Ma u zadnjem sektoru nesto bilo, nisu prikazali. Usrase se u cejf...
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
daj bode da doživim u ferariju bortoleta I bermana.
dosta je više ovog monegažanina i njegove anoreksične cure i onog paščeta
dosta je više ovog monegažanina i njegove anoreksične cure i onog paščeta
Aha hvala, nisam uspio ispratiti. Opet kakva je drama bila i startno mjesto, dobro se poklopilo za Maxa, ništa idalje nije gotovo, idalje je smanjio razliku.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
E nema sta pravo su Leclerca sa ovim pogurali. Najvise je Lando od ovog vsc profitirao. Zasto je bio vsc niko ne zna
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pa Max je i sa ovako losim vikendom profitirao, smanjio je prednost nad vodecim tj manje zaostaje nego pred ovaj vikend. Bice itekako zanimljivo iducu trku.
Leclerc je usporio pod duplom zutom, Max nije. Zato ga je zamalo prestigao. Inace je bio 1.1 iza prije te prilike.
Jedan grad, jedna ljubav!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lekler i Berman ko neko tamo Posušje kad ga poguraju penalom protiv Borčevih rivala
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U ovakvim okolnostima Landina nije dobila koliko je mogla i trebala. Brazil ce biti veoma zanimljiv, sasvim bi logicno bilo da tu bude kazni zbog promjena motora. Ima ovdje jos mnogo kilometara do kraja, daj taj Interlagos sto prije
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
GOAT je sad treći svih vremena po podijumima sa 123.
Prestigao je Fetala i za tu mu je trebalo nekih 70 utrka manje
Šteta VSC-a bio bi drugi.
Ali opet je teror sijao na početku, rođeni trkač, vidim najviše je plakao Rasel plačipička
Prestigao je Fetala i za tu mu je trebalo nekih 70 utrka manje
Šteta VSC-a bio bi drugi.
Ali opet je teror sijao na početku, rođeni trkač, vidim najviše je plakao Rasel plačipička
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Opet kako je Max bio los citav vikend, puna saka brade trece mjesto. Priblizio se Piastriju, sto je najbitnije za nastavak borbe ovog trojca
Daj sad Brazil i proslogodisnju kisu
Daj sad Brazil i proslogodisnju kisu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najgora trka sezone
Bravo za Bearmana, bravo za Haas. Ove sezone su se rookie baš pokazali, biće ovo dobra generacija.
Bravo za Bearmana, bravo za Haas. Ove sezone su se rookie baš pokazali, biće ovo dobra generacija.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al kakvi genijalci iz Williamsa, bilo je jasno da nešto ne štima s bolidom Sainza čim je 2 put zaredom prekoračio brzinu u pitlaneu i još se tresao, a uz to popušio kazni i kazni. U tim situacijama se uvijek komponente čuvaju i bolid ide u garažu
#Punoljetstvo
Namon Latifija i poklonjene tutule 2021., mislim da bi Maxovci najmanje trebali da se zale na ovakve stvari.
Bolje da se malo prokomentarise na koju čarlamu Max nije dobio kaznu danas na pocetku utrke?
Bolje da se malo prokomentarise na koju čarlamu Max nije dobio kaznu danas na pocetku utrke?
Pa u pravu si u konačnici jeste Lando profitirao...i naravno da će do kraja svaku priliku koju mogu navući za Landa ..mada sam ja onako mehanički bubnuo za Leca jer su mu spasili to drugo mjesto
E sad mclaren kaze nas prvi vozac je lando
I obistini se ona poruka od prosle godine iz madjarske “trebat cemo ti”
I obistini se ona poruka od prosle godine iz madjarske “trebat cemo ti”
Zadnja izmjena: ljevak, dana/u 26 okt 2025, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad Lando vodi, valjda se malo skuckaju u nekim od 4 preostale utrke
Nadam se da Oskar neće sada duhom klonuti za 14 dana u Brazilu i da će se kao lav boriti za titulu.
Nadam se da Oskar neće sada duhom klonuti za 14 dana u Brazilu i da će se kao lav boriti za titulu.
MANIJACI JUG 1987
- BosniaBoston
- Kontakt:
Max mora do pobjede u Brazilu, Vegas je Red Bullova staza i samo sa te dvije uzastopne pobjede može se nadati tituli
#Punoljetstvo
Zanimljiva trka,bilo je desavanja...
Na kraju su svi manje-vise zadovoljni.
Lando cijeli vikend najbrzi,Lekler dobro prosao sa 2 mjestom.
Max uz tezak vikend 3, na kraju bila bi borba za drugo mjesto ali virtualno sigurnosno vozilo je to odgodilo za neke druge utrke...
Zasto Max nije dobio kaznu,nije dobio ni Lekler a mogao je i vjerovatno nisu iz razloga sto je prvi krug...
Sa druge strane kaznjavaju oni Maxa cesto,pa neka je njega danas promasila..
U svakom slucaju da nema jakog Maxa prvenstvo ne bi bilo zanimljivo...
Na kraju su svi manje-vise zadovoljni.
Lando cijeli vikend najbrzi,Lekler dobro prosao sa 2 mjestom.
Max uz tezak vikend 3, na kraju bila bi borba za drugo mjesto ali virtualno sigurnosno vozilo je to odgodilo za neke druge utrke...
Zasto Max nije dobio kaznu,nije dobio ni Lekler a mogao je i vjerovatno nisu iz razloga sto je prvi krug...
Sa druge strane kaznjavaju oni Maxa cesto,pa neka je njega danas promasila..
U svakom slucaju da nema jakog Maxa prvenstvo ne bi bilo zanimljivo...
Sta i da kaze?
Mislim, naravno da nece reci, niti ce se ponasati tako, ali gdje je problem i da kazu i da tako urade?
Mozda da slusaju zelje navijaca Maxa, kako treba da vode svoju ekipu, da bi ovi bili sretni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)