Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Lynx
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Lynx » 26 okt 2025, 23:12

Joj ovom vazda puna usta Maxa :rol: :rol: :rol: :rol:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 26 okt 2025, 23:14

Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:09
ljevak je napisao/la:
26 okt 2025, 23:07
E sad mclaren kaze nas prvi vozac je lando :mrgreen:

I obisti i se ona poruka od prosle godine iz madjarske “trebat ceno ti”
Sta i da kaze?
Mislim, naravno da nece reci, niti ce se ponasati tako, ali gdje je problem i da kazu i da tako urade?
Mozda da slusaju zelje navijaca Maxa, kako treba da vode svoju ekipu, da bi ovi bili sretni?
Sta? Pa imali bismo na papiru s pecatom dokaz da ga guraju od prvog dana. Mislim, naravno nije da nismo znali.
A sto se tice Maxa, pa sami su krivi sa retardiranim “papaja pravilima”. Oni su ga izvukli iz mrtvih.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2025, 23:15

Lynx je napisao/la:
26 okt 2025, 23:12
Joj ovom vazda puna usta Maxa :rol: :rol: :rol: :rol:
Mislim da ne bi prezivio ako Max uzme naslov :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

COYGBiH
Kontakt:

Post Postao/la COYGBiH » 26 okt 2025, 23:16

Jel realno da Max nexe dobiti kaznu ni za zute zastave? Pa ono je bilo preocito…

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:17

Niti jedna cestitka "bravo Noris, odlicna utrka".
Kad je god Max pobijedio, napisao sam svaka cast.
Ni nedavno, niti jedna ceatitka kad Mclaren osvoji konstruktorsku titulu :rol: :rol:

Nevjerovatno kakvi kompleksi vas peru. E upravo radi toga, jos sladje ce biti kad jedan od Mclarenovih vozaca osvoji titulu, jer holandska placiipicka nece 1000%, ma koliko se nadali i prizeljkivali :kafa:
Ide Brazil, Mclaren ce ubiti tamo. Iskreno, nadam se kisi, da domijacija Mclarena bude jos veca (kako i na ostalim kisnim utrkama ove sezozne).

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:24

ljevak je napisao/la:
26 okt 2025, 23:14
Evander je napisao/la:
ljevak je napisao/la:

Sta i da kaze?
Mislim, naravno da nece reci, niti ce se ponasati tako, ali gdje je problem i da kazu i da tako urade?
Mozda da slusaju zelje navijaca Maxa, kako treba da vode svoju ekipu, da bi ovi bili sretni?
Sta? Pa imali bismo na papiru s pecatom dokaz da ga guraju od prvog dana. Mislim, naravno nije da nismo znali.
A sto se tice Maxa, pa sami su krivi sa retardiranim “papaja pravilima”. Oni su ga izvukli iz mrtvih.
I sta sa jeste tako? Gdje je problem?
Je li neko kritikuje Red Bull sto njihov drugi vozac nema iste dijelove kao Max i sto se vecina resursa ulazu u samo jedan bolid?

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 26 okt 2025, 23:25

Evander je napisao/la:
ljevak je napisao/la:

Sta i da kaze?
Eh kako je prica lagano pocela i medju navijacima Mcl pa sta i da urade. Zar nije citavu sezonu prica treba ih pustit da se trkaju, iako se nisu trkali ni 15 krugova kad se citava sezona sastavi, sve treba biti fer, navijamo za obojicu, there is no I in a team. Kako je ovogodisnji cirkus bio preocit za princezicu.
Pa kako je onda zadnjih 6 mjeseci dok je Oscar bio lider ta tema bila tabu? Nema gorih u sportu od britanaca u Formuli 1, najvece ruglo paddocka

Oskare izgubio si je u Monzi ispao si klocina

Ali, ali to je TIM
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:31

Simi je napisao/la:
26 okt 2025, 23:25
Evander je napisao/la:
ljevak je napisao/la:

Sta i da kaze?
Eh kako je prica lagano pocela i medju navijacima Mcl pa sta i da urade. Zar nije citavu sezonu prica treba ih pustit da se trkaju, iako se nisu trkali ni 15 krugova kad se citava sezona sastavi, sve treba biti fer, navijamo za obojicu, there is no I in a team. Kako je ovogodisnji cirkus bio preocit za princezicu.
Pa kako je onda zadnjih 6 mjeseci dok je Oscar bio lider ta tema bila tabu? Nema gorih u sportu od britanaca u Formuli 1, najvece ruglo paddocka

