: ↑26 okt 2025, 23:51Kome su mrski?
Navijacima Maxa i Ferarija. Odnosno, mrski su svima onima, koji nisu volili ni Hamiltona.
I super sto su mrski, titula ce biti jos sladja!!!
Mrski su jer su konkurentni, jer ce izbiti titulu Maxu nakon 4 godine. Super je bio Lando, dok nije mogao primirisati Red Bullu, tad su ga Maxovci gotivili. Dabogda ga vjecno mrzili.
Iskreno, svejedno mi je koji od vazaca Mclarena ce biti prvak, ali bih bas radi takavih volio da Mclaren otvovreno stane uz Norisa, da vam jos vise para iz usiju izlazi.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
I da, sto se starta utrke tice. Norisa je spasio Lekler losim startom i blokiranjem Hamiltona. Da nije isao na njega, Hamilton bi iskoristio zavjetrinu i uzeo vodstvo, poprilicno sam siguran.
Čudan argument da Red Bullovi vozači nemaju iste dijelove kad je prve dvije sezone Lando uredno dobijao nadogradnje prije Oscara
Lando preuzeo prednost taman pred Brazil, koji ga je prošle godine koštao titule. Ako se iznese s tim pritiskom i pobjedi tamo, prvak je
Lando preuzeo prednost taman pred Brazil, koji ga je prošle godine koštao titule. Ako se iznese s tim pritiskom i pobjedi tamo, prvak je
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 27 okt 2025, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Piastriju svaka cast jer im je uletio klizeci. Oni se nisu ovome nadali, ja sam u to uvjeren 100%. A oni ko zadnje picke nisu odmah i javno sasjekli i rekli lando je prvi i tacka. I tako iz utrke u utrku izmisljali pravila, i samo se dublje uvlacili u ****. Na kraju balade nece se pamtiti da su razvalili protivnike, nego ce ostati legenda o papaja pravilima, mijenjanju pozicija jer je pistolj imao bug i ko zna koji jos biser.Jabroni je napisao/la: ↑27 okt 2025, 00:12Čudan argument da Red Bullovi vozači nemaju iste dijelove kad je prve dvije sezone Lando uredno dobijao nadogradnje prije Oscara![]()
Lando preuzima prednost taman pred Brazil, koji ga je prošle godine koštao titule. Ako se iznese s tim pritiskom i pobjedi tamo, prvak je
A plaho su se uskurcili. Pad ce biti tezak.
Fia ugasila f1
tbf niko ovdje Piastriju nije kriv sem njega samog.Ono sto je on uradio u Italiji vracanjem pozicije je takav beta potez da prosto znas da niko od
Hamiltona,Verstappena,Alonsa,Raikkonena,Schumachera,Senne,aHakkinena ili bilo kojeg drugog svj prvaka ne bi uradio.Pa to mu cak ni Norris me bi odradio da je situacija bila obrnuta.Tako da,imao je tu sansu da uspostavi neku vrstu autoriteta .Nije to uradio i sad koliko god on tad govorio da je ok s tim ,to kopka i utice na performanse.Znaci ne mora njemu Mclaren tu nista nastavljat radit,al on je psihicki tu vec zijanio.
Hamiltona,Verstappena,Alonsa,Raikkonena,Schumachera,Senne,aHakkinena ili bilo kojeg drugog svj prvaka ne bi uradio.Pa to mu cak ni Norris me bi odradio da je situacija bila obrnuta.Tako da,imao je tu sansu da uspostavi neku vrstu autoriteta .Nije to uradio i sad koliko god on tad govorio da je ok s tim ,to kopka i utice na performanse.Znaci ne mora njemu Mclaren tu nista nastavljat radit,al on je psihicki tu vec zijanio.
https://www.facebook.com/share/r/17PuJPaV2L/
Nan koji fazon su leklera ovdje ostavili na P2?
Cak i vise materijala za kaznu, nego u Maxovom startu.
Nan koji fazon su leklera ovdje ostavili na P2?
Cak i vise materijala za kaznu, nego u Maxovom startu.
Sjebali su utrku skroz, cekamo 20 krugova da se priblizi i onda kad se priblici VSC, stvarno nema smisla ovo sta su uradili - zbog gluposti :S Kako mi se cini i rukama i nogama pomazu Norrisu svi. Takodje mi se cini da Mclaren na neki nacin pokusava da opstruise Piastrija - odjednom je frajer skroz nekonkurentan Norrisu i Maxu, kao da su mu namjerno nesto podesili na bolidu da bi ovaj dosao u prvi plan :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Bas mu pomazu, recimo sa tim da Maxu na pocetku ocitu kaznu nisu dali.delko je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:05Sjebali su utrku skroz, cekamo 20 krugova da se priblizi i onda kad se priblici VSC, stvarno nema smisla ovo sta su uradili - zbog gluposti :S Kako mi se cini i rukama i nogama pomazu Norrisu svi. Takodje mi se cini da Mclaren na neki nacin pokusava da opstruise Piastrija - odjednom je frajer skroz nekonkurentan Norrisu i Maxu, kao da su mu namjerno nesto podesili na bolidu da bi ovaj dosao u prvi plan :S
Jesi2021. kmecao kad su sudije Maxu bukvalno poklonile titulu?
A za ostalao, srecom nema telemetrije danas, pa se javno ne moze provjeriti bukvalno sve.
Svaka cast za Sainza. Dao je svoj maksimum da ostane samo na zutim zastavama i brze bolje je odslepao svoj bolid iza barijera. Apsolutno nikakve potrebe nije bilo da bude vsc. Ocigledan poguranac za Landinu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pogledati start Maxa. Apsulutno uvijek isto radi.
Prilazi krivini, apsulutno i ne pomislja da koci i da pokusa uhvatiti krivinu. Jedini cilj je zaletiti se i na vrhu apeksa biti ispred. Onda naravno zavrsava izvan staze, ali to se tumaci "bio ispred". Pa naravno da ce biti ispred, drugi pocnu kociti i pripremati se, da bi mogli skrenuti.
Svaka cast na tome, dok mu ovo kod sudija prolazi. Lijepi sljunak pored staze, onda ti sudije nisu ni potrebne.
Prilazi krivini, apsulutno i ne pomislja da koci i da pokusa uhvatiti krivinu. Jedini cilj je zaletiti se i na vrhu apeksa biti ispred. Onda naravno zavrsava izvan staze, ali to se tumaci "bio ispred". Pa naravno da ce biti ispred, drugi pocnu kociti i pripremati se, da bi mogli skrenuti.
Svaka cast na tome, dok mu ovo kod sudija prolazi. Lijepi sljunak pored staze, onda ti sudije nisu ni potrebne.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da su drugačija pravila, i ta drugačija bi eksploatisao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa i rekao sam, svaka mu cast na tome. Koristi rupu u pravilniku. Krtika je na FIA, koja ovo nije regulisala na ispravan nacin, a desava se vec dugo.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 okt 2025, 12:30Da su drugačija pravila, i ta drugačija bi eksploatisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.