Ali, ali to je TIM
Citavu sezonu se i trkaju i trkat ce se do kraja.
To sto navijacima Maxa i Ferarija ne odgovara ovakav Mclaren i to sto im je Hamilton ranijih godina nabijao komplekse, pa mrze sve ostale Britance, znas koga boli neka stvar za to?
Dok pojedine ekipe drugim vozacima ni dijelove nove ne dostavljaju, kritikovati Mclaren za bilo sta, a odradili su sezonu na najposteniji moguci nacin, mogu samo papcenici i kompleksasi (vecinom navijaci Maxa).

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 26 okt 2025, 23:32

Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:24
ljevak je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Sta i da kaze?
Je li neko kritikuje Red Bull sto njihov drugi vozac nema iste dijelove kao Max i sto se vecina resursa ulazu u samo jedan bolid?
"Licemjerje, dvoličnost ili hipokrizija je ljudska osobina u kojem pojedine osobe ili skupine navode da se drže pojedinih vjerovanja, standarda, kvaliteta, vrlina, ponašanja, vrijednosti ili nekih drugih karakteristika, a u stvari njih sustavno krše."

Naravno da ne kritikuje, zašto bi kritikovali nešto što se javno kaže, stoji iza toga, čvrsto i odlučno. Smatra se da je iskrenost jedna od najljepših ljudskih vrlina.

Al, dobro, nije da nismo znali britansko maslo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:36

ljevak je napisao/la:
26 okt 2025, 23:32
Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:24
ljevak je napisao/la:

"Licemjerje, dvoličnost ili hipokrizija je ljudska osobina u kojem pojedine osobe ili skupine navode da se drže pojedinih vjerovanja, standarda, kvaliteta, vrlina, ponašanja, vrijednosti ili nekih drugih karakteristika, a u stvari njih sustavno krše."

Naravno da ne kritikuje, zašto bi kritikovali nešto što se javno kaže, stoji iza toga, čvrsto i odlučno. Smatra se da je iskrenost jedna od najljepših ljudskih vrlina.

Al, dobro, nije da nismo znali britansko maslo.
Koje maslo?
Ono da je jedino Noris do sad imao kvar na bolidu i ono da su norisu 5 ili 6 puta u boxu greske radili kod zamjene guma?
Kad vec nesto pricas, daj argumente, daj navedi neke situacije, bilo sta.

Evo ja ti konkrrtno kazem, Red Bull drugom vozscu ne dsje nove dijelove, sva sredstva ulazu u jedan blolid. U cemu se ogleda Mclarenova protekcija nekog od vozaca?
Mozda u tome da su u Azervejdzanu, nakon sto se Piastri skrsio u kvalifikacijama, skrpili mu boblid mimo svih ocekivanja, da ne bi imao kaznu pozicija na gridu?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 okt 2025, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 26 okt 2025, 23:36

Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:31
Simi je napisao/la:
26 okt 2025, 23:25
Evander je napisao/la:

Sta i da kaze?

Ali, ali to je TIM
Citavu sezonu se i trkaju i trkat ce se do kraja.
To sto navijacima Maxa i Ferarija ne odgovara ovakav Mclaren i to sto im je Hamilton ranijih godina nabijao komplekse, pa mrze sve ostale Britance, znas koga boli neka stvar za to?
Dok pojedine ekipe drugim vozacima ni dijelove nove ne dostavljaju, kritikovati Mclaren za bilo sta, a odradili su sezonu na najposteniji moguci nacin, mogu samo papcenici i kompleksasi (vecinom navijaci Maxa).
Ma ti si delulu bgm, nemam druge dijagnoze. Iz sve ove price najvece komplekse ti prema Maxu pokazujes :tokralju:

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 26 okt 2025, 23:38

Čovjek je objasnio sve
slika

Velid Spaho

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2025, 23:39

Al najjace da makar 90% F1 fanova vidi ovo u vezi Mclarena, ali ne, treba vjerovati Evanderu ipak :bow:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2025, 23:40

Dogodine kazu da ce Mercedes dominirati, pa će se neki na ovoj temi vratiti na fabričke postavke nakon dvogodišnjeg izleta
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:42

Da li postoji iti jedan navijax Maxa, koji moze dati samo jedan argument da Mclaren protezira jednog od vozaca?

Ja sam naveo 5 konkretnih, koji su cist dokaz da to ne postoji.
Ali debilima je uzalud objasnjavati, nikad nece uvaziti dokaz, samo ce i dalje po svom nastaviti svoje nebuloze da iznose.

Ajmo Landoooo i Brazil ovako.
Pa da nastane tajac na ovoj temi par mjeseci.

Jedva cekam slijedecu sezonu, da gledamo Red Bull u borbi za po neki poen.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:45

Lynx je napisao/la:
26 okt 2025, 23:38
Čovjek je objasnio sve
slika
A da li je Max tad znao za to, da su prije ulaska u boxove Norisa pitali "moze li Piastri prvi u box, da se zastiti od Leklera", na sta je Noris odgovorio "moze, ako nece biti zamjene pozicija". I tim mu onda odgovara da nece i poziva Piastria prvog.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 26 okt 2025, 23:47

DamirT je napisao/la:
26 okt 2025, 23:39
Al najjace da makar 90% F1 fanova vidi ovo u vezi Mclarena, ali ne, treba vjerovati Evanderu ipak :bow:
Samo ignore i to je to, imamo iskustva mi na temi Zelje s takvim(a) :mrgreen:

Velid Spaho

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 26 okt 2025, 23:47

Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:45
Lynx je napisao/la:
Čovjek je objasnio sve
slika
A da li je Max tad znao za to, da su prije ulaska u boxove Norisa pitali "moze li Piastri prvi u box, da se zastiti od Leklera", na sta je Noris odgovorio "moze, ako nece biti zamjene pozicija". I tim mu onda odgovara da nece i poziva Piastria prvog.
E kad skontas koliko sve nije normalno u toj komunikaciji u borbi za titulu shvatit ces zasto su Lando i Mclaren kao tim postali svima mrski. Nemoj se tjesit da je to zbog dominacije

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 okt 2025, 23:51

Simi je napisao/la:
26 okt 2025, 23:47
Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:45
Lynx je napisao/la:
Čovjek je objasnio sve
slika
E kad skontas koliko sve nije normalno u toj komunikaciji u borbi za titulu shvatit ces zasto su Lando i Meclaren kao tim postali svima mrski. Nemoj se tjesit da je to zbog dominacije
Kome su mrski?
Navijacima Maxa i Ferarija. Odnosno, mrski su svima onima, koji nisu volili ni Hamiltona.
I super sto su mrski, titula ce biti jos sladja!!!
Mrski su jer su konkurentni, jer ce izbiti titulu Maxu nakon 4 godine. Super je bio Lando, dok nije mogao primirisati Red Bullu, tad su ga Maxovci gotivili. Dabogda ga vjecno mrzili.

Iskreno, svejedno mi je koji od vazaca Mclarena ce biti prvak, ali bih bas radi takavih volio da Mclaren otvovreno stane uz Norisa, da vam jos vise para iz usiju izlazi.

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 26 okt 2025, 23:56

Evander je napisao/la:
26 okt 2025, 23:36

Koje maslo?
Ono da je jedino Noris do sad imao kvar na bolidu i ono da su norisu 5 ili 6 puta u boxu greske radili kod zamjene guma?
Kad vec nesto pricas, daj argumente, daj navedi neke situacije, bilo sta.

Evo ja ti konkrrtno kazem, Red Bull drugom vozscu ne dsje nove dijelove, sva sredstva ulazu u jedan blolid. U cemu se ogleda Mclarenova protekcija nekog od vozaca?
Mozda u tome da su u Azervejdzanu, nakon sto se Piastri skrsio u kvalifikacijama, skrpili mu boblid mimo svih ocekivanja, da ne bi imao kaznu pozicija na gridu?
Tvoji primjeri su samo los pokusaj obrnute psihologije. Da ne pisem konkretno za svaki tvoj primjer

PS I da, dosadan si, izvini na grubosti, sa red bulom. ne zanimaju me, ne navijam za njih, nisu bitni u prici oko mclarena
Zadnja izmjena: ljevak, dana/u 26 okt 2025, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